Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedem i mnogo manje od vas, plus povraćam često, tako da sam mislima uz vas dok u stvarnosti pokušavam da se ugojim par kila :aha:
Ali mi ne ide, evo sad sam na 77.7kg :lol:

Ybte, da li meni neko moze da veruje da ja nikada u zivotu nisam povracala. Ja mislim da bih umrla ako bih morala da povracam.

Znam da uzasno malo jedes nego sam mislila da ce nekada to cudo da ti skine i da se polako stabilizujes.

Da li je tih 77,7 kg za tebe neka idealna tezina ili bi trebalo jos 7-8 kg da skines?

Ybte, da li meni neko moze da veruje da ja nikada u zivotu nisam povracala. Ja mislim da bih umrla ako bih morala da povracam.

Znam da uzasno malo jedes nego sam mislila da ce nekada to cudo da ti skine i da se polako stabilizujes.

Da li je tih 77,7 kg za tebe neka idealna tezina ili bi trebalo jos 7-8 kg da skines?

Ja sam spala ispod svoje idealne težine :aha: moja idealna težina je 80kg jer sam oduvek htela da ostanem chubby tj da me ima u kukovima :mrgreen:
Sad sam već otišla ispod toga, ali šta je tu je... imam još nekih 2kg viška kože, ali mi je sad najbitnije da ozdravim a sve ostalo ću lako srediti onda ;)

A ček na koje čudo misliš da mi skinu?! :eek: :think:
Najviše povraćam od zračenja i što ne podnosim hranu sad uopšte više :sad2:

P.S.: Budi SREĆNA što nikada nisi povraćala... užasno je...

Ja sam spala ispod svoje idealne težine :aha: moja idealna težina je 80kg jer sam oduvek htela da ostanem chubby tj da me ima u kukovima :mrgreen:
Sad sam već otišla ispod toga, ali šta je tu je... imam još nekih 2kg viška kože, ali mi je sad najbitnije da ozdravim a sve ostalo ću lako srediti onda ;)

A ček na koje čudo misliš da mi skinu?! :eek: :think:
Najviše povraćam od zračenja i što ne podnosim hranu sad uopšte više :sad2:

P.S.: Budi SREĆNA što nikada nisi povraćala... užasno je...
Знам да су неки после хемотерапије и зрачења користили пресан цеђен сок од алоје.
Не могу да се сетим са сигурношћу једне од фирми произвођача, да ли се звала само ,,Форевер" или је иза тога ,,Форевер" било још нешто написано, компанија је америчка.
Сок алоје био је конзервисан соком јојобе, стизао је у кантицама од 1л, или 2л(:think:) и пила се мала количина од рецимо 1 деци ујутро пре кафе, доручка, чаја... и пред спавање, можда и током дана...
Али кажу да им је доста ублажила тегобе.

Kockice, ti si svojom preteranom željom da skineš kg uništila zdravlje. :(

Ja sam pitala lekare, oni kažu da rak i bajpas nemaju veze jedno sa drugim :aha: eh da makar mogu da krivim bajpas pa da mi bude lakše :lol: ovako krivim... hmmm... sudbinu?! :think: :lol:
Ali eto makar sam smršala kolko... 87kg :heart: i ako capnem makar me neće morati sahraniti u kovčegu 2m x 2m :lol:

P.S.: Diskutabilno je takođe šta je preterana želja :think: Ja kad sam odlučila kojim putem hoću i moram ići da bih smršala, to sam i uradila i to mi je i pomoglo... nije tu bilo preterane želje, već samo volje i snage uspeti u tome ;)

Domacice, aj ne lupaj

Bez ciroze, tj. nervoze :zag:

Знам да су неки после хемотерапије и зрачења користили пресан цеђен сок од алоје.
Не могу да се сетим са сигурношћу једне од фирми произвођача, да ли се звала само ,,Форевер" или је иза тога ,,Форевер" било још нешто написано, компанија је америчка.
Сок алоје био је конзервисан соком јојобе, стизао је у кантицама од 1л, или 2л(:think:) и пила се мала количина од рецимо 1 деци ујутро пре кафе, доручка, чаја... и пред спавање, можда и током дана...
Али кажу да им је доста ублажила тегобе.

Probala sam ja razne stvari koje ublažavaju tegobe hemoterapije i zračenja - od Aloje, Zeolita, Sode Bikarbone, pa sve do Kanabisa :aha:
Nažalost ništa ne pali, jer moj želudac to em ne svari kako treba, em mi ne daje telu potrebne sastojke iz tih namirnica i pomagala, tako da sam na kraju odustala i nosim se sa situacijom kako jeste ;)
Ne može se nažalost biti poznavalac svega :)

Ja sam pitala lekare, oni kažu da rak i bajpas nemaju veze jedno sa drugim :aha: eh da makar mogu da krivim bajpas pa da mi bude lakše :lol: ovako krivim... hmmm... sudbinu?! :think: :lol:
Ali eto makar sam smršala kolko... 87kg :heart: i ako capnem makar me neće morati sahraniti u kovčegu 2m x 2m :lol:

Bez ciroze, tj. nervoze :zag:

Probala sam ja razne stvari koje ublažavaju tegobe hemoterapije i zračenja - od Aloje, Zeolita, Sode Bikarbone, pa sve do Kanabisa :aha:
Nažalost ništa ne pali, jer moj želudac to em ne svari kako treba, em mi ne daje telu potrebne sastojke iz tih namirnica i pomagala, tako da sam na kraju odustala i nosim se sa situacijom kako jeste ;)
Ne može se nažalost biti poznavalac svega :)
Познаваоци претпостављају да персоне којима се дају савети претходно не униште здравље по више основа.

Познаваоци претпостављају да персоне којима се дају савети претходно не униште здравље по више основа.

Persone predpostavljaju da mudre osobe ne prelaze odmah u napad kada pročitaju da nisu najpametniji po svim osnovama. :mrgreen:
A i ako ćemo tako ja sam bila zdravija (krvna slika, srce, pluća ali NE i mobilnost, to je činjenica) sa 160kg nego sad upola manja :lol:

Kockice, ti si svojom preteranom željom da skineš kg uništila zdravlje. :(

Domacice, aj ne lupaj
Али Тројо драга, ЗД је то рекла потпуно искрено и по свему судећи тачно.

Ajde neću, kad ti kažeš. :zplez:
Госпођо ипак не бисте требали тако олако повлађивати не баш најрационалнијим мишљењима изреченим поганим језиком.
Бтв заиста бих могао бити миротворни медијатор, независно што сам стручњак за режиме исхране.
Бтв2 опет су се појавили ови идиотски зимски смајлији који ником не требају ни с белим луком!

Jaooo koliko takvih samozvanih stručnjaka ima :zcepanje:
Rado podeli sa nama svoju Dr. ili diplomu sertifikovanog Nutricioniste, pa ćemo onda nastaviti o stručnosti :lol:

I btw. ne moraš baš biti svake supe mirođija, znaju dame sigurno i same da se dogovore, rasprave ili šta god žele :aha:
:cao:
Објаснио човек.
:cool:

Уживај по свим основама.:cool:

Али Тројо драга, ЗД је то рекла потпуно искрено и по свему судећи тачно.

Госпођо ипак не бисте требали тако олако повлађивати не баш најрационалнијим мишљењима изреченим поганим језиком.
Бтв заиста бих могао бити миротворни медијатор, независно што сам стручњак за режиме исхране.
Бтв2 опет су се појавили ови идиотски зимски смајлији који ником не требају ни с белим луком!

Ne diraj mi u mog omiljenog smajlija
:zblesav: :zblesav: :zblesav:

1910446_10153425444949867_4815970673330940128_n.jpg

I ja se pridružujem

Ovde sam!
Neću ništa da obećavam, ali ću da se trudim da izbacim prvenstveno slatkiše. A onda i belo brašno. Probaću onu hrono ishranu iako mi se neke stvari nikako ne svidjaju, za nešto moram da se "uhvatim". Nekakav red da uvedem.
Ono što je bilo dobro ovih prazničnih dana (za razliku od previše nepreporučljivih namirnica, blago rečeno), je to što sam skoro svaki dan pešačila najmanje sat vremena. To ću nastavim. Prija mi po ovoj hladnoći.

Ovde sam!
Neću ništa da obećavam, ali ću da se trudim da izbacim prvenstveno slatkiše. A onda i belo brašno. Probaću onu hrono ishranu iako mi se neke stvari nikako ne svidjaju, za nešto moram da se "uhvatim". Nekakav red da uvedem.
Ono što je bilo dobro ovih prazničnih dana (za razliku od previše nepreporučljivih namirnica, blago rečeno), je to što sam skoro svaki dan pešačila najmanje sat vremena. To ću nastavim. Prija mi po ovoj hladnoći.
Ma pesacenje je odlicna stvar, ali nije zamena za dijetu.
Zasto ti ne prija ovo bez ugljenih hidrata? Stvar navike, ja sam i svog muza ubedila pa je on oslabio 5 kg, ja mozda 3, ali sam ja alava na alkohol, on skoro i da ne pije nista.
Jedi bademe kad si kao gladna, na tabelama stoji da kao imaju 550 kalorija, ali nemaju ni 150, a zaisitis se od 70-80 grama.

Ja zaista jedem hleb samo ujutru ( ali to je kod mene oko 11.00 h. pre toga ne mogu da jedem nista), a i radi se o jednom tostu i parcetu neke shunke.

Kafu bez secera necu i ne mogu da pijem, kasnije po podne jedem neku salatu ili povrce i neko parce mesa ( sad dal dinstano, peceno nema veze),
uvece neki jogurt, ili jabuku sa shakom badema, zaista nisam gladna, ono jeste da su oci i dusha gladni, ali stomak nije.

...evo i mene....
...znaci ovako...
...za skoro dva meseca, sam sve vratila sto sam mukom stekla pre dolaska ovde, sto je jos gore sigurno sam i dodala bar kilo, ako ne i 2-3..nemam pojma, ustvari mozda i nisam
toliko, ali se tako osecam...i svake zime tako, od Cupavicinog rodjendana do ovo posle Bozica, ja sam na seceru i kojecemu nezdravom..koliko se god kretala, ovde realno mnogo
manje spavam nego inace..pa onda nekad zvacem i iz dosade, kad cure odu u grad, mala spava, a ja nemam net..tv-e ne volim..i onda obrni okrni zvacem:dash:
...cim se vratim ja se koliko toliko unormalim, ali ovde nema sanse...jede se u 3h nocu, u 5h ujutro...i onda me probudi taj miris hrane, a na pitanje "hoces mama i ti malo" ja ne umem
da kazem necu:rumenko:
..pa onda po 8-10 dana takve kise i cuda da jednostavno nema teorije da igde izadjem sem po hleb na 10 metara od ulaza..i kako da se ne talozi sve sto se pojede, da se jelo i manje
isto bi bilo viska...
..meni hrono odgovara. onaj deo oko dorucka..i sve sem sto ne daju voce i mleko..mada sam pre nego sto dodjoh ovde to dvoje uredno sam koristila u ishrani, smanjila malo jesam
ali iskljucila nisam....i opet je bilo rezultata...

..tamo od sredine januara..opet krecem iz pocetka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back