Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još je rano za bravo, videćemo doslednost narednih dana :lol:

Inače, ovaj video mi se čini super, ide u bukmarks!
naravno da je za bravo,mora da se pocne
znas bre koliko baba nece da kupi majice bez rukava jer se nisu nikad bavile sportom
e pa mi necemo tako

E i ja sam sad odvezbala ovo isto za ruke ali imam samo tegove od 5 lb, videcu sutra da li cu moci da se pomerim :lol:

ja ne znam koliko joj je 3.5funte,ja koristim muzevljeve tegove,tj one sipke pre nego sto se stave tezine,samo nakacim navoje,mislim da je taman

bravo bravo
ja sam juce pocela da vezbam s ovom lujkom,ako mi legne ovo su mi vezbe za sledeca 2-3 meseca
a cim pocne lepo vreme moracu da trcim pa cu manje vezbe da radim
Vežbe su super, upravo odvežbah :hej:

Dodala sam i vežbe za donji deo tela (klasika: iskoraci, čučnjevi, neka varijanta mrtvog dizanja, trbušnjaci) iako sam još uvek pod upalom, no šibnula sam aspirin i držim se plana da vežbam svaki treći dan celo telo. Još da malo više sredim ishranu nego što je to bilo prethodne nedelje (hebe me vino z:cry:) i biće dobro.

Oranz, ja imam male sake, ne mogu da obuhvatim flasicu, nije da nisam probala...inace ne vezbam i bas se lose osecam zbog toga.

Volela bih pilates i da se priblizim jogi koliko mogu...ali me blam da idem u teretanu...mozda nesto kuci...znam da bih sebi dosta pomogla ali nesto sam ispala iz vezbajuceg raspolozenja:(

Oranz, ja imam male sake, ne mogu da obuhvatim flasicu, nije da nisam probala...inace ne vezbam i bas se lose osecam zbog toga.

Volela bih pilates i da se priblizim jogi koliko mogu...ali me blam da idem u teretanu...mozda nesto kuci...znam da bih sebi dosta pomogla ali nesto sam ispala iz vezbajuceg raspolozenja:(
uzmeš one od vode sto su sužene na sredini,za početak od litarz:lol:dobro, naravno ko ima tegiće isto ok...ma moze i knjiga malo teza šta god...e jes finije pilates, joga ili teretana pa još ima ogledalo veliko,milina:ogledalo: e da i budeš vidjenaz:mrgreen:

Meni su flašice sa vodom suviše lagane i nepraktične; takođe ih ne mogu obujmiti šakom, a čak i da mogu, 1 l nije ništa.

Imam 2 tega za ruke od po 2 kg i 2 tega za noge na lepljenje na čičak, pa ih kombinujem..... za vežbe za ruke koristim ova 2 ručna, a za iskorake i čučnjeve sva 4 koja uzmem u ruke, što je ukupno 8 kg.
Za sada mi je to ok, jer sam tek počela sa vežbanjem, no kapiram da će mi ukupno 8 kg ubrzo postati nedovoljno.

Meni su flašice sa vodom suviše lagane i nepraktične; takođe ih ne mogu obujmiti šakom, a čak i da mogu, 1 l nije ništa.

Imam 2 tega za ruke od po 2 kg i 2 tega za noge na lepljenje na čičak, pa ih kombinujem..... za vežbe za ruke koristim ova 2 ručna, a za iskorake i čučnjeve sva 4 koja uzmem u ruke, što je ukupno 8 kg.
Za sada mi je to ok, jer sam tek počela sa vežbanjem, no kapiram da će mi ukupno 8 kg ubrzo postati nedovoljno.

za pilates je dovoljno po 1.5kg, razvali te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back