Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo na desctop da stave
squats-no-squats.jpg

Desna izlomi kicmu od poziranja...

Srecna i tebi (i ostalima), i super, za tebe. :)

Cestitke i tebi. :)

...ovako sam i ja mogla poceti... :(
Znaci, ne da nisam nabacila, nego sam jos 1kg skinula, na Bozic se svecano izvagala, e onda sam pustila rucnu...zadnja 3 dana jedem ako sumanuta-francusko salatu, slatko, testo.... Sinoc u 2h kuvano vino, krekere, kiflice...jutros mi muka.
Danas kao odlucim da pesecem (jela samo supu i gljive i to malo), a malo pre pokleknem i 2 krempite, 2 cokoladna kolaca. Presavrseno su ispali, i nisam odolila. A nisam ni ljubitelj slatkog sto je najgore... ne znam koji mi je vrag. :evil:
Sutra def. se vracam na svoj rezim. Ili sam disciplinovana skroz ili se opustim bez mere. A vidim da mi ne prija, nikako. Zato je bolje kad ne pravim i ne probam nista, ili probam sasvim malo i odmah razdelim da me ne mami.

Srecom za sve nas koji muku mucimo da odbijemo kolac kad nam se nudi z:lol: ide jedan duuug period bez kolaca, tj. praznika koji nisu praznici ako covek ne napravi brdo slatkisa - i pojede ih
Mada, odlicna si, u sred praznika ti skinula kilogram

...ja sam prasica debela...uzas sta uradih od sebe...eeeeeeeeee sto se uzivalo u hrani i slatkisima, uzivalo se od danas, corbe i povrce, kuvano meso i
to sve u minimalnim kolicinama....ja sam definitivni ludak.....:dash::besna:

Joj pile pa je l se tebi to dopada? To doope takvo? Ja ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. :(

Naravno da ne. Izgleda kao da ima ugrađene vazdušne jastučiće i to dva komada:lol:
Nego me zanima da li je zaista moguće vežbama nabildovati određeni deo tela ili je ipak silikon uradio posao. Pošto je devojka totalno nesrazmerna.Viđala sam super zategnute i mišićave cice u teretani ali ovakvu "sedalicu" ni jedna imala nije niti je imala na primer pločice na stomaku a tanke ruke i noge.

- - - - - - - - - -

Inače cica na slici se zove Jennifer Selter i proglašena je za ženu sa najboljom zuzom u 2013. Ima preko milion sedbenika na društvenim mrežama a ja gledam fotke i i dalje ne kontam poJentu.

Je l ovako nešto izvodljivo?Pogledajte prilog 318505Pogledajte prilog 318506Pogledajte prilog 318507

Tačnije da li je za ovakve "rezultate" potrebna genetska predispozicija ili samo vežbe&suze&znoj? I nije mi jasno kako joj je uspelo da nabilduje noge i zadnjicu i zategne stomak a ruke i ramenca ko grisinice:think:

Iju horora...nagrdi se dete...

Nije moguce, narocito u njenom slucaju.
Belkinjama je veoma tesko da postignu crnacku zadnjicu. Baci pogled na sprinterke i trkacice na 400m sa preponama, niko ne radi vise "noge i guzu" od njih...i to rade na dan satima, godinama, decenijama i koja belkinja ovako izgleda, apsolutno nijedna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back