Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mhm.
Svaki dan na poslu 1-1.5l i kući još par čaša.
Obavezno ujutro na prazan stomak čašu ili dve i tako i uveče pre spavanja.

Žmu me zeza da sam kamila, nekom prilikom smo se našli u centru u nekoj gužvi i ja skontam da nemam vode, imala sam omanji napad panike dok se nismo probili do trafike.
Sve mi uzmi al vodu ne pipaj!

Mhm.
Svaki dan na poslu 1-1.5l i kući još par čaša.
Obavezno ujutro na prazan stomak čašu ili dve i tako i uveče pre spavanja.

Žmu me zeza da sam kamila, nekom prilikom smo se našli u centru u nekoj gužvi i ja skontam da nemam vode, imala sam omanji napad panike dok se nismo probili do trafike.
Sve mi uzmi al vodu ne pipaj!

Јуче сам имала баш фрку од жеђи у граду, морала сам да купим флашицу.

Паметно. Ја уз сваку шољу кафе попијем бар две чаше воде или већ неке лимунаде, шта год.

I to je isto super.
Godinama sam mamu terala da radi isto to pošto joj se dešavalo da u toku dana bukvalno ne popije ni čašu vode :|
Kao jela sam supu i popila pet kafa, to ti je to :roll:
Sad se, boguhvala, opametila al trebalo je vremena.

....pijem bas puno zadnjih dana u odnosu na rranije kad nisam pila ni punu casu na dan...sad sam se disciplinovala...tu sam negde oko 2l dnevno, verovato i vise...
...prija mi pa se pitam kako je moguce da ranije nisam nikad bila zedna....cudno...

...ko prica o flasiranoj vodi, ja iskljucivo pijem vodu iz cesme gde god da sam...jedino kad zaboravim da ponesem od kuce, pa sam prinudjena da kupim, ali to je jako retko...
Да, али није битно.
Маркетинг рачуна на флаширану воду, а остали су колатерална штета.
Пази кад вам продају да сте сасвим ОК, али вам од свега само осећај жеђи не шљака!:hahaha:

...niti razumem sta je smesno, niti sta si ti hteo da kazes...

- - - - - - - - - -

У граду нема ни једне радеће чесме тренутно. Човек је принуђен да воду купи.

...znam, i recimo nikad ne kupujem vodu na trafikama jer je skuplja, vec udjem u neki market i tamo uzmem...razlika je po 10-15 pa i 20 dinara...

Ja sam od onih koji u toku dana popiju casu vode, nekad i ne. Ali se trudim da pijem vise, zadnjih dana popijem oko 2 litre. Cim ustanem popijem odmah dve case, za sat/dva ponovo i tako ceo dan. I interesantno je da sto vise pijem vodu ja sam sve vise zedna. Pitam se kako to ranije nisam bila i verujem da sam puno puta jela misleci da sam gladna a ustvari je trebalo da popijem vodu. Ali ja ovo vec ko zna koji put radim, jedno vreme pijem vodu , jedno vreme ne...pa ponovo pocinjem govoreci sebi da od sad cu to raditi do kraja zivota

Jutros sam napravila savijacice sa sirom i sebi dve prazne da ih pojedem sa pekmezom. I pojela sam najpre samo 2 komada misleci da sledecih 4-5 sati necu vise da jedem ...ali...posle dva sata pojela sam jos 2
I resila sam dve stvari:
- prvo, bicu blaga prema sebi, necu da se grdim i optuzujem kad prekrsim pravila koja sam sama sebi nametnula. Pa sta ako sam pogresila? Samo cu malo sporije smrsati
- drugo,kaze ona poslovica, kineska valjda, " nije pobednik onaj ko na putu do cilja se nikad nije spotaknuo i pao, vec onaj koji svaki put ustane, otrese prasinu i nastavi dalje". E pa ja znam da necu odustati i jedino je to bitno

..jeste u pravu si...samo nastavi dalje..
..nista ne mesim jer mere nemam...ni one kao heljdine pite i kojesta sto moze po nekad...e ja bi se tog dana ubila od tog testa,
sta ce mi to..kad sam jedno beskarakterno bice kad su testa u pitanju, ne treba ni da ih imam u blizini...eto tako...

..rucala...i htela sam napolje ali je pocela kisa...ako ne bude jako padala za jedno sat vremena odoh, ako ne onda sutra..samo
trazim izgovore....

ja ne smem od sramote da kazem sta radim trenutno sa slatkisima
ima jedno tri nedelje
kolicine cokolade koje unosim u svoj organizam sam pocela da brojim u kilogramima
imam problem i treba mi pomoc
ok, sve je u glavi, al meni moja glava ne kaze "nemoj da kupis" nego "kupi cokoladu"
i nije mi muka kad pojedem toliko koliko pojedem sto je najgore
zastrasujuce je koliko cokolade mogu da pojedem

uzas

ima jedno tri nedelje
kolicine cokolade koje unosim u svoj organizam sam pocela da brojim u kilogramima
ok, sve je u glavi, al meni moja glava ne kaze "nemoj da kupis" nego "kupi cokoladu"

uzas

..pa sta ti bi? da nisi trudna??
..ajd podvuci tu crtu..

ima jedno tri nedelje

uzas

Шта је толико чаробно у тамањењу чоколаде?

Разумем да одлазиш у посластичарницу на неке колаче са пуно воћа и шлага (:heart:) али ово ...:roll:

ima jedno tri nedelje

uzas
ma sta ces bez zubi pos:sad2:

ima jedno tri nedelje

uzas
Da ne preterujes malo kada kazes da su kilogrami cokolada u pitanju?
A ako ne preterujes onda bih ti ja savetovala da pod hitno ides kod psihologa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back