Theiana
Domaćin
- Poruka
- 3.410
...ma kapiram ja to sve, samo rekoh smor mi je to nesto, ne znam ni sama....
..sad sam odlucila da probam ovo sa vise kretanja i trosenja unesenog...pa cemo videti...
Hrono je super je posle nekog vremena zaista nema napada gladi.
Ja sam ih ranije uvek imala, kad god bih nesto menjala u ishrani...sad ne.
Dobar je sistem, i prilicno tolerantan.
Npr. dorucak moze do 11h...nije idealno, ali moze. Bitno je da ima 4h razmak izmedju jela.
Ima ona shema da je sad ne ponavljam...pa prilagodis sebi.
Jede se svasta. Nije monotono.
Ali, ima i nekih momenata koji se meni ne dopadaju (pita, mesne preradjevine, preobilno za moj pojam, pravi se i vecera, nisu zastipljene mahunarke i zitarice)...pa tu uskace vitki gurman...ustvari, ishrana sa manje UH+ izbacivanje preradjevina, majoneza, grickalica, pudinga...forsiranje "prave" hrane-voce, povrce, meso, zdrave masti (puter, mast..)...
Neki dan pojela pizzu (mala-velicine dva dlana) , nisam je jela bar 4 meseca, i jedva sam disala citav dan...tacno znam svoje slabe tacke...testo-najslabija. Ali, vise ne mogu da pojedem kao nekad.

Zato izbacih hleb skroz. Nisam karakter. Crni jos vise volim nego beli, mic po mic, razvalila bih zeludac, znam sebe. Ovako malo zobi i zvaci do prekosutra, i nema posle da se trazi jos.

Da mi se bas jede, uzela bih, ali ne jede...s vremena na vreme se castim tako nekim "zabranjenim vocem", pa dobro skontam sta mi se bas bas jede i gustam, bez grize savesti...mada, navika je cudo, i nemam neke posebne "nezdrave napade"...
Prija mi sto izbacih mleko i brasno na dnevnoj osnovi. Splasnu nadutost...i pasulj koji me inace nadimao, sad kad jedem kao salatu-nista. I buranija i sto sta...sve lepo legne...obareno na vodi+malo maslinovog ulja...
Svaka ti cast!Kod mene je došao D-Day, tj. USPELA SAM!!!!
Najzad sam dostigla kilažu koju sam htela (sa 165kg na 85kg - 300g manje više baš me brigica) i sredila (većinu) svog tela da liči na ono što sam priželjkivala
![]()
Zvuci neverovatno...ali je istinito. 
gledam se u stakla od auta i izloge
pa kad skineš 27 kila opustiš se
svi kao što si extra smršao
al nije to još![]()
No, no...stagnacija ok, opustanje jock...i ja sam malo manje motivisana, kako stadoh u svoje stvari, pa sad polako jos 3-5kg...podsvesno mislim da me taj neki "veciti" visak i drzi "budnom"...a ustvari je samo izgovor da se trgnem i smrsam jos malo...ili bar zategnem stomak jos.
Ali, polako i zbog lica, ne valja se ni ofucati u faci...ono ili dupe ili lice...khm, oboje?