Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isto. nemam gde da gajim svoje i tu je meni kraj svake prce o domacem.

...imam ja, pa sta mi vredi kad onda moram da imam auto pa idem svaki cas do tamo, a nemam, busom je mucenje najstrasnije,
i kad se sve stavi na papir nema tu nikakve zarade...imam i voce koje niko niti prska niti je prskano u okolini zadnjih godina, i opet
dzaba kad je to meni daleko...
...e, a svi bi kao da se bave povrtarstvom za svoje potrebe, a kome god sam ponudila nece, ni oni sto im je ispred nosa, ne isplati
im se....tako da dzaba i kad imas kad nemas nacina.....
...nemoj samo da mi kazete, ono, kad ima volje ima i nacina, nije to bas tako....izvrtela sam po glavi sto puta razne mogucnosti,
dzaba meni je nemoguce i ne isplativo nikako...da zivim tamo to bi bila druga prica ovako pijaca, marketi i to je to...

:plez::maramica: moram da se pohvalim -3kg. ima de se skockam do ljeta.moram guzu da uvucem u moje omiljene bermude. :rumenko:

jedem sve vrste mesa, ribu, povce i salatice. izbacila slatkise, secer, hljeb, rizu, tjestenine..........
ako me pitate da li sam gladna, jesam. :sad2: vece je za mene krizni period.za sada jaca od svih kriza. :manikir: zalijepila svoju sliku na frizider,pa ga majci otvori. :zarja::nono2:

:smeker: jos "samo" - 10.:aha:

Наравно,нису биљке фузиони реактори да синтетишу селен, цинк, бакар итд из водоника, једноставно ако микроелемената нема у земљишту неће га бити ни у биљкама.
Иначе микроминерална ђубрива се разбацају у количини од неколико килограма по хектару једном у неколико година, микро количина за микро концентрације елемената.

razmotricu tu opciju
mada mislima da ne bih vestacko djubrivo, opet kazem, ako gajim nesto a eventualno prskam plavim kamenom, cisto da se ne stvore gljivice, ne bih ni trovala zemlju time
razmislicu u svakom slucaju, :hvala:

:plez::maramica: moram da se pohvalim -3kg. ima de se skockam do ljeta.moram guzu da uvucem u moje omiljene bermude. :rumenko:

jedem sve vrste mesa, ribu, povce i salatice. izbacila slatkise, secer, hljeb, rizu, tjestenine..........
ako me pitate da li sam gladna, jesam. :sad2: vece je za mene krizni period.za sada jaca od svih kriza. :manikir: zalijepila svoju sliku na frizider,pa ga majci otvori. :zarja::nono2:

:smeker: jos "samo" - 10.:aha:

ja sam skinula oko 3 kg, i ako mislim da sam izbacila samo vodu, a sa vodom i 20% masti ide :zskace:
sad sam u ketozi, a dusa mi oce nesto slatko cokoladno :rida:
al necu ja :evil:

Poznat je recept, prokuvaju se zardjali ekseri i zabodu u jabuku.
Jabuka sadrzi dosta vitamina C koji je neophodan da se veze gvozdje.

Zasto bi to ljudi radili kada se non hem gvozdje apsorbuje sa svega 1-2% dok apsorbcija hem gvozdja ide i do 20%?:dontunderstand:

Hem gvozdje je zivotinjskog a non hem biljnog porekla. Glavni unos putem hrane je i dalje stara dobra dzigerica a onda morski plodovi i sva tamna mesa.

Verujem... Samo ti navali na obroke kao jucerasnji dorucak. Odlicno je izgledao :)

(Sa putavanja se uvek nesto donese, pa ja ostavim za svoje strasti- cokoladu i marcipan :heart: )

Ma svako jutro isto... poludeću :roll:
Ali je juče ručak i večera (i danas će biti) - krompir sa mladim lukom i paprikom... :zaljubljena:
20140219_144930.jpg

Kod/za mene hrana uvek mora dobro da izgleda inače je ne jedem :rumenka: tako da se uvek oko hrane baš trudim... da vidiš kakve sam torte i pudinge pravila :zaljubljena:
Maslinovo ulje smem da :aha:

Onda ne brinem za tebe. :) Skoro svako povrce skuvano na pari, preliveno maslinovim i sa malo luka je mljac.
Moja slabost je zelena salata (sa maslinovim, medom i balzamikom). Nema mi nista draze od tog hrskavila :zaljubljena:

Onda ne brinem za tebe. :) Skoro svako povrce skuvano na pari, preliveno maslinovim i sa malo luka je mljac.
Moja slabost je zelena salata (sa maslinovim, medom i balzamikom). Nema mi nista draze od tog hrskavila :zaljubljena:

Treba da kupim onaj aparat za kuvanje na pari... košta oko 40 Evra najjeftiniji ovde :aha:
Inače spremam povrće u Woku ili u rerni, kao ovaj krompir - ili sveže...
Ali mi se sad već stvarno jedu i mlečni proizvodi, jaja, meso... kilaža mi samo ide na gore :sad2: evo 2kg sam se ugojila od kad sam krenula ovaj režim ishrane...

Treba da kupim onaj aparat za kuvanje na pari... košta oko 40 Evra najjeftiniji ovde :aha:
Inače spremam povrće u Woku ili u rerni, kao ovaj krompir - ili sveže...
Ali mi se sad već stvarno jedu i mlečni proizvodi, jaja, meso... kilaža mi samo ide na gore :sad2: evo 2kg sam se ugojila od kad sam krenula ovaj režim ishrane...

sto ne stavis nesto rupicasto na serpu. u serpi voda preko cinije poklopac i tako kuvas, dok ne kupis. ja imam tako nesto...a to jos iz 90-ih ostale dve cinije. serpa je pukla (od stakla), ali promer odgovara serpama optica. to su najjace serpe koje su ikada postojale, nikada nista u njima nije zagorevalo...kakav metalac i ostalo. prosto mi zao sto su stare vec deceniju i polako gube svoje osobine. :(

sto ne stavis nesto rupicasto na serpu. u serpi voda preko cinije poklopac i tako kuvas, dok ne kupis. ja imam tako nesto...a to jos iz 90-ih ostale dve cinije. serpa je pukla (od stakla), ali promer odgovara serpama optica. to su najjace serpe koje su ikada postojale, nikada nista u njima nije zagorevalo...kakav metalac i ostalo. prosto mi zao sto su stare vec deceniju i polako gube svoje osobine. :(

Imam 2 takve šerpe ali su ogromneeeeeeeee - za 10l vode :roll:
A pošto sam stvarno malaksala, nemam snage da se cimam u kuhinji non stop...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back