Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisu isto jogurt i kiselo mleko, Rayela :)
Нису.
Нису исте гљивице које их ферментишу и код киселог млека је лактоза у већој мери исферментисана(што би једна моја колегиница рекла: више лактозе је ,,изгорело"!) па кисело млеко чак и они с интолеранцијом на лактозу боље поднесу од јогурта.
Бтв овчО кисело млеко!!!
:super::klap::super:
:zaljubljena:

..taj turski je super, skoro kao nasa pavlaka..ima ga svud u EU, cak i skandinavci ga jedu samo ga kod nas nema...zato ima grckog ali je prilicno skup...al lep sto jes jes...
..inace ako se ne upristojim i ne povucem rucnu dzaba mi sve..dva dana sam normalna pa dva dana ludak..i tako u krug...nista mi to ne valja moram da se unormalim
sto pre...

scena-srbin_620x0.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/scena.1...-pobedio-u-rijalitiju-i-osvojio-250000-dolara

SRBIN Toma Dobrosavljević (33) pobedio je u četvrtak u američkom rijalitiju “Najveći gubitnik: slavni dani”, gde debeli bivši sportisti, uz pomoć trenera, pokušavaju da izgube što više kilograma. Menadžer iz Ilinoisa, naše gore list, smršao je neverovatnih 77,5 kilograma i osvojio nagradu od 250.000 dolara. Na početku takmičenja imao je 152,4 kilograma, a završio ga sa 74,8 kilograma. Što bi rekao naš narod - prepolovio se. Na drugom mestu našla se Afroamerikanka Sonja Džons, koja je sa 128 kilograma spala na 65.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sve se moze kad se hoce

scena-srbin_620x0.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/scena.1...-pobedio-u-rijalitiju-i-osvojio-250000-dolara

SRBIN Toma Dobrosavljević (33) pobedio je u četvrtak u američkom rijalitiju “Najveći gubitnik: slavni dani”, gde debeli bivši sportisti, uz pomoć trenera, pokušavaju da izgube što više kilograma. Menadžer iz Ilinoisa, naše gore list, smršao je neverovatnih 77,5 kilograma i osvojio nagradu od 250.000 dolara. Na početku takmičenja imao je 152,4 kilograma, a završio ga sa 74,8 kilograma. Što bi rekao naš narod - prepolovio se. Na drugom mestu našla se Afroamerikanka Sonja Džons, koja je sa 128 kilograma spala na 65.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sve se moze kad se hoce

Budalaština je ta emisija :roll: :dash:
http://nypost.com/2015/01/18/contestant-reveals-the-brutal-secrets-of-the-biggest-loser/

Ja u limunadu stavljam malo vestackog zasladjivaca, onako bez ne bih mogla da pijem.

Можеш га заменити медом, јаворовим или агавиним сирупом (ако ти не сметају ароме које имају).
Није то превише калорија.
Олакшаћеш својој јетри и сачувати централни нервни систем.

ovo je izjavio zesci retard razocaran sto se nije doveo u red i vratio na krkanje,i za to krivi produkciju,ko kad bi sa 150 kila potrco za autobusom i rekao da je vozac monstrum sto je zatvorio vrata ispred nosa a on nije uspeo da stigne i srce mu zalupalo,umalo da ga slog strefi,i za to nije njegova odgovornost sto mu to toliko tesko pade,brutalni vozac

..kakav ti je to rezim?

..neka specijalna ishrana ili si to ti sam nesto smislio, ajde podeli malo to sa nama, sta si se stiso :D

svojevremono sam isao u institut za medicinu zdravlja, tj tamo gde se mrsavi na medicinski nacin. i imao sam sjajna iskustva i rezultat. i naucio sam kako se to radi

sad evo sam se nakanio da pocnem (akobogda) visemesecni kontrolisani rezim ishrane, sto bi posle par meseci trebalo da me dovede do (za mene) prihvatljive tezine. o ciframa je uvek neprijatno govoriti pa me ne pitaj

dakle dve su osnovne stvari,

a. vise obroka sa dve uzine , na tri sata, 8, 11, 14, 17, 20 casova, od toga dve vocne uzine u 11 i 17

b.smanjenje unosa kalorija, opste je poznato da za to vreme ne treba jesti slatko, masno, unositi alkohol, a pozeljno je iznaviti bela testa, a crna i integrana svesi na parce dva dnevno.

meso moze par puta nedeljno, kuvana nemasna piletina, kuvana junetina. bareno povrce, minimalno zacinjeno je sjajno, kuvan svez kupus inace sluzi za dobro zdravlje i mrsavljenje

jutros sam pojeo sardinu i malo ela sira. morao sam malo da pososlim zbog ukusa, juce mi je glavna bila salata od crvenog kupusa, a spremio sam kelerabu za salatu danas, da malo promenim

i jos nesto, a vazno je. dijete iz casopisa traju po deset dana do 15, one su ok za prosecne osobe koje skidaju 4-5 kilograma. ovo sto sam ti napisao je nacin ishrane koji treba usvojiti za vrlo dug period, a nije tesko, osim na pocetku i posle dva meseca. kad se krize prebrode sve je lakse

21. dan na rezimu, he, he, he

ps sledeci vikemd imam porodicno slavlje tj krstenje sestricne. prava prilika da se bude dosledan da se pije knjaz milos i da se jede nesto posno. moze i tako, probao sam vec, sira porodica to tesko shvata i prima ali treba biti principijelan, jer je vazno ne praviti prekrsaje u kontrolisanoj ishrani, jedan prekrsaj vuce drugi i tako obicno propada sav trud

Poslednja izmena:
...aha , pa dobro, srecno ti bilo...

...ja cu na HI kao i ranije da skinem ovo sto mi smeta, nadam se...
....inace nikad deblja nisam bila, i mislim da i HI ima jo jo efekat, bar u mom slucaju....iako nisam bila na striktnom HI, svejedno...

Afro, sve ima jo - jo efekat. Nažalost. Onaj ko ima problema sa kilogramima, ne sme da se opušta uopšte. Jednostavno mora da shvati dijetalan način ishrane kao način života, tako da se ponaša i ne odstupa. Sistem, sada se hranim po dijetetskom režimu, pa ću onda jedno vreme da brljam, mora da dovede do vraćanja kilogrma, neretko i da se doda još koji. Grozno zvuči, ali tako je.

Baš zbog toga ja prva nisam neko ko može da se hrani po pravilima. Ja uopšte neću ni da razmišljam da nikada ne mogu da jedem mlevene plazme i mleka. Da ne mogu da jedem torte. Da ne mogu da jedem pogačice, kiflice, lepinjice, sva ta divna testa koja pravim. Zato jedem, jedem, jedem, usvinjim se, pa rešim da se dovedem u red. I dok se ne uvedem u red, budem disciplinovana, ali samo razmišljam šta ću sve praviti i jesti kada prestanem sa dijetom.

Užasna sam, znam, ali to sam ja.

pa nisu problem ni te kiflice ni torte ni slicno. da pojedes jedno parce(nce) torte dnevno za uzinu, da se castis kiflicom za uzinu, pa da tako ide svaki dan mala kolicina onoga sto volis, moze fino da se odrzava kilaza. nas problem je sto se ne zaustavljamo na jednom kolacu, kiflici i slicno vec jedemo to u kolicini kao da je glavni obrok :)

Posle glavnog obroka. :malav:

Kakva jedna kiflica, sa jednom ni ne počinjem. :zkez: Ja sam neumerena u jelu. Znam ja šta je moj problem. I volela bih da nisam gurman, da probiram, da sam kilava što se jela tiče. Ali nisam. Jedem kao mećava. Sve volim, stvarno su retke stvari za koje kažem da ne volim.

Kakva jedna kiflica, sa jednom ni ne počinjem. :zkez: Ja sam neumerena u jelu. Znam ja šta je moj problem. I volela bih da nisam gurman, da probiram, da sam kilava što se jela tiče. Ali nisam. Jedem kao mećava. Sve volim, stvarno su retke stvari za koje kažem da ne volim.

Колико имаш кила и на коју висину?

ovo je izjavio zesci retard razocaran sto se nije doveo u red i vratio na krkanje,i za to krivi produkciju,ko kad bi sa 150 kila potrco za autobusom i rekao da je vozac monstrum sto je zatvorio vrata ispred nosa a on nije uspeo da stigne i srce mu zalupalo,umalo da ga slog strefi,i za to nije njegova odgovornost sto mu to toliko tesko pade,brutalni vozac

Googlaj malo više ;) nije samo jedna osoba to pričala, često su i pobednici potvrdili da način na koji ljudi smršaju u tim emisijama nije ni zdravo ni dobro.
A moraš se složiti da smršaš npr. 14kg za 7 dana nije znak da sve ide super, nego da debelo negde grešiš :roll:

A osoba koja sa 150kg trči za busom nije normalna :lol:

- - - - - - - - - -

....inace nikad deblja nisam bila, i mislim da i HI ima jo jo efekat, bar u mom slucaju....iako nisam bila na striktnom HI, svejedno...

Afro, sve ima jo - jo efekat. Nažalost. Onaj ko ima problema sa kilogramima, ne sme da se opušta uopšte. Jednostavno mora da shvati dijetalan način ishrane kao način života, tako da se ponaša i ne odstupa. Sistem, sada se hranim po dijetetskom režimu, pa ću onda jedno vreme da brljam, mora da dovede do vraćanja kilogrma, neretko i da se doda još koji. Grozno zvuči, ali tako je.

Baš zbog toga ja prva nisam neko ko može da se hrani po pravilima. Ja uopšte neću ni da razmišljam da nikada ne mogu da jedem mlevene plazme i mleka. Da ne mogu da jedem torte. Da ne mogu da jedem pogačice, kiflice, lepinjice, sva ta divna testa koja pravim. Zato jedem, jedem, jedem, usvinjim se, pa rešim da se dovedem u red. I dok se ne uvedem u red, budem disciplinovana, ali samo razmišljam šta ću sve praviti i jesti kada prestanem sa dijetom.

Užasna sam, znam, ali to sam ja.

Slažem se sa zadovoljnom :aha:
Sama si pisala da nisi pazila, da si jela i da nemaš meru kad si sa ćerkama i unukom ;)
Tako da šta je tu je, sad lepo restrikcije i spašćeš opet. Ali to tamo vamo nije zdravo, to i sama znaš :aha:

pa sve ima jo jo efekat kad umesto rezima nastavis krkanluk po starom :D

- - - - - - - - - -

sve kao da sam ja napisala

Mnogo kg na solidnu visinu. :malav: 85/172

I nisu meni kg problem, jer ja ne izgledam kao da imam toliko kg. Meni je problem što nemam struk uopšte, što sva odem u stomak, pa izgledam kao trudnica. Ali je sreća što kada počnem da mršavim, prvo se tu i tanjim.

ako uz to imas i nadimanje, uradi cicenje jetre
postupak traje samo 24h, a ti em izbacis kamencice z zucne kese, em splasnes i spadne ti stomak

Googlaj malo više ;) nije samo jedna osoba to pričala, često su i pobednici potvrdili da način na koji ljudi smršaju u tim emisijama nije ni zdravo ni dobro.
A moraš se složiti da smršaš npr. 14kg za 7 dana nije znak da sve ide super, nego da debelo negde grešiš :roll:

A osoba koja sa 150kg trči za busom nije normalna :lol:

- - - - - - - - - -

Slažem se sa zadovoljnom :aha:
Sama si pisala da nisi pazila, da si jela i da nemaš meru kad si sa ćerkama i unukom ;)
Tako da šta je tu je, sad lepo restrikcije i spašćeš opet. Ali to tamo vamo nije zdravo, to i sama znaš :aha:
a gde je produkcija tvrdila da je takvo mrsavljenje zdravo,i da se nece kilogrami vratiti?nije tvrdila gledao sam,kao i svaki drugi riality poput vba se rezira,nece sigurno svaki morz koji je dosao da smrsa da im servira njegov tempo

Mnogo kg na solidnu visinu. :malav: 85/172

I nisu meni kg problem, jer ja ne izgledam kao da imam toliko kg. Meni je problem što nemam struk uopšte, što sva odem u stomak, pa izgledam kao trudnica. Ali je sreća što kada počnem da mršavim, prvo se tu i tanjim.

Немој правити то тесто сваки божји дан и спашће киле. Сало на стомаку није добро.

Мој муж који је висок 182 има 78 кила па ти види.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back