Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Linija super. Sinoć nisam večerala, jutros 75.2 kg. Mnogo sam zadovoljna. I večeras preskačem večeru. A sad kod kuće opet imam svoj ritam ishrane i nema nepotrebnog jela. Neću sad na dijetu jer se mnogo i dalje umaram posle korone, ali ću da smanjim i da preskačem večeru. Pa ako ide u minus super, a ako stoji na istom odlično.

Vaga ista kao pre nedelju dana. Po 1cm manje u struku, stomaku i kukovima. Zadovoljna sam.
Danas slava. Biće parče torte, a možda i neki kolač.
Браво! За вагу нем везе, цм су важнији.
Да ли ти одговара овај програм? У смислу да ћеш наставити мање- више слично и када постигнеш жељено. Видиш ли себе на том режиму заувек, са повременим излетима, наравно?

Браво! За вагу нем везе, цм су важнији.
Да ли ти одговара овај програм? У смислу да ћеш наставити мање- више слично и када постигнеш жељено. Видиш ли себе на том режиму заувек, са повременим излетима, наравно?
Da. Program mi odgovara, s tim da ću bez obzira na postignuto, uplatiti još jedan mesec. To će onda biti tri meseca u kontinuitetu praćenja ishrane i treninga, a polovinom juna će biti godinu dana kako sam počela sa celom pričom. Potrebno mi je još vremena da mi ovaj način ishrane postane rutina.
A lakše mi je uz podršku, iako moram da je platim. Kada se vratim godinu dana unazad, to neće biti baš ni mala cifra. Mogla sam sa tim parama uraditi i nešto drugo, možda praktičnije.
Ali onda kada opet razmislim, ovo je baš ono što sam želela. Pa večita uteha - da sam pušač, popušila bih 2x toliko.

Da. Program mi odgovara, s tim da ću bez obzira na postignuto, uplatiti još jedan mesec. To će onda biti tri meseca u kontinuitetu praćenja ishrane i treninga, a polovinom juna će biti godinu dana kako sam počela sa celom pričom. Potrebno mi je još vremena da mi ovaj način ishrane postane rutina.
A lakše mi je uz podršku, iako moram da je platim. Kada se vratim godinu dana unazad, to neće biti baš ni mala cifra. Mogla sam sa tim parama uraditi i nešto drugo, možda praktičnije.
Ali onda kada opet razmislim, ovo je baš ono što sam želela. Pa večita uteha - da sam pušač, popušila bih 2x toliko.
Не мисли о финансијама уопште. Урадила си нешто само за себе. Што, јел ниси заслужила? Друго, урадила си нешто конкретно, за здравље и бољи осећај и доживљај себе. Па то нема цену. Сви комплименти са стране су ништа наспрам субјективног осећаја- да си победила себе, да можеш.

Ja sam ustanovila novi plan da jedem i da pokušam da idem još malo u minus.
Jutros 74.5 kg, već se vide prvi rezultati.
Ideja je da promenim sastav namirnica, slično kao dijeta, ali bez kontrole kalorija, da bih jela kvalitetnije stvari za organizam i izbacila toksine iz tela. Krenula sam lagano, pa ćemo videti. Kad savladam vruće pantalonice postigla sam prvi cilj.
Našla sam neke korisne savete na internetu, zapisala, i polako uvodim sitne izmene. Jedna od stvari koju sam uvela je i to smanjenje večere. Ako svakog dana uradim po par stvari sa spiska, uspela sam.

Moj plan ishrane bez dijete sa ciljem da smršam još 2 kg se sastoji u sledećem: ubaciti u ishranu jogurt i što više citrusa, limunadu, zelenu salatu, zeleno povrće, vratiti jaja za doručak, i vratiti se na hrono hleb. Slatko uzmem minimalno samo kad mi se traži, danas na primer ne. Uz to gledam da osmislim večeru što ranije i da bude što laganija za stomak, zbog spavanja i da se potrošim. I kad god mogu da je preskočim. Videću za nekih mesec dana kako ovo daje rezultate. A ja nisam gladna uopšte i ovo je vrlo prijatno za organizam.

Sad sam ušivala bretelu od crnog kombinezona, oprala ga ponovo, čučao je u ormanu nekih godinu dana na dnu u kesi davno zaboravljen, naravno neušiven i totalno zaboravljen. Pita muž možeš li da staneš u njega. Reko mogu. I uđem.
Kontra pitanje?
Koliko ima godina ovaj kombinezon?
On kaže 11, 2010 sam poslednji put nabavljao tu robu.
E pa ja ga obukla ko u ono vreme i stoji mi boli glava.
Sad ja ne verujem da ima 11 godina, ali on zna kad je šta nabavljao, to je sigurno.
Svejedno, ja ga i ušila i obukla i mnogo sam ponosna na sebe.
On se konačno ugojio 2 do 3 kg koji su mu falili, a meni da se sa njim uparim fali da smršam još 2 kg i to je to.
Pa polako, kao i do sad.

Poslednja izmena:
Pokušavam da jedem bez hleba, kao desetak dana, da probam, da izdrzim.
Dan jedan je samo prošao, začudo, osecam se lakše.

Pitam dete da li zeli na plivanje ili na karate, malo da mrdne zadnjicu, sve radi statično a on odgovara - želim na tenis...e, bas...ne znam da li da mu kupim reketic da probamo malo nas dvoje samo...ovo je prvi sport koji traži, mahom lopte izumru od neupotrebe...ja bih ga na plivanje, da okusi vodu...lepotu vode.

Moram da kažem da moj plan ne ide nikako. Sve radim kako treba, ali kilaža se zakucala na 75 kg i to je to. Ne večeram, slatko skoro da sam izbacila, ali na neki način organizam mi se opire. Jeste da za one kratke pantalone gotovo da fali pola cm, skoro sam pa zakopčala, muž kaže vidi se da si smršala, ali pomeranja na dole nema. Dobro je svakako što ne ide u plus. Ja sam rešila da nastavim da radim po par stvari sa spiska dnevno uz kontrolu večere, pa kako bude. Bar sam našla način da mi se kilaža ne vraća. A i to je nešto. Pa kad budem se osećala sasvim dobro, ponovo na kratku dijetu, jer ovaj plan ne daje rezultate. Nije za o glavu, pošto je kilaža ok, a izgledam i sasvim fino. Pa kad bude biće. Bitno je da se ja više ne gojim i da je organizam navikao na jedan zdrav ritam i normalnu ishranu.

Prilozi

• IMG_20210509_113728.jpg
    IMG_20210509_113728.jpg
    118,6 KB · Pregleda: 23
da, uvek cetvrtkom, tada nutricionistkinja radi u bg. iz panceva je inace.
gledam se jutros u teretani, smanjila sam se, izduvala :D
mogao bi da bude dobar rezultat iako sam brljala nedelju dana. sutra zavrsavam cetvoronedeljni program i nastavicu jos nedelju dana po jelovniku za onaj period kad nisam bila dobra :lol:

Mene je juče srela neka žena, kaže nije me prepoznala. Kaže - prepolovila si se. A ja jutros 2,5kg više nego pre nedelju dana. :rida:
Obimi isti, ali vaga :aaa: Opet imam 79kg. Ubiću se, majke mi. A nisam preterivala sa hranom, vežbala sam po planu, koji je đavo, nemam pojma.

Back