Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hoću
Menjala sam ga, ali je ovaj najbolji
Doručak jedno parče hrono hleba , 5 - 6 režnjeva pršute i malo ajvara
Ručak gulaš ili meso i salata, pola parčeta hrono hleba, obično ručam normalno, pasulj i salata, riba, ručak može sve ali normalna porcija
Užina voće jedna voćka ili baš izuzetno jedno parče čokolade ili nešto tako sitno, isključivo pre podne
Večera bez
Eto to je otprilike to
Doručak mogu i dva jaja i malo ali malo slanine, obavezna salata
To je sve oko 1300 do 1400 kalorija dnevno kvalitetne hrane.
Ako baš kljoknem uzmem pola šolje jogurta i pola parčeta tonusa uveče da mogu da spavam.
Ovo je jedanput u toku sedmice najviše.
Osnovno je izbaciti večeru i jesti što ranije uveče i što kasnije ujutru, kao autofagija.
zar ti nisi imala koronu i smrsala tada nekih 4-5 kila?
i jos nesto, vec 2 godine, kad god udjem na ovu temu ti si imala 76 - 76.5 kg...kako sad onda smrsala 7 od januara?

Danas 73 kg. Istorijski rezultat. Reći ću samo da sam mnogo srećna, pošto ipak jedem, ali je sastav hrane takav da nema više gojenja, a i hronologija obroka je drugačija. Konačno sistem koji radi i kod kuće i na poslu, uz minimalna ulaganja, ali trošila bih na slatko, pekaru i krem svakako, tako da je bilans više manje isti. Ono što čini razliku je moj mindset.

Tu sam, ali nisam baš primer za motivaciju. Tapkam u mestu. Pridržavam se striktno, radim treninge, disciplina samo takva, i onda jedno veče ispraznim špajz. I sav trud bacim u vodu.
Neću produžiti Atika program, neću da bacim 50€. Jer da ne jedem pa se prejedem, umem i bez njih. Psihološka podrška koja tamo postoji meni ništa nije pomogla. To su samo neke floskule, koje znam i sama, i koje svakodnevno mantram. Ali džaba, kada ne daju rezultate.
Jedino što je dobro je to što se držim ispod 80kg. Nekada bude 79,nekada 78, uglavnom 80 ne prelazim. I dobro je to što solidno izgledam, i što ne odustajem od treninga. Nisam zategnuta kao botox i kvinsi, ali nisam ni rastroćkana, iako sam baba. Da mi je da skinem stomak, pa da zapevam.

@Zadovoljna domacica I ja sam zategnuta :rtfm:
Koliku si promenu naravila, videla sam tek kada si se okačila na DVD. Ovde se kačiš u nekim majicama i bermudama, pa nije toliko očigledno...
Na onoj fotografiji poslednjoj što si okačila (u dvorištu mislim), odlično izgledaš. Garderoba, linija, sve...
To treba da ti bude motiv za dalje, a ne mantranje koječega i broj na vagi.
Tebe ubijaju u pojam stagnacije u procesu, to sam primetila. Radi i dalje bez obzira da li je 78 ili 79 kg, odredi samo neku granicu preko koje ne smeš - eto neka bude tih 80 kg. Nemoj obraćati pažnju previše, jer time dodatno daješ na važnosti brojkama i kada nisu ono što očekuješ, ubedačiš se. Onda ti je najlakše da posegneš za hranom i eto belaja.
Evo mogu ja da ti budem motivacioni govornik 🤔

Tu sam, ali nisam baš primer za motivaciju. Tapkam u mestu. Pridržavam se striktno, radim treninge, disciplina samo takva, i onda jedno veče ispraznim špajz. I sav trud bacim u vodu.
Neću produžiti Atika program, neću da bacim 50€. Jer da ne jedem pa se prejedem, umem i bez njih. Psihološka podrška koja tamo postoji meni ništa nije pomogla. To su samo neke floskule, koje znam i sama, i koje svakodnevno mantram. Ali džaba, kada ne daju rezultate.
Jedino što je dobro je to što se držim ispod 80kg. Nekada bude 79,nekada 78, uglavnom 80 ne prelazim. I dobro je to što solidno izgledam, i što ne odustajem od treninga. Nisam zategnuta kao botox i kvinsi, ali nisam ni rastroćkana, iako sam baba. Da mi je da skinem stomak, pa da zapevam.
Meni ti na slici super izgledaš i ja ne vidim višak . Da je meni da se zategnem ko ti,pusti te curetke:heart: Ja mogu da ne jedem puno sad sam to vidjela, ali da vježbam nikako. Samo šetam puno .

regina ti je sve lepo rekla. ne opterećuj se brojkama toliko i ne bacaj sav trud u vodu ako rezultat nije onakav kakav si zamislila, jer kad ti pražnjenjem špajza baciš trud u vodu jednom, već sledeći put imaš veći problem.
kod tebe uopšte nema stagnacije, kao što ti misliš, kod tebe se promena dešava non stop jer si totalno "prepakovala" telo, vežbaš i izgubila si dosta masti i obimi su ti manji sigurno, tonus mišića se podigao, izgledaš odlično! :heart:

Meni ti na slici super izgledaš i ja ne vidim višak . Da je meni da se zategnem ko ti,pusti te curetke:heart: Ja mogu da ne jedem puno sad sam to vidjela, ali da vježbam nikako. Samo šetam puno .
Kako bre ne vidiš višak? Vidiš stomak kakav je, kao jastuče. 🙃
1622451005369_copy_780x1040.jpg

Back