Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И што би Лу рекла, једи валов купуса :lol::heart:

Valov kupusa obavezan!
@zendeli meni je AF super radila posao, bitno je samo da ne jedeš ništa min 3h pre odlaska na spavanje, pa spram toga praviš satnicu sebi.
Ja sam jela manje-više sve osim slatkog, alkohola i grickalica, za ručak neko meso ilitako nešto i ooogrooomnu količinu kupusa, za početak, da nemam napad gladi, kroz par dana se to sve fino reguliše.
Ja sam imala dva doručka i ručak, nikkva grickanja između, eventualno voćku. Bez večere, moj zadnji obrok je bio oko 5.
Sad već dva meseca nikko da se poteram da nastavim.

Pogledajte prilog 924634
Od ovog treba da preživim do večeras. Vaga pokazala 76 kg što je za mene baš previše i evo pokušaću da jedem ono 2 puta dnevno. Ko može da mi da kakav savjet za tu autofagiju?
Sve su ti već rekli, samo moram i ja da prokomentarišem.:zkez:

Odmah mi se slošilo kad sam pročitala da do uveče nećeš ništa više da jedeš.:pljus: Meni treba hrana na svaka 3 sata, tako da bih ti predložila normalne obroke(meso/riba i povrće) , samo upola manje nego što si do sada jela. I drži se AF kako si planirala.

Nisi stigla preko noći do te kilaže, tako da samo polako, i istrajno.

Sve su ti već rekli, samo moram i ja da prokomentarišem.:zkez:

Odmah mi se slošilo kad sam pročitala da do uveče nećeš ništa više da jedeš.:pljus: Meni treba hrana na svaka 3 sata, tako da bih ti predložila normalne obroke(meso/riba i povrće) , samo upola manje nego što si do sada jela. I drži se AF kako si planirala.

Nisi stigla preko noći do te kilaže, tako da samo polako, i istrajno.
Hoću,kako neću. Pojela sam krompir u gaćama :per: Sad će još malo večerica.

• Podržavam
Reactions: Em.
Imam još sat vremena do doručka. Gladna sam baš,pijem čaj. Nisam bila gladna ne pamtim. Tačno osjećam kako se topim :zper: Radujem se doručku. Sinoć sam večerala salaticu i držala me baš dugo. Inače doručkujem u 8.

20210513_180632.jpg

juce sam se malo castila nakon dobrog rezultata i odmah se pokajala jer mi tesko palo :(
pojela sam dva mala parceta domace pice koju je mm spremao i uopste mi nije bilo dobro. jutros prsti oteceni ko virsle, nisam mogla da ih savijem. ne znam odakle mi ta otecenost

juce sam se malo castila nakon dobrog rezultata i odmah se pokajala jer mi tesko palo :(
pojela sam dva mala parceta domace pice koju je mm spremao i uopste mi nije bilo dobro. jutros prsti oteceni ko virsle, nisam mogla da ih savijem. ne znam odakle mi ta otecenost
Писала сам већ да мени тако буде после чипса.
Сећам се да си ти рекла да волиш то када кренеш на пут, а ја сам петком уз вино када смо били осуђени на кућу- лоше време а све затворено.
Буквално у коленима након чипса осетим воду и неку тежину као да ми се сви отрови скупе ту.

И након пецива осећам тежину физички и неверовтну грижу савести. После тестенине, куване не толико. Али баш хлеб, пецива ми не пријају никако осим чулу укуса.

Писала сам већ да мени тако буде после чипса.
Сећам се да си ти рекла да волиш то када кренеш на пут, а ја сам петком уз вино када смо били осуђени на кућу- лоше време а све затворено.
Буквално у коленима након чипса осетим воду и неку тежину као да ми се сви отрови скупе ту.
Слано и задржава воду.

И након пецива осећам тежину физички и неверовтну грижу савести. После тестенине, куване не толико. Али баш хлеб, пецива ми не пријају никако осим чулу укуса.

i ja isto, obozavam dizana testa i grize me savest kad jedem i ne bude mi dobro posle

Ja sam razmišljala da ja jedem zbog čula vida i ukusa. I onda se nažderem, i bude mi kao da sam jela kamenje.
Mnogo mi se sviđaju planovi ishrane koje dobijam na Atika režimu. Sve je ukusno, i količinski taman. Da budem sita, a ne prejedena. Ali proklete oči gladne.
Nikada ne jedem toliko da mi teško padne, merodavan mi je osećaj u želucu. Kad osetim da je pun prestajem, koja god hrana da je u pitanju.

Nema pomaka, ali ja ovo podnosim lako, zato i nastavljam. Kilaža je 75.2 kg. Sad sam na nekoj poludijeti. Ja moju ishranu prilagodim tako da napredujem ako je moguće sa novom metodom.
Retko se sad najedem više od potrebnog, navikla sam se, ali je to mnogo da bih išla i dalje u minus.
Kad sam došla do 75 kg posle ravno 4 godine, osećam se kao pravi pobednik. BMI dobar, lepo izgledam, jedem redovno i relativno vodim računa. Ne večeram već nekoliko dana, ali pomaka nema.
Ni ne brinem se više mnogo, 73 kg je nice to have, 72 kg sam imala poslednji put 2015 godine i tad sam stvarno dobro izgledala. A to je svega 3 kg manje nego sad.
Ako do jeseni ode i tih par kg, super, ako ne ode, ja svakako vodim računa sada zbog sebe, kada sam se konačno naučila da ne budem više alava.
Jedem opet samo hrono hleb, slatko je danas bilo tri medena srca, ručam normalno, doručak normalno. Večera je ako baš ne mogu da izdržim. Neki dan nisam jela slatko, nije mi se tražilo. Umem da se zaustavim na par komada ili parčetu. Balansiram između toga da nisam gladna i jesam gladna, ali nikad više od onog taman mi je.

Pogledajte prilog 924634
Od ovog treba da preživim do večeras. Vaga pokazala 76 kg što je za mene baš previše i evo pokušaću da jedem ono 2 puta dnevno. Ko može da mi da kakav savjet za tu autofagiju?

savet z aautofagiju ti je smanji uh na minimum, podigni unos masti...crci ces od gladi, ako jedes uh i paralelno autofagiju.

i jedi da se zasitis.

ja bih umesto tog leba dodala jos slanine. :lol:

Back