Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne affro
ne bih ja ustala u 4h da bih doruckovala, vec mogu da doruckujem i ako ustanem u 4h
nisi me razumela, sta god
i ne znam odakle ti ideja da moras sa zrtvujes vreme, san ili sta god radi nekog rasporeda
kad ustanes, pijes, sacekas po sata, doruckujes...
normalno brate, sve
no ok, probaj da nadjes sebi meru i sredices ti tih 5kg ocas posla

ne affro
ne bih ja ustala u 4h da bih doruckovala, vec mogu da doruckujem i ako ustanem u 4h
nisi me razumela, sta god
i ne znam odakle ti ideja da moras sa zrtvujes vreme, san ili sta god radi nekog rasporeda
kad ustanes, pijes, sacekas po sata, doruckujes...
normalno brate, sve
no ok, probaj da nadjes sebi meru i sredices ti tih 5kg ocas posla

...e, da, tako si rekla...nisam se dobro izrazila..
..pa, cek...
..ima tamo caj, pa pauza pola sata...pa voda, pa opet pola sata...pa dorucak pa pola sata...pa tek onda kafa..a pre svega toga eutriox i pola sata pauze:dash:
...e to mi je smor, kad samo procitam ovako kad napisem...ali ko zna mozda i prelomim da probam:confused:

- - - - - - - - - -

..ocu djavola, da je to lako do sad bi bilo sredjeno...ja sam srecna sto nije jos dodato...onda je opet sve pod NEKOM kontrolom...

..pa, cek...
..ima tamo caj, pa pauza pola sata...pa voda, pa opet pola sata...pa dorucak pa pola sata...pa tek onda kafa..a pre svega toga eutriox i pola sata pauze:dash:
...e to mi je smor, kad samo procitam ovako kad napisem...ali ko zna mozda i prelomim da probam:confused:

- - - - - - - - - -

..ocu djavola, da je to lako do sad bi bilo sredjeno...ja sam srecna sto nije jos dodato...onda je opet sve pod NEKOM kontrolom...

mnogo si to zakomplikovala bre
uopste nije tako komplikovano...na sat gledas par puta,posle se naviknes
udjes u stos vrlo brzo,veruj mi :)

..pa kad tako deluje komplikovano:lol:
..kako se navines? da ocenis kad je pola sata ili?
..ja prvo ne bi izdrzala da pecem one lepe hlebove i kojesta uvece i da cekam jutro, nisam bre karakter za to, lepo prizanjem:rumenko:

pa ti ne radis...moz da ih peces i ujutro :)
Doduse...ja radim,a pecem ih ujutro :lol:

Sustina cele price je da neka pravila moras da postujes i primenjujes
ne mozes da kazes...ne mogu da cekam pola sata...ko da je u pitanju ceo dan
i sta znaci karakter...?
kako mislis da smrsas bez volje da nesto u svojim navikama promenis?
Mislim...imas 5 kg viska( ja licno mislim da si utripovala,al ajd) koje si dobila na jedan nacin i ne mozes da ih se resis vec neko vreme
Pa promeni nesto,majku mu...probaj mesec dana,neces umreti :lol:

pa ti ne radis...moz da ih peces i ujutro :)
Doduse...ja radim,a pecem ih ujutro :lol:

Sustina cele price je da neka pravila moras da postujes i primenjujes
ne mozes da kazes...ne mogu da cekam pola sata...ko da je u pitanju ceo dan
i sta znaci karakter...?
kako mislis da smrsas bez volje da nesto u svojim navikama promenis?
Mislim...imas 5 kg viska( ja licno mislim da si utripovala,al ajd) koje si dobila na jedan nacin i ne mozes da ih se resis vec neko vreme
Pa promeni nesto,majku mu...probaj mesec dana,neces umreti :lol:

..pa promenicu, ici cu da skacem i to je to...
..a ovo sto nisam uspela dugo da skinem, nisam jer sam jela puno toga sto inace ne jedem, zato sto stvarno ne mislim da treba da kuvam
dva rucka samo zbog toga...ali me spaslo hodanje i plivanje, da ne dobijem jos...
..sad sam se vratila na svoj nacin...plus to skakutanje od prvog...videcemo ako ni to ne bude davalo rezultate mozda i probam to..
..za mene je mnogo pametnije da ne mesim nista:mrgreen:

..pa promenicu, ici cu da skacem i to je to...
..a ovo sto nisam uspela dugo da skinem, nisam jer sam jela puno toga sto inace ne jedem, zato sto stvarno ne mislim da treba da kuvam
dva rucka samo zbog toga...ali me spaslo hodanje i plivanje, da ne dobijem jos...
..sad sam se vratila na svoj nacin...plus to skakutanje od prvog...videcemo ako ni to ne bude davalo rezultate mozda i probam to..
..za mene je mnogo pametnije da ne mesim nista:mrgreen:

odlicno...uz skakanje promeni i nacin ishrane...i rezultat ce biti vidljiv veoma brzo :)

..pa, cek...

- - - - - - - - - -

ne bre Affro
pijes kad ustanes vodu sa limunom ili caj .sta ti draze
minimum pola sata sacekas, pa doruckujes- a mozes i kasnrje
pa sacekas pola sata, pa kafa a i to mozes kasnije
zavrsavas sve za sat vremena
sat i po, u nasem slucaju .zbog eutiroxa...
uopste nije komplikovano

odlicno...uz skakanje promeni i nacin ishrane...i rezultat ce biti vidljiv veoma brzo :)

...promenila sam ja vec u odnosu na ovo letos.....jos da krenem na ovo i videcemo kako ce ici...

- - - - - - - - - -

ne bre Affro
pijes kad ustanes vodu sa limunom ili caj .sta ti draze
minimum pola sata sacekas, pa doruckujes- a mozes i kasnrje
pa sacekas pola sata, pa kafa a i to mozes kasnije
zavrsavas sve za sat vremena
sat i po, u nasem slucaju .zbog eutiroxa...
uopste nije komplikovano

...ma kapiram ja to sve, samo rekoh smor mi je to nesto, ne znam ni sama....
..sad sam odlucila da probam ovo sa vise kretanja i trosenja unesenog...pa cemo videti...

Dobro veče dragi ljudi :cao:
Vidim da napreduju režimi, svaka vam čast :ok: samo tako nastavite :D

Kod mene je došao D-Day, tj. USPELA SAM!!!!
Najzad sam dostigla kilažu koju sam htela (sa 165kg na 85kg - 300g manje više baš me brigica :lol:) i sredila (većinu) svog tela da liči na ono što sam priželjkivala :aha:
Put je bio mukotrpan i bolan, ali bih uradila sve ponovo ;)
Evo i malo slika, pa se vidimo uskoro kad vam ovde budem došla da kukam opet malo :mrgreen:

85,3.jpg
Tummy tuck.jpg

107,4 zive vage. :think:

barabar
:rumenko:

kolko santima
uvis

- - - - - - - - - -

Najzad sam dostigla kilažu koju sam htela (sa 165kg na 85kg - 300g manje više baš me brigica :lol:) i sredila (većinu) svog tela da liči na ono što sam priželjkivala :aha:
Evo i malo slika, pa se vidimo uskoro kad vam ovde budem došla da kukam opet malo :mrgreen:

Pogledajte prilog 338538Pogledajte prilog 338539

mašala!
jesu te opeglali
fala bogu danas sve može
;)

Pogledajte prilog 338538Pogledajte prilog 338539

...skidam kapu...bravo:klap::klap::klap:

gledam se u stakla od auta i izloge
pa kad skineš 27 kila opustiš se
svi kao što si extra smršao
al nije to još ;)

..ma salim se bre malo, imas svu podrsku naravno...pa i jesi smrsao,
samo ako ima potrebe za jos, nemoj odustajati...ajd srecno ti bilo :ok:

- - - - - - - - - -

..meni vecito svi govore kao ne treba da skidam nista jer je kao ok, eto i ti cesto zezas zbog mojih 5kg ili 3:mrgreen:ali ne dajem ja na to 5 para,
ja znam sta ja hocu i cao...dovoljno mi...

to je bitno
al kad ima mnogo +
5 ti se ne čini mnogo
možda ja postanem picajzla
al neću volim ja masu samo burence me nervira
a noge ledja i ruke me fasciniraju
moje :mrgreen:

...naravno, to je najbitnije, sta sam mislis i sta ti je cilj...:ok:
...meni je recimo cilj da nikad vise ne dodjem do 70, a jos vise da nikad ne dopustim sebi da ih predjem,
da se drzim ne nekoj bar kriznoj granici, ako ne mogu nista bolje od toga....ali isto tako da se motivisem
da sidjem na 63, pa da mogu nekad i malo da se opustim, bez straha da cu uleteti u problem...
...imam u porodici (mama) nekog ko jedva nosi svoje kg, a bila je mladja od mene sada kad ih je nakupila,
nikad nije uspela da ih skine, i sad placa danak svom uzivanju u hrani bez ustezanja i odricanja...ne bih to
nikom pozelela...bolje nekad biti i pi**zla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back