Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Сад ходаш ко да су те ебали сву ноћ!Čučnjevi, iskoraci, par sklekova (ne pitajte koliko) i vežbe za gornji deo tela odrađeni.... napokon se pokrenuh!
![]()

Али брзо прође.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад ходаш ко да су те ебали сву ноћ!Čučnjevi, iskoraci, par sklekova (ne pitajte koliko) i vežbe za gornji deo tela odrađeni.... napokon se pokrenuh!
![]()

Sad je sve još super, no sutra prognoziram raskoračni stavСад ходаш ко да су те ебали сву ноћ!
Али брзо прође.
![]()

Sad je sve još super, no sutra prognoziram raskoračni stav![]()

I ja sam lenja, ali sam se naterala. Pa videćemo dokle..... dolazi proleće, a meni je zaista dosta više sopstvene truntavosti, lenjosti i gubitka kondicije....jao da imam nekog blize pa da veDZbamo zajedno, sto sam lenja da radim sama pa to je strahota jedna...![]()

Čučnjevi, iskoraci, par sklekova (ne pitajte koliko) i vežbe za gornji deo tela odrađeni.... napokon se pokrenuh!
![]()
Još je rano za bravo, videćemo doslednost narednih danabravo bravo
ja sam juce pocela da vezbam s ovom lujkom,ako mi legne ovo su mi vezbe za sledeca 2-3 meseca
a cim pocne lepo vreme moracu da trcim pa cu manje vezbe da radim

Ja danas jedva hodam, a ako treba čučnuti i nešto podići, gledam ima li koga u blizini da mi priskoči
No to je dobar znak, počelo je nešto da se pokreće.
Inače, ne mogu dočekati proleće i svakodnevni bajs.
.gif)
Сад ходаш ко да су те ебали сву ноћ!
Али брзо прође.
![]()
naravno da je za bravo,mora da se pocneJoš je rano za bravo, videćemo doslednost narednih dana
Inače, ovaj video mi se čini super, ide u bukmarks!
E i ja sam sad odvezbala ovo isto za ruke ali imam samo tegove od 5 lb, videcu sutra da li cu moci da se pomerim![]()

Halo zene,kakvi tegovi...flaše sa vodom 2l,potpuno dovoljne,i udri![]()
tegicima u boji fale pare
Vežbe su super, upravo odvežbahbravo bravo
ja sam juce pocela da vezbam s ovom lujkom,ako mi legne ovo su mi vezbe za sledeca 2-3 meseca
a cim pocne lepo vreme moracu da trcim pa cu manje vezbe da radim

) i biće dobro.pa da tegići su fensiШта фали тегићима у боји? Какве бре флаше, то испада из руку.

uzmeš one od vode sto su sužene na sredini,za početak od litarOranz, ja imam male sake, ne mogu da obuhvatim flasicu, nije da nisam probala...inace ne vezbam i bas se lose osecam zbog toga.
Volela bih pilates i da se priblizim jogi koliko mogu...ali me blam da idem u teretanu...mozda nesto kuci...znam da bih sebi dosta pomogla ali nesto sam ispala iz vezbajuceg raspolozenja![]()
dobro, naravno ko ima tegiće isto ok...ma moze i knjiga malo teza šta god...e jes finije pilates, joga ili teretana pa još ima ogledalo veliko,milina
e da i budeš vidjena

Meni su flašice sa vodom suviše lagane i nepraktične; takođe ih ne mogu obujmiti šakom, a čak i da mogu, 1 l nije ništa.
Imam 2 tega za ruke od po 2 kg i 2 tega za noge na lepljenje na čičak, pa ih kombinujem..... za vežbe za ruke koristim ova 2 ručna, a za iskorake i čučnjeve sva 4 koja uzmem u ruke, što je ukupno 8 kg.
Za sada mi je to ok, jer sam tek počela sa vežbanjem, no kapiram da će mi ukupno 8 kg ubrzo postati nedovoljno.