- Poruka
- 17.475
Znaš kako kod nas kažu- ćeif nikad nije skupmeni je to razbacivanje i bacanje para, slatkih...al ok ja sam u drugom fazonu.
Parama i jeste svrha da ugodiš sebi .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako kod nas kažu- ćeif nikad nije skupmeni je to razbacivanje i bacanje para, slatkih...al ok ja sam u drugom fazonu.
Znaš kako kod nas kažu- ćeif nikad nije skup
Parama i jeste svrha da ugodiš sebi .
takav posao.
ti si sounaravno da.ih trosim....uz zal i muku kad se oprastamo.![]()

zar ti nisi imala koronu i smrsala tada nekih 4-5 kila?Hoću
Menjala sam ga, ali je ovaj najbolji
Doručak jedno parče hrono hleba , 5 - 6 režnjeva pršute i malo ajvara
Ručak gulaš ili meso i salata, pola parčeta hrono hleba, obično ručam normalno, pasulj i salata, riba, ručak može sve ali normalna porcija
Užina voće jedna voćka ili baš izuzetno jedno parče čokolade ili nešto tako sitno, isključivo pre podne
Večera bez
Eto to je otprilike to
Doručak mogu i dva jaja i malo ali malo slanine, obavezna salata
To je sve oko 1300 do 1400 kalorija dnevno kvalitetne hrane.
Ako baš kljoknem uzmem pola šolje jogurta i pola parčeta tonusa uveče da mogu da spavam.
Ovo je jedanput u toku sedmice najviše.
Osnovno je izbaciti večeru i jesti što ranije uveče i što kasnije ujutru, kao autofagija.
zar ti nisi imala koronu i smrsala tada nekih 4-5 kila?
i jos nesto, vec 2 godine, kad god udjem na ovu temu ti si imala 76 - 76.5 kg...kako sad onda smrsala 7 od januara?
pa ja pitam jesi li to bila ti?Ne znam, evo ti mi reci.

Nisi pratila redovnopa ja pitam jesi li to bila ti?![]()

pa eto, propustila sam taj momenatNisi pratila redovno
Posle Božića imala sam 80.5 kg sada imam 73.5kg
Moraš znati![]()

Meni ti na slici super izgledaš i ja ne vidim višak . Da je meni da se zategnem ko ti,pusti te curetkeTu sam, ali nisam baš primer za motivaciju. Tapkam u mestu. Pridržavam se striktno, radim treninge, disciplina samo takva, i onda jedno veče ispraznim špajz. I sav trud bacim u vodu.
Neću produžiti Atika program, neću da bacim 50€. Jer da ne jedem pa se prejedem, umem i bez njih. Psihološka podrška koja tamo postoji meni ništa nije pomogla. To su samo neke floskule, koje znam i sama, i koje svakodnevno mantram. Ali džaba, kada ne daju rezultate.
Jedino što je dobro je to što se držim ispod 80kg. Nekada bude 79,nekada 78, uglavnom 80 ne prelazim. I dobro je to što solidno izgledam, i što ne odustajem od treninga. Nisam zategnuta kao botox i kvinsi, ali nisam ni rastroćkana, iako sam baba. Da mi je da skinem stomak, pa da zapevam.
Ja mogu da ne jedem puno sad sam to vidjela, ali da vježbam nikako. Samo šetam puno .regina ti je sve lepo rekla. ne opterećuj se brojkama toliko i ne bacaj sav trud u vodu ako rezultat nije onakav kakav si zamislila, jer kad ti pražnjenjem špajza baciš trud u vodu jednom, već sledeći put imaš veći problem.Tu sam, ali nisam baš primer za motivaciju. Tapkam u mestu. Pridržavam se striktno, radim treninge, disciplina samo takva, i onda jedno veče ispraznim špajz. I sav trud bacim u vodu.
Neću produžiti Atika program, neću da bacim 50€. Jer da ne jedem pa se prejedem, umem i bez njih. Psihološka podrška koja tamo postoji meni ništa nije pomogla. To su samo neke floskule, koje znam i sama, i koje svakodnevno mantram. Ali džaba, kada ne daju rezultate.
Jedino što je dobro je to što se držim ispod 80kg. Nekada bude 79,nekada 78, uglavnom 80 ne prelazim. I dobro je to što solidno izgledam, i što ne odustajem od treninga. Nisam zategnuta kao botox i kvinsi, ali nisam ni rastroćkana, iako sam baba. Da mi je da skinem stomak, pa da zapevam.

Kako bre ne vidiš višak? Vidiš stomak kakav je, kao jastuče.Meni ti na slici super izgledaš i ja ne vidim višak . Da je meni da se zategnem ko ti,pusti te curetkeJa mogu da ne jedem puno sad sam to vidjela, ali da vježbam nikako. Samo šetam puno .
Ne vidim i tačka.

Hvala vam ženske. Još malo je godinu dana od prvog treninga. U pravu ste, dosta sam postigla. Ali, čekaju me lindex farmerke broj 42 i jedna crvena karirana suknja. Mora još minusa.

Ebiga, motiv je već pola godine. Tako blizu, a tako daleko.To neka ti bude motiv.