Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Примети се.E ovako: posle 28 dana HI, strogog poštovanja pravila, bez ijednog brljanja i filozofiranja "zašto ovako, a ne onako", vaga kaže -6,3kg. U principu, ja sam zadovoljna brojkom, ali nešto vizuelno ne primećujem nikakav minus.Nastavljam dalje da se hranim po istom principu, još 28 dana, bez obzira što nisam baš najzadovoljnija. Nastavljam, jer sam se baš navikla nanačin ishrane, odgovara mi jer je najzastupljenije meso, a ja sam tipičan mesožder, odgovara mi satnica, psihički mi odgovara da znam kakva imam ograničenja, tako da ostajem na HI. Moji rezultati su jedni od lošijih u grupi na FB, ali valjda svaki organizam deluje na svoj način.
Evo i slike u prilog tome što pričam, i ja jedino što primećujem je da na drugoj slici imam naočare.
Pogledajte prilog 348738
Стомак је мање изражен и линија је издуженија.
Nastavljam dalje da se hranim po istom principu, još 28 dana, bez obzira što nisam baš najzadovoljnija. Nastavljam, jer sam se baš navikla nanačin ishrane, odgovara mi jer je najzastupljenije meso, a ja sam tipičan mesožder, odgovara mi satnica, psihički mi odgovara da znam kakva imam ograničenja, tako da ostajem na HI. Moji rezultati su jedni od lošijih u grupi na FB, ali valjda svaki organizam deluje na svoj način.