- Poruka
- 2.531
samo jos malo i riba sam. taman za ng.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja vas podržavam za taj režim koji kreće 8. Januara![]()
![]()

Po kom kalendaru? Srpskom ili mozda kineskomsamo jos malo i riba sam. taman za ng.
Jedes isto sto i mi, ili si samo u mislima s nama![]()

Jedem i mnogo manje od vas, plus povraćam često, tako da sam mislima uz vas dok u stvarnosti pokušavam da se ugojim par kila
Ali mi ne ide, evo sad sam na 77.7kg![]()
Ybte, da li meni neko moze da veruje da ja nikada u zivotu nisam povracala. Ja mislim da bih umrla ako bih morala da povracam.
Znam da uzasno malo jedes nego sam mislila da ce nekada to cudo da ti skine i da se polako stabilizujes.
Da li je tih 77,7 kg za tebe neka idealna tezina ili bi trebalo jos 7-8 kg da skines?
moja idealna težina je 80kg jer sam oduvek htela da ostanem chubby tj da me ima u kukovima 

Po kom kalendaru? Srpskom ili mozda kineskom![]()

Знам да су неки после хемотерапије и зрачења користили пресан цеђен сок од алоје.Ja sam spala ispod svoje idealne težinemoja idealna težina je 80kg jer sam oduvek htela da ostanem chubby tj da me ima u kukovima
Sad sam već otišla ispod toga, ali šta je tu je... imam još nekih 2kg viška kože, ali mi je sad najbitnije da ozdravim a sve ostalo ću lako srediti onda
A ček na koje čudo misliš da mi skinu?!![]()
Najviše povraćam od zračenja i što ne podnosim hranu sad uopšte više
P.S.: Budi SREĆNA što nikada nisi povraćala... užasno je...
) и пила се мала количина од рецимо 1 деци ујутро пре кафе, доручка, чаја... и пред спавање, можда и током дана...Kockice, ti si svojom preteranom željom da skineš kg uništila zdravlje.![]()
eh da makar mogu da krivim bajpas pa da mi bude lakše
ovako krivim... hmmm... sudbinu?!

i ako capnem makar me neće morati sahraniti u kovčegu 2m x 2m 
Ja kad sam odlučila kojim putem hoću i moram ići da bih smršala, to sam i uradila i to mi je i pomoglo... nije tu bilo preterane želje, već samo volje i snage uspeti u tome Domacice, aj ne lupaj

Знам да су неки после хемотерапије и зрачења користили пресан цеђен сок од алоје.
Не могу да се сетим са сигурношћу једне од фирми произвођача, да ли се звала само ,,Форевер" или је иза тога ,,Форевер" било још нешто написано, компанија је америчка.
Сок алоје био је конзервисан соком јојобе, стизао је у кантицама од 1л, или 2л() и пила се мала количина од рецимо 1 деци ујутро пре кафе, доручка, чаја... и пред спавање, можда и током дана...
Али кажу да им је доста ублажила тегобе.

Познаваоци претпостављају да персоне којима се дају савети претходно не униште здравље по више основа.Ja sam pitala lekare, oni kažu da rak i bajpas nemaju veze jedno sa drugimeh da makar mogu da krivim bajpas pa da mi bude lakše
ovako krivim... hmmm... sudbinu?!
![]()
Ali eto makar sam smršala kolko... 87kgi ako capnem makar me neće morati sahraniti u kovčegu 2m x 2m
Bez ciroze, tj. nervoze
Probala sam ja razne stvari koje ublažavaju tegobe hemoterapije i zračenja - od Aloje, Zeolita, Sode Bikarbone, pa sve do Kanabisa
Nažalost ništa ne pali, jer moj želudac to em ne svari kako treba, em mi ne daje telu potrebne sastojke iz tih namirnica i pomagala, tako da sam na kraju odustala i nosim se sa situacijom kako jeste
Ne može se nažalost biti poznavalac svega![]()
Познаваоци претпостављају да персоне којима се дају савети претходно не униште здравље по више основа.

Уживај по свим основама.Persone predpostavljaju da mudre osobe ne prelaze odmah u napad kada pročitaju da nisu najpametniji po svim osnovama.
A i ako ćemo tako ja sam bila zdravija (krvna slika, srce, pluća ali NE i mobilnost, to je činjenica) sa 160kg nego sad upola manja![]()

Уживај по свим основама.![]()

Kockice, ti si svojom preteranom željom da skineš kg uništila zdravlje.![]()
Али Тројо драга, ЗД је то рекла потпуно искрено и по свему судећи тачно.Domacice, aj ne lupaj
Госпођо ипак не бисте требали тако олако повлађивати не баш најрационалнијим мишљењима изреченим поганим језиком.Ajde neću, kad ti kažeš.![]()
независно што сам стручњак за режиме исхране.

Објаснио човек.Jaooo koliko takvih samozvanih stručnjaka ima
Rado podeli sa nama svoju Dr. ili diplomu sertifikovanog Nutricioniste, pa ćemo onda nastaviti o stručnosti
I btw. ne moraš baš biti svake supe mirođija, znaju dame sigurno i same da se dogovore, rasprave ili šta god žele
![]()

Уживај по свим основама.![]()
Али Тројо драга, ЗД је то рекла потпуно искрено и по свему судећи тачно.
Госпођо ипак не бисте требали тако олако повлађивати не баш најрационалнијим мишљењима изреченим поганим језиком.
Бтв заиста бих могао бити миротворни медијатор, независно што сам стручњак за режиме исхране.
Бтв2 опет су се појавили ови идиотски зимски смајлији који ником не требају ни с белим луком!

evo od 8.1.![]()
Ma pesacenje je odlicna stvar, ali nije zamena za dijetu.Ovde sam!
Neću ništa da obećavam, ali ću da se trudim da izbacim prvenstveno slatkiše. A onda i belo brašno. Probaću onu hrono ishranu iako mi se neke stvari nikako ne svidjaju, za nešto moram da se "uhvatim". Nekakav red da uvedem.
Ono što je bilo dobro ovih prazničnih dana (za razliku od previše nepreporučljivih namirnica, blago rečeno), je to što sam skoro svaki dan pešačila najmanje sat vremena. To ću nastavim. Prija mi po ovoj hladnoći.