- Poruka
- 48.596
nije mi dostupna domaca hrana.ono sto iznesu na pijacu ja kupujem,sa tim se sve zavrsava.![]()
isto. nemam gde da gajim svoje i tu je meni kraj svake prce o domacem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi dostupna domaca hrana.ono sto iznesu na pijacu ja kupujem,sa tim se sve zavrsava.![]()
isto. nemam gde da gajim svoje i tu je meni kraj svake prce o domacem.
I da, mama moje drugarice zabode eksere u jabuku i tako je ostavi preko noci a sutradan jede. Ona kaze da pomaze, mada mi deluje malo... cudno.
Za gvozdje koprivaNe celi listovi nego samo vrhovi. Gledajte da nije blizu puta i zagadjenja. Moze sok, corba, ali sam najpre za sejk. Znaci- sveza. U blender pa sa drugim vocem i povrcem. Inace i zeleni sokovi, vec sam ih pisala, popravljaju krvnu sliku.
Poznat je recept, prokuvaju se zardjali ekseri i zabodu u jabuku.
Jabuka sadrzi dosta vitamina C koji je neophodan da se veze gvozdje.

moram da se pohvalim -3kg. ima de se skockam do ljeta.moram guzu da uvucem u moje omiljene bermude. 
vece je za mene krizni period.za sada jaca od svih kriza.
zalijepila svoju sliku na frizider,pa ga majci otvori. 
.gif)
jos "samo" - 10.
Наравно,нису биљке фузиони реактори да синтетишу селен, цинк, бакар итд из водоника, једноставно ако микроелемената нема у земљишту неће га бити ни у биљкама.
Иначе микроминерална ђубрива се разбацају у количини од неколико килограма по хектару једном у неколико година, микро количина за микро концентрације елемената.

moram da se pohvalim -3kg. ima de se skockam do ljeta.moram guzu da uvucem u moje omiljene bermude.
jedem sve vrste mesa, ribu, povce i salatice. izbacila slatkise, secer, hljeb, rizu, tjestenine..........
ako me pitate da li sam gladna, jesam.vece je za mene krizni period.za sada jaca od svih kriza.
zalijepila svoju sliku na frizider,pa ga majci otvori.
jos "samo" - 10.
![]()

ja ne smem jer su prekinuti ketozu, a tek cu smeti za dve nedelje, tj ovo drzim do nedelje pa druga faza 2 pa onda tek
a volim slatkoooo i kremasto i secerasto![]()
Poznat je recept, prokuvaju se zardjali ekseri i zabodu u jabuku.
Jabuka sadrzi dosta vitamina C koji je neophodan da se veze gvozdje.

Ja redovno svaki dan ili svaki drugi pojedem red čokolade, ali one sa 90% cocoa![]()

Ti si u Becu?
Dok drugi odu tamo i dovuku krpice, moj kofer je pun Pogledajte prilog 322096 raznik vrsta, ali najvise tih tamnih. Ovde su bas skupe![]()

ja ne smem jer su prekinuti ketozu, a tek cu smeti za dve nedelje, tj ovo drzim do nedelje pa druga faza 2 pa onda tek
a volim slatkoooo i kremasto i secerasto![]()

Auh mila Lindt je i ovde skup meni trenutno... koliko ja para dajem za em zavoje em lekove i zdravu hranu, nemam para za baš tu marku![]()

)Verujem... Samo ti navali na obroke kao jucerasnji dorucak. Odlicno je izgledao
(Sa putavanja se uvek nesto donese, pa ja ostavim za svoje strasti- cokoladu i marcipan)

Ma svako jutro isto... poludeću
Ali je juče ručak i večera (i danas će biti) - krompir sa mladim lukom i paprikom...
Pogledajte prilog 322098

I ovo dobro izgleda
Ja ovako inace jedem. Samoinicijativno i zato sto volim. Voce, povrce i ponesto mlecno. Smes maslinovo ulje?
tako da se uvek oko hrane baš trudim... da vidiš kakve sam torte i pudinge pravila 

Kod/za mene hrana uvek mora dobro da izgleda inače je ne jedemtako da se uvek oko hrane baš trudim... da vidiš kakve sam torte i pudinge pravila
Maslinovo ulje smem da![]()
Skoro svako povrce skuvano na pari, preliveno maslinovim i sa malo luka je mljac.
Onda ne brinem za tebe.Skoro svako povrce skuvano na pari, preliveno maslinovim i sa malo luka je mljac.
Moja slabost je zelena salata (sa maslinovim, medom i balzamikom). Nema mi nista draze od tog hrskavila![]()

evo 2kg sam se ugojila od kad sam krenula ovaj režim ishrane...Treba da kupim onaj aparat za kuvanje na pari... košta oko 40 Evra najjeftiniji ovde
Inače spremam povrće u Woku ili u rerni, kao ovaj krompir - ili sveže...
Ali mi se sad već stvarno jedu i mlečni proizvodi, jaja, meso... kilaža mi samo ide na goreevo 2kg sam se ugojila od kad sam krenula ovaj režim ishrane...

sto ne stavis nesto rupicasto na serpu. u serpi voda preko cinije poklopac i tako kuvas, dok ne kupis. ja imam tako nesto...a to jos iz 90-ih ostale dve cinije. serpa je pukla (od stakla), ali promer odgovara serpama optica. to su najjace serpe koje su ikada postojale, nikada nista u njima nije zagorevalo...kakav metalac i ostalo. prosto mi zao sto su stare vec deceniju i polako gube svoje osobine.![]()
Verujem... Samo ti navali na obroke kao jucerasnji dorucak. Odlicno je izgledao
(Sa putavanja se uvek nesto donese, pa ja ostavim za svoje strasti- cokoladu i marcipan)