Uh pazi da mi ga ne zgadis, svasta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je meni jedna doktorka rekla i za ljude. I jos je dodala da kravlje mleko jeste dobro, ali za tele...
Pa tako je,cak i za male mace)
- - - - - - - - - -
Cekaj, odrekao se svog psa zato sto je ovaj navodno sisao iz krave mleko? Psi uopste ne vole mleko, amlo je blesava ta tvoja prica.Козије и овчО млеко узимамо од ћалета са салаша јер држи овце и козе, али не и краве... говеда су посао за млађе, па сам узимао кравље млеко од једног сељака с периферије све док нисам у лаком разговору од њега чуо да је поклонио свог вучјака јер је исти, иако одавно одрастао дословно сисао краве... и разгодио посао Ш њиме.
Не знам јел сам поменуо мачке?!?
A i da jeste, sta je sada problem da li je pas, tele ili jare?
Meni stvarno nije jasno ta tolika hajka na mleko i mlečne proizvode. Pa ljudi na ovim prostorima se odvajkada hrane mlekom, kiselim mlekom, sirom... sad što se krave i ostale životinje hrane koječime punim neke hemije, pa onda ljudi postaju alergični kao na mleko, a ono u stvari ko zna na šta...

zato opusteno
evo ja sad nista ne pazim, a super se osjecam fizicki, al to je zato sto nemam briga i problema
da imam "zagrljaj i toplu ljudsku rijec" letio bih

!!!!!
vreme ti je da se zenis
da se malo proveselimo uz boru drljacu![]()
i da se skupe zare i goci specijalno za tu priliku!!!!!

to babe, spremajte kesh, od dijaspore se najvise ocekuje!![]()

a sada preko mirkofona ko je sta doneo![]()
))))))))malo sladja malo zorka malo trupci i motorka
popije se vise koja eto gde je snaga moja..![]()

ladno bi trazili koverte nazad 
)))
)))))
))Meni stvarno nije jasno ta tolika hajka na mleko i mlečne proizvode. Pa ljudi na ovim prostorima se odvajkada hrane mlekom, kiselim mlekom, sirom... sad što se krave i ostale životinje hrane koječime punim neke hemije, pa onda ljudi postaju alergični kao na mleko, a ono u stvari ko zna na šta...
hahahahahaha, pa s obzirom da ja bas nisam konvencionalan srpcic, sve je moguce, vjerovatno ce biti neki bend i dovescu druga, seksi vostea iz nsa da mi pusta ziku)))
a mogu i ja da zavrtim u neka doba
- - - - - - - - - -
inace, ja sam pustao muziku na dvije svadbe i imam 100% ucinak, oba para se razveli)))))
vise ne pustam muziku po svadbama))

)))))))Samo cisto mleko, kravlje, nikako sir, jogurt, pavlaka, kiselo mleko. Naprotiv, jogurti, kiselo mleko, kefir i sirevi pozeljni su, ali ne i mleko.
Nema to veze cime se hrane krave nego da nas organizam lose reaguje na mleko. Mene ne zanimaju ta ispitavanja, moj organizam, stomak
ne podnosi mleko. Stavljam ga u kafu, ali se tu moja potrosnja i zavrsava.
Pa ima u onoj hrono dijeti silna objasnjenja da mleko ne sme da se pije, ali jogurt, pavlaka, sir sme.
Citav doktorski rad.
Pa tek jogurti su puni svega i svačega. I nije moguće da naš organizam sad odjednom loše reaguje na mleko. Reaguje na sve to što se dodaje u mleko. Kupiš sad mleko u prodavnici u tetrapaku, kao nije dugotrajno, ali mu rok trajanja 15 dana. Pa kako? Nafilovali ga nečim da može da stoji. I tako se u sve vrste hrane dodaje koješta i kako da ne postanemo alergični. Hoću da kažem da ništa više nije prirodno.
Samo cisto mleko, kravlje, nikako sir, jogurt, pavlaka, kiselo mleko. Naprotiv, jogurti, kiselo mleko, kefir i sirevi pozeljni su, ali ne i mleko.
Nema to veze cime se hrane krave nego da nas organizam lose reaguje na mleko. Mene ne zanimaju ta ispitavanja, moj organizam, stomak
Pa ima u onoj hrono dijeti silna objasnjenja da mleko ne sme da se pije, ali jogurt, pavlaka, sir sme.
Citav doktorski rad.
Ne znam jer ga se odrekao(psa), ali sam ja razgodio posao s njm jel mi se gadilo da kupujem mleko gde je prvo pas malo siki s vimena pa je potom pomuzeno.Cekaj, odrekao se svog psa zato sto je ovaj navodno sisao iz krave mleko? Psi uopste ne vole mleko, amlo je blesava ta tvoja prica.
A i da jeste, sta je sada problem da li je pas, tele ili jare?
Samo cisto mleko, kravlje, nikako sir, jogurt, pavlaka, kiselo mleko. Naprotiv, jogurti, kiselo mleko, kefir i sirevi pozeljni su, ali ne i mleko.
Citav doktorski rad.
Ne sme jogirt, vec kiselo mleko. Meni se tamo puno toga dopada, a za puno toga su kao sekta. Tako da uzimam ono sto je meni razumno, u toj prici.