електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Пијете ли довољно воде? Људи су жедни а то често ни не региструју.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mhm.
Svaki dan na poslu 1-1.5l i kući još par čaša.
Obavezno ujutro na prazan stomak čašu ili dve i tako i uveče pre spavanja.
Žmu me zeza da sam kamila, nekom prilikom smo se našli u centru u nekoj gužvi i ja skontam da nemam vode, imala sam omanji napad panike dok se nismo probili do trafike.
Sve mi uzmi al vodu ne pipaj!
Пијете ли довољно воде? Људи су жедни а то често ни не региструју.
Meni casa vode uvek stoji na stolu i cim popijem napunim je ponovo. Bas zato sto zaboravim da sam zedna.
Паметно. Ја уз сваку шољу кафе попијем бар две чаше воде или већ неке лимунаде, шта год.
Да, али није битно....ko prica o flasiranoj vodi, ja iskljucivo pijem vodu iz cesme gde god da sam...jedino kad zaboravim da ponesem od kuce, pa sam prinudjena da kupim, ali to je jako retko...

У граду нема ни једне радеће чесме тренутно. Човек је принуђен да воду купи.
Није битно, уживај....niti razumem sta je smesno, niti sta si ti hteo da kazes...
- - - - - - - - - -
...znam, i recimo nikad ne kupujem vodu na trafikama jer je skuplja, vec udjem u neki market i tamo uzmem...razlika je po 10-15 pa i 20 dinara...
Паметно. Ја уз сваку шољу кафе попијем бар две чаше воде или већ неке лимунаде, шта год.
ja ne smem od sramote da kazem sta radim trenutno sa slatkisima
ima jedno tri nedelje
kolicine cokolade koje unosim u svoj organizam sam pocela da brojim u kilogramima
imam problem i treba mi pomoc
ok, sve je u glavi, al meni moja glava ne kaze "nemoj da kupis" nego "kupi cokoladu"
i nije mi muka kad pojedem toliko koliko pojedem sto je najgore
zastrasujuce je koliko cokolade mogu da pojedem
uzas
..pa sta ti bi? da nisi trudna??
..ajd podvuci tu crtu..

ja ne smem od sramote da kazem sta radim trenutno sa slatkisima
ima jedno tri nedelje
kolicine cokolade koje unosim u svoj organizam sam pocela da brojim u kilogramima
ok, sve je u glavi, al meni moja glava ne kaze "nemoj da kupis" nego "kupi cokoladu"
uzas
) али ово ...
Jesi pod nekim stresom ili?Jexy,
Mozda je samo fazaJesi pod nekim stresom ili?
Probaj doduse da se suzdrzis, sto vise trpas u sebe to ces jacu zelju imati za slatkim. Zacarani krug.
Da vidis tri dana da se iskuliras i odma ce te popustiti, garant
ma sta ces bez zubi posja ne smem od sramote da kazem sta radim trenutno sa slatkisima
ima jedno tri nedelje
uzas

Da ne preterujes malo kada kazes da su kilogrami cokolada u pitanju?ja ne smem od sramote da kazem sta radim trenutno sa slatkisima
ima jedno tri nedelje
uzas
ne znam
i nisam trudna
ja sam sa reprodukcijom zavrsila![]()