dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
jeste genetika ja sad full i pre sa 40 kila vise
to ti pricam - pre te imalo vise, sad je definisanije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste genetika ja sad full i pre sa 40 kila vise
i sad imas dve slike koja je geneticka?
jao bre pa nisam mogo potrcim 100m sad vozim bajs 100km
pa kako znas onda pouzdano da su one dve gore sa slike krajnji rezultat genetike?
.gif)
ovo na desctop da stave
![]()

Desna izlomi kicmu od poziranja...

pa ono jeste
ova prva samo da je tako salomila kicmu isto bi tako izgledala![]()
Ne bi, ali bi izgledala "prihvatljivije", a ova natrcena bi verovatno, isto tako, izgledala drugacije - nenatrcena.

ma i gace da im zamenis, ne bi razlika bila drasticnija od ovga kako sad izgleda![]()
Srecna i tebi (i ostalima), i super, za tebe.
Cestitke i tebi.
...ovako sam i ja mogla poceti...
Znaci, ne da nisam nabacila, nego sam jos 1kg skinula, na Bozic se svecano izvagala, e onda sam pustila rucnu...zadnja 3 dana jedem ako sumanuta-francusko salatu, slatko, testo.... Sinoc u 2h kuvano vino, krekere, kiflice...jutros mi muka.
Danas kao odlucim da pesecem (jela samo supu i gljive i to malo), a malo pre pokleknem i 2 krempite, 2 cokoladna kolaca. Presavrseno su ispali, i nisam odolila. A nisam ni ljubitelj slatkog sto je najgore... ne znam koji mi je vrag.
Sutra def. se vracam na svoj rezim. Ili sam disciplinovana skroz ili se opustim bez mere. A vidim da mi ne prija, nikako. Zato je bolje kad ne pravim i ne probam nista, ili probam sasvim malo i odmah razdelim da me ne mami.
ide jedan duuug period bez kolaca, tj. praznika koji nisu praznici ako covek ne napravi brdo slatkisa - i pojede ih 

leva il desnaBas lepa guza![]()

Joj pile pa je l se tebi to dopada? To doope takvo? Ja ne bih poželela ni najgorem neprijatelju.![]()

Je l ovako nešto izvodljivo?Pogledajte prilog 318505Pogledajte prilog 318506Pogledajte prilog 318507
Tačnije da li je za ovakve "rezultate" potrebna genetska predispozicija ili samo vežbe&suze&znoj? I nije mi jasno kako joj je uspelo da nabilduje noge i zadnjicu i zategne stomak a ruke i ramenca ko grisinice![]()