Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene je juče srela neka žena, kaže nije me prepoznala. Kaže - prepolovila si se. A ja jutros 2,5kg više nego pre nedelju dana. :rida:
Obimi isti, ali vaga :aaa: Opet imam 79kg. Ubiću se, majke mi. A nisam preterivala sa hranom, vežbala sam po planu, koji je đavo, nemam pojma.
Ја сам јуче била сва отечена. Ципеле које су ми комотне су ми биле мале. Верујем да је до тога.
И јутрос сам тааако тешко трчала, као да ми је први дан после дуге паузе, тако неки осећај, без снаге скроз.

.

Prilozi

• IMG-9d6ad53b5dea8e2887ea8cd5e03fa4d3-V.jpg
    IMG-9d6ad53b5dea8e2887ea8cd5e03fa4d3-V.jpg
    29,5 KB · Pregleda: 25
Пита ме мама, а била је баш буцка, шта мислим колико сада има? Рекох, 64. Каже 62. Супер, само то да одржава. Сада када јој се смањио желудац на нормално да га више не шири.

Направи себи неки јеловник за наредне дане. Можда да се посаветујеш са неким одавде ко иде код нутриционисте, око комбинације. А количине да буду мање него до сада.

Направи себи неки јеловник за наредне дане. Можда да се посаветујеш са неким одавде ко иде код нутриционисте, око комбинације. А количине да буду мање него до сада.
Pa smanjiću sve,slatko i hljeb već neko vrijeme ne jedem. Nije kod mene problem ništa osim hljeba i količine hrane. :zcepanje:

mislim da je ovo najprigodnija tema da ti cestitam rodjendan :cmok2: :vatromet:
srecan, srecan, sve najbolje i onoliko kg manje koliko budes zelelai to bez muke :cmok2:
Придружујем се. :)
Срећу, здравље, плодне и родне године, пуно торти, да однос са мужем остане тако складан, а деца здрава и паметна каква јесу :)

ovo kao da je pisala em, sto me podseti da je nisam videla neko vreme. mada, nisam ni jabas bila aktivna, mozda samo nismo pisale u isto vreme
Нема је. На предлозима филмова сам питала где је.
Мислим да се распустила и распојасала, ем отворили кафане ем почела да носи хаљине :heart:

Back