Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valov kupusa obavezan!
@zendeli meni je AF super radila posao, bitno je samo da ne jedeš ništa min 3h pre odlaska na spavanje, pa spram toga praviš satnicu sebi.
Ja sam jela manje-više sve osim slatkog, alkohola i grickalica, za ručak neko meso ilitako nešto i ooogrooomnu količinu kupusa, za početak, da nemam napad gladi, kroz par dana se to sve fino reguliše.
Ja sam imala dva doručka i ručak, nikkva grickanja između, eventualno voćku. Bez večere, moj zadnji obrok je bio oko 5.
Sad već dva meseca nikko da se poteram da nastavim.

ja sam jela i pred spavanje...u stvari meni je lakse bilo da preskocim dorucak, jedem tek oko 1-2 popodne i teram sa klopom do 10 uvece, onda se izvrnem i spavam. :lol:

jednostavno sam autofagiju prilagodila sebi.

i ja sam jela puno za obroke....pogotovo prvi obrok, jedem do granice da osetim da sam se prejela. :lol:

Samo da vam kažem da mi uopšte nije težak ovaj razmak izmedju obroka. Ne znam samo da li je problem što ujutru uzmem malenu kašičicu meda prije kafe? To radim godinama i ne znam kako jutro bez toga da počnem,ali ako baš moram izdržaću.

Samo da vam kažem da mi uopšte nije težak ovaj razmak izmedju obroka. Ne znam samo da li je problem što ujutru uzmem malenu kašičicu meda prije kafe? To radim godinama i ne znam kako jutro bez toga da počnem,ali ako baš moram izdržaću.
Kašikica meda ima oko 26 kalorija, za dobijanje 1kg težine treba 7700 kalorija, znači sa tom navikom ćeš usporiti mršavljenje za 1 kg za 9,5 meseci. Kad prija i navika je, ne bih ga se odrekla. A i zdrav je. Ja bih tako, a ti odluči za sebe.

Još 1 kg u minus.
Ja sam stigla do 74 kg.
Od januara - 6.5 kg.
Napredujem odlično.
I ne pada mi teško.
Koliko god bila gladna uveče, odolim i ne jedem.
Sad sam stvarno zadovoljna sobom i ponašanjem po pitanju hrane.
I zadovoljna sam kako izgledam, u kupaći mogu bez problema.
Pa idemo dalje polako, iz razloga što sam se navikla da ovako jedem i osećam se dobro.
Imam i plan održavanja linije ako se odlučim da napustim sadašnji režim, mada mislim da neću, našla sam način da jedem onako kako mi odgovara i da mršavim.
Bolje rečeno naučila sam telo da manje jede, a ne odričem se ničega, sem večere koja mi i nije potrebna. Hrono hleb je majka.
Za moje načine mršavljenja je tipično da nema pomaka jedno 10 dana ili više, a posle dođu rezultati. Naučila sam da budem strpljiva što se tiče dijete jer ako je uspelo pre, uspeće opet.
Još 1 kg je cilj u minus, a onda ću možda i nastaviti ovako da se hranim jer baš prija. Ne opterećujem se previše, bitno je da mi se ne vrate oni napadi gladi, jedenja krema, i tome slično.
Po neki prestup ok, ali ne da mi to bude način ishrane.
Za sad ovo šljaka ovako odlično hvala Bogu 💖 pa teram dalje.

Pita mene muž kako se sad hraniš pošto mršaš
Rekla sam mu doručak i ručak ko i oni samo hrono hleb, slatko baš da me mine želja ako moram, i večere bez. Voće ako sam gladna, i to citrusi. Nema krema, plazme i svega opasnog, samo jaja, povrće, meso, salata, slanina i hrono hleb.

Ne osećam se dobro ovih dana pa sve pokušavam hranom da postignem osećaj da mi je bolje, trpam red slatkog, red slanog, pa ispočetka...a stanje ostaje isto. Neka grozna praznina.

Možda će me brojevi na vazi trgnuti iz ovog stanja, kad već ukusi ne uspevaju.:confused:

ja sutra imam merenje, verovatno poslednje kod nutricioniste. produzila sam na 5.nedelju, jer sam trecu prakticno preskocila.
mislim da je to to i da sam se vratila na zeljenu tezinu. nema vise osecaj nadutosti i tromosti, bas sam zadovoljna kako je sve lako i brzo doslo na svoje mesto :D

Po mojoj računici, merenje je trebalo da bude juče. Nije mi stigla generička poruka u koju treba da unesem nove mere. Ne stiže ni danas. Ne znam zašto..
Meni ne ide sjajno. Tu sam ispod 80kg, ali sam baš bezvoljna i sve mi je dosadilo. I treninzi i dijeta, i spremanje hrane posebno, i stalno razmišljanje šta smem da jedem, šta ne smem. Budem gladna, pa nervozna, nikako da se vreme stabilizuje, da mogu u baštu, da ne mislim o hrani.

Poslednja izmena:

Back