Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam neko iskustvo sa Latino curama ali ono sto sam primetila je da njihova zadnjica mahom dodje spljostena uz kratke noge, razvijene grudi i veci stomak.
Zato se toliko i ceni trcasta guza jer se mnogo retko vidjaju JLo i Albe na ulici...mozda je u Brazilu drugacije, ne znam, ali na severu od 100 njih 90 ima tiganj u guzi...zato im takve i prave karijeru, cim si trckasta i nisi debeljuskasta odmah te iscupaju i metnu na tv, k'o Italijani sa rasnim i visokim, kad gledas RAI pomislis da tamo samo manekenke rastu...cvrc.

Opet cu ja o sportu, gde su Latino zene...ako izuzmemo kubansku i brazilsku odbojkasku reprezentaciju...spram konstitucije ova guza je neprirodna dok JLo spram gradje izgleda prirodno a i cela je da je stipnes, nadlaktica, butine, oblik lica...kada je snimala Oci andjela, videli smo sta se desi kada se podgoji, svuda je bucmasta...ali zena trenira pa je sjajnog tela koje je daleko od tela ovog devojcurka.

To su guze a la Kardasijanka...zafrknula se pa je dosla u DWTS, ceo svet je video da su silikoni, kada se zatrese, nista se ne pomera...a guza je njen simbol...

Poslednja izmena:
Ео ја!
Јуче био радни дан и то опасно, радник и ја смо пребацили преко плећа 15Т(петнаест тона) вештака(без халуцинантних и девијантних наслућивања), НПК, три петнаестице, у џакЦима од по 50 кила(300 џакаЦа укупно), око пола код мене кући, пола код ћалета на салашу.
Ручао сам, окупао се, и легао у 16 сати.
Сад имам комплетно запаљење мишића, виленим и хвалим се!:smeker:
Дакле о задњицама...
Редовно посетим портале ,,непријатељске штампе", ВЛ, СД, 24 сата итд.
На једном од њих врло скоро, мислим да је био 24 сата, тражио сам сада и не могу да нађем, било је извЈешће неке историјско-археолошке удруге из САД која је анализирала смрзнуте лешеве мушкараца и жена нађене по Алпима( и чувени ЕЦИ, изванредно очуван мушки леш нађен у ецеталским алпима на северу Италије, зато је и назван Еци, па јел?), Хималајима, Андима, Скандинавији, Стеновитим планинама...
Између осталог практично није било жена без замашне задњице без обзира на ухрањеност и изгледа да су многе данашње равне позадине пре свега последица седелачког рада и уопште начина живота, а делом и исхране... јер једноставно данашње жене то нису имале од кога да наследе.
Није онај извор који сам помињао, али и ово је нешто:
http://magazin.net.hr/ljepota/fitne...vota-odgovoran-za-spajanje-bedra-i-straznjice

Poslednja izmena:
Мало и о пресној храни:
http://vesti.krstarica.com/zabava/istina-o-sirovoj-hrani/
Сам сам почео још 1996. са пресним млеком и јајима(наравно скоро све воће и добар део поврћа се и иначе једе пресан), доцније и месо(сушено, татарски бифтек и уопште млевено месо).
Породично у топлијем делу године 6 дана недељно је пресна клопа, а недељом иде бачки ручак обичан, у хладнијем делу године два дана су непресна(мада не и баш сви оброци) осталих 5 дана су пресни.
Није могуће бити дебео уколико се хранимо пресном клопом.
Једном, или двапут недељно смо и на непресној клопи више због деце, јер се јавља нека врста алергије кроз мучнине, дијареје и сл као реакција на кувану клопу ако се после дуго времена конзумирања пресних намирница унесу куване.

Nemam neko iskustvo sa Latino curama ali ono sto sam primetila je da njihova zadnjica mahom dodje spljostena uz kratke noge, razvijene grudi i veci stomak.
Zato se toliko i ceni trcasta guza jer se mnogo retko vidjaju JLo i Albe na ulici...mozda je u Brazilu drugacije, ne znam, ali na severu od 100 njih 90 ima tiganj u guzi...zato im takve i prave karijeru, cim si trckasta i nisi debeljuskasta odmah te iscupaju i metnu na tv, k'o Italijani sa rasnim i visokim, kad gledas RAI pomislis da tamo samo manekenke rastu...cvrc.

Opet cu ja o sportu, gde su Latino zene...ako izuzmemo kubansku i brazilsku odbojkasku reprezentaciju...spram konstitucije ova guza je neprirodna dok JLo spram gradje izgleda prirodno a i cela je da je stipnes, nadlaktica, butine, oblik lica...kada je snimala Oci andjela, videli smo sta se desi kada se podgoji, svuda je bucmasta...ali zena trenira pa je sjajnog tela koje je daleko od tela ovog devojcurka.

To su guze a la Kardasijanka...zafrknula se pa je dosla u DWTS, ceo svet je video da su silikoni, kada se zatrese, nista se ne pomera...a guza je njen simbol...

kako je dobar ovaj mark ballas!!!
coveku svaka dlaka igra za sebe u koreografiji!
a kim je kao letva pokretna

Да вас утешим, млади Америчанин, 15 година, 318кг и индекс телесне масе 83(!!!).
http://zdravlje.krstarica.com/l/gojaznost/gojaznost-mladih-i-operacije/
Брза и ГМО храна, не мрда са столице и кревета, али блеји у ТВ ко у надницу, а и родитељи глоопееше пар екселенс док нису увидели шта се и како одиграва пред њиховим очима!
Вишеструко горе од ужаса!

Мало и о пресној храни:
http://vesti.krstarica.com/zabava/istina-o-sirovoj-hrani/
Сам сам почео још 1996. са пресним млеком и јајима(наравно скоро све воће и добар део поврћа се и иначе једе пресан), доцније и месо(сушено, татарски бифтек и уопште млевено месо).
Породично у топлијем делу године 6 дана недељно је пресна клопа, а недељом иде бачки ручак обичан, у хладнијем делу године два дана су непресна(мада не и баш сви оброци) осталих 5 дана су пресни.
Није могуће бити дебео уколико се хранимо пресном клопом.
Једном, или двапут недељно смо и на непресној клопи више због деце, јер се јавља нека врста алергије кроз мучнине, дијареје и сл као реакција на кувану клопу ако се после дуго времена конзумирања пресних намирница унесу куване.

Živo meso?

Ja ne mogu da jedem presnu hranu non-stop. Probala sam varijantu sa šejkovima od voća i salatama nekih pet dana ali mi je bilo baš, baš loše. Verovatno je trebalo da ubacim orahe, lešnike i sl. radi energije.

JLO ima spuštenu guzu (kao i većina žena koje imaju poveliku pozadinu tj. goje se u tom delu tela najviše) i u nekoj tv-emisiji je baš pričala kako se ceo život bavi plesom i kako svaki dan vežba ali čim batali vežbanje na mesec dana guza ide dole. Zato mi je Dženifer Sendler čudno građena. Mada sam gledala snimak kako iz mirnog stava preskače klupu ili se popne na zid:eek:

Živo meso?

Ja ne mogu da jedem presnu hranu non-stop. Probala sam varijantu sa šejkovima od voća i salatama nekih pet dana ali mi je bilo baš, baš loše. Verovatno je trebalo da ubacim orahe, lešnike i sl. radi energije.
Mleveno meso i začini po volji tj s biberom, solju, ljutom mlevenom paprikom i doda se malo ulja npr presno ceđenog maslinovog i sve se viljuškom pomeša i izgnječi.
Salata crni luk sitno naseckan sa solju, biberom i maslinovim uljem, kad je toplije i ima paradajza i paprike, ljute pogotovo i oni se dodaju u salatu.
Ko voli može u ovo meso dodati i umućeno jaje, npr jedno veće jaje na 200 grama mesa.

Mleveno meso i začini po volji tj s biberom, solju, ljutom mlevenom paprikom i doda se malo ulja npr presno ceđenog maslinovog i sve se viljuškom pomeša i izgnječi.
Salata crni luk sitno naseckan sa solju, biberom i maslinovim uljem, kad je toplije i ima paradajza i paprike, ljute pogotovo i oni se dodaju u salatu.
Ko voli može u ovo meso dodati i umućeno jaje, npr jedno veće jaje na 200 grama mesa.

Bljaks. Pa još je pećinski čovek naučio da peče meso. Zbog čega bi se vraćali na varijantu živog? I daješ deci da to jedu?

Bljaks. Pa još je pećinski čovek naučio da peče meso. Zbog čega bi se vraćali na varijantu živog? I daješ deci da to jedu?
То у ствари буде или иста мешавина која иде у кобаЈсице, само се дотичне суше и диме, а ова пресна мешавина се раздели у врећице па у замрзивач и ваде се количине по потреби, док је некад баш само млевена кртина која наравно исто иде у замрзивач па се ваде врећице по потреби.
Уствари док не пробаш не можеш рећи бљакс.
Бтв дам(о) и деци, а жена је јела татарски бифтек још док је играла одбојку за Војводину из НС-а и то су им нутрициониста и тренер препоручивали неколико пута седмично.

То у ствари буде или иста мешавина која иде у кобаЈсице, само се дотичне суше и диме, а ова пресна мешавина се раздели у врећице па у замрзивач и ваде се количине по потреби, док је некад баш само млевена кртина која наравно исто иде у замрзивач па се ваде врећице по потреби.
Уствари док не пробаш не можеш рећи бљакс.
Бтв дам(о) и деци, а жена је јела татарски бифтек још док је играла одбојку за Војводину из НС-а и то су им нутрициониста и тренер препоручивали неколико пута седмично.

Jela sam i ja tatarski biftek i suši (živu ribu) ali ne bih ga uvela u ishranu više od jednom u par meseci. Moj želudac nepečeno/nekuvano meso loše vari. A bilo bi me strah da li je meso kontrolisano od strane veta. Termičkom obradom ubiješ sve što je u njemu štetno.

Jela sam i ja tatarski biftek i suši (živu ribu) ali ne bih ga uvela u ishranu više od jednom u par meseci. Moj želudac nepečeno/nekuvano meso loše vari. A bilo bi me strah da li je meso kontrolisano od strane veta. Termičkom obradom ubiješ sve što je u njemu štetno.
:hahaha:
Иронија судбине што бих рекао.
Мој матори је био ветеринар 45 година, прво у друштвеном сектору(државно добро, фарме ПИК-а Бечеј, ветеринарска амбуланта), па државном(покрајинска ветеринарска инспекција) и 10 година приватник, од 97. до 07. и има трихинелоскоп(састоји се од микроскопа, конвексног огледала и УВ лампе јер се под њеним светлом боље уочавају ларве трихинеле спиралис).
Иначе не мораш да поједеш много као нпр ја, покушај са 50-100 грама да би желудац лакше сварио.
Кад можеш да поједеш кобасице, шунке, пршуте, кулене, сланине који су исто пресна(додуше сушена и димљена) меса није проблем ни ово.
Суши је само јапански фенси назив за сушену рибу коју су некада код нас и аласи усољавали и сушили, кадкад и димили, а да не говорим исто и за Средоземље, ја сам први пут јео сушену рибу још 93. у Грчкој.

:hahaha:
Иронија судбине што бих рекао.
Мој матори је био ветеринар 45 година, прво у друштвеном сектору(државно добро, фарме ПИК-а Бечеј, ветеринарска амбуланта), па државном(покрајинска ветеринарска инспекција) и 10 година приватник, од 97. до 07. и има трихинелоскоп(састоји се од микроскопа, конвексног огледала и УВ лампе јер се под њеним светлом боље уочавају ларве трихинеле спиралис).
Иначе не мораш да поједеш много као нпр ја, покушај са 50-100 грама да би желудац лакше сварио.
Кад можеш да поједеш кобасице, шунке, пршуте, кулене, сланине који су исто пресна(додуше сушена и димљена) меса није проблем ни ово.
Суши је само јапански фенси назив за сушену рибу коју су некада код нас и аласи усољавали и сушили, кадкад и димили, а да не говорим исто и за Средоземље, ја сам први пут јео сушену рибу још 93. у Грчкој.

Misliš na sardelu? Nju sam njupala na Braču. Mmm, njamasto. Mislim da je u pitaju psihička blokada, svest o tome da meso nije ni pečeno ni kuvano ni dimljeno. Kao što nikada (ni kao dete) nisam mogla pojesti živo jaje niti popiti nekuvano mleko a da ih momentalno ne povratim.

Misliš na sardelu? Nju sam njupala na Braču. Mmm, njamasto. Mislim da je u pitaju psihička blokada, svest o tome da meso nije ni pečeno ni kuvano ni dimljeno. Kao što nikada (ni kao dete) nisam mogla pojesti živo jaje niti popiti nekuvano mleko a da ih momentalno ne povratim.
Живо јаје... нпр пуслице које су уствари сушено беланце, и потом се оно жуманце што остане помеша са шећером, а ми децови би одлепили од одушевљења кад би нам кева то дала.
Иначе укус пресног млека је ненадјебив, кад га пробаш никада нећеш пожелети друго.
У оригиналу нпр сремски сир се прави од пресног млека, само се остави пресно млеко на око 40 степени да кисне 24-36 сати.
Зато га још зову и самокис.

Poslednja izmena:
Je l ovako nešto izvodljivo?Pogledajte prilog 318505Pogledajte prilog 318506Pogledajte prilog 318507

Tačnije da li je za ovakve "rezultate" potrebna genetska predispozicija ili samo vežbe&suze&znoj? I nije mi jasno kako joj je uspelo da nabilduje noge i zadnjicu i zategne stomak a ruke i ramenca ko grisinice:think:

ja mislim da je za neke od tih rezultata najzaslužniji fotošop ili slično. Izgleda potpuno neprirodno. Ne znam zašto bi neko želeo tako da izgleda.

meni je bolji ukus presnog mesa i neuporedivo lakse ga varim nego peceno. kad i napravim biftek to ti je na koji tren obe strane da se korica zapece, unutra mora da bude krvav. ribu isto volim presnu kao i sve ostale morske plodove....i meni takva hrana daleko vise prija....jedino sto kod nas uvek misle da si lud kad ne ugljenises hranu, sta god da je u pitanju :mrgreen:

silikoni ili ne, meni su guzice tipa kardasijan i jlo debele i masne, na stranu sto uz to imaju gadne zdepaste kratke noge. ceo utisak meni licno odbojan.napravili su brend od toga a ljudi ko ljudi histerisu i padaju u nesvest na bilo sta samo kad im ga podvalis.

e da pitam ja ove vežbače

da li je pametno u prevodu efektivno trening tegovima
raditi tokom procesa mršavljenja dakle kada jedeš redukovano i logično energija ti je niža
ili se skoncentrisati na trošenje i aerobni trening
pa se baciti kad dodješ do željenog manjka

e da pitam ja ove vežbače

da li je pametno u prevodu efektivno trening tegovima
raditi tokom procesa mršavljenja dakle kada jedeš redukovano i logično energija ti je niža
ili se skoncentrisati na trošenje i aerobni trening
pa se baciti kad dodješ do željenog manjka

stvar licnog afiniteta
ti i tegovima mozes isto tako da skines visak masnoca sa tela
radis lepo cirkularni trening i napravis aerobni efekat radeci anaerobne vezbe
2u1
i zategnut i skinute masti

Да вас утешим, млади Америчанин, 15 година, 318кг и индекс телесне масе 83(!!!).
http://zdravlje.krstarica.com/l/gojaznost/gojaznost-mladih-i-operacije/
Брза и ГМО храна, не мрда са столице и кревета, али блеји у ТВ ко у надницу, а и родитељи глоопееше пар екселенс док нису увидели шта се и како одиграва пред њиховим очима!
Вишеструко горе од ужаса!

Iako se dvoume da deci tj tinejdžerima to rade, ja ne bih... dosta tu ima mentalnog rade posle tih operacija koje ni neki odrasli ne mogu da izguraju, a kamoli neko još u razvoju :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back