Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sto ih spominjem ne znaci da se tovim njima.
Тврдиш да не можеш да им одолиш.
Међутим ја бих пре него на енергетску вредност имао примедбу на састав, верујем да ту има превише разних вештачких арома, боја и свих осталих додатака који су чиста хемија.

Тврдиш да не можеш да им одолиш.
Међутим ја бих пре него на енергетску вредност имао примедбу на састав, верујем да ту има превише разних вештачких арома, боја и свих осталих додатака који су чиста хемија.

Ne mogu. Ali to opet ne znaci da jedem jednu kesicu dnevno. Meni standardna cokolada traje mesec dana. I najcesce je na kraju mama pojede jer ja necu vise.

Cao drustvo!
moj novi rezim daje rezultate
dva i po kg za dve nedelje
nema slatko, jedem meso, ribu i povrce, ne jedem nista przeno, voce uzimam umereno, smanjila sam hleb, pijem puno vode i caj, pored kafe
i dobro se osecam
porcije sam malo smanjila, jedem koliko odredim
i gledam da ne predjem 1800 kcal
setam oko pola sata, nemam vise vremena, na zalost

- - - - - - - - - -

Takodje sam ubacila na meni nizekaloricno povrce i izbacila krompir

- - - - - - - - - -

Takodje sam ubacila na meni nizekaloricno povrce i izbacila krompir

...lepo Ljubinka..:)

...ja sam danas 5.ti dan na HI restrikciji i super je...
...sinoc sam se setila Domacice,nema je ovde ne znam zasto...vecerala dva kuvana belanca...pa i nije tako strasno
kako sam milsila..prosto sam zaboravila kako sam nekad kao dete samo belanca i jela..zumanca mi mila nekako suva...

...uglavnom dorucak jaci po pravilima HI, rucak danas sladak upuus sa svinjskom krmenadlom, dve sam iseckala na kockice
izdinstala bez kapi masnoce...i imacu dva, tri dana lep rucak kasikom....malo mi uz to ne ide salata, ali snaci cu se vec nekako,
ako nista drugo na silu malo tek da ne bude bez salate...:)
...polako se izduvavam...laksa sam, ali je rano za bilo kakve price...dokle cu izdzrati ne znam,ali ako izdrzim do Uskrsa bice
super...posel cemo da vidimo kako dalje...
...vagu nemam, necu ni da je kupujem...mera su mi farmerice koje ne mogu da obucem ili mogu ali me jako zatezu, kad krenu da
spadaju to ce biti to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back