- Poruka
- 17.475
Ti baš kasno večeraš .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti baš kasno večeraš .
Vaga ista kao pre nedelju dana. Po 1cm manje u struku, stomaku i kukovima. Zadovoljna sam.
Danas slava. Biće parče torte, a možda i neki kolač.

Браво! За вагу нем везе, цм су важнији.Vaga ista kao pre nedelju dana. Po 1cm manje u struku, stomaku i kukovima. Zadovoljna sam.
Danas slava. Biće parče torte, a možda i neki kolač.
Da. Program mi odgovara, s tim da ću bez obzira na postignuto, uplatiti još jedan mesec. To će onda biti tri meseca u kontinuitetu praćenja ishrane i treninga, a polovinom juna će biti godinu dana kako sam počela sa celom pričom. Potrebno mi je još vremena da mi ovaj način ishrane postane rutina.Браво! За вагу нем везе, цм су важнији.
Да ли ти одговара овај програм? У смислу да ћеш наставити мање- више слично и када постигнеш жељено. Видиш ли себе на том режиму заувек, са повременим излетима, наравно?
Meni je sve zbunjujuće. Ni vaga ni metar ne pokazuju izrazit napredak, a ja po donjem vešu vidim promene. U prevodu, gaće i potkošulje su mi velike.Jesi se stesala, nije do majice![]()

Не мисли о финансијама уопште. Урадила си нешто само за себе. Што, јел ниси заслужила? Друго, урадила си нешто конкретно, за здравље и бољи осећај и доживљај себе. Па то нема цену. Сви комплименти са стране су ништа наспрам субјективног осећаја- да си победила себе, да можеш.Da. Program mi odgovara, s tim da ću bez obzira na postignuto, uplatiti još jedan mesec. To će onda biti tri meseca u kontinuitetu praćenja ishrane i treninga, a polovinom juna će biti godinu dana kako sam počela sa celom pričom. Potrebno mi je još vremena da mi ovaj način ishrane postane rutina.
A lakše mi je uz podršku, iako moram da je platim. Kada se vratim godinu dana unazad, to neće biti baš ni mala cifra. Mogla sam sa tim parama uraditi i nešto drugo, možda praktičnije.
Ali onda kada opet razmislim, ovo je baš ono što sam želela. Pa večita uteha - da sam pušač, popušila bih 2x toliko.
Meni je sve zbunjujuće. Ni vaga ni metar ne pokazuju izrazit napredak, a ja po donjem vešu vidim promene. U prevodu, gaće i potkošulje su mi velike.![]()
zato sto si transformisala teloMeni je sve zbunjujuće. Ni vaga ni metar ne pokazuju izrazit napredak, a ja po donjem vešu vidim promene. U prevodu, gaće i potkošulje su mi velike.![]()
Za mesec dana 8 kila, ne licim na sebe vise. Recept: dve radionice i dva oldtajmera istovremeno sredjivanje.
Ako neko hoce da smrsa neka dodje da mi pomogne, imam jos komada, uspeh zagarantovan

Bogi, kad pocinjemo?

Opet imam 79kg. Ubiću se, majke mi. A nisam preterivala sa hranom, vežbala sam po planu, koji je đavo, nemam pojma.