Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Купи орбитрек мање оптерећује зглобове, а трчи у природи.
Мсм нисам користио ни траку, ни орбитрек, али једна од сестричина ми се бавила моделингом и сматра орбитрек пуно бољим.
images

Прави срБски(:mrgreen:) орбитрек, а ту напред између ручица ти је показивач времена, утрошених калорија и још неких других параметара.
Постоји и промена оптерећења у 8 степени, барем тај који она има.
Био је 99 евра тамо 2008. међутим сад су га напеналили више него двоструко, али углавном је челична конструкција и чврст и отпоран је.
pa sad nije orbitrek bolji od trcanja, ali definitivno manje opterecuje kolena i pre nego sto se neko baci na trcanje ako su mu slaba kolena treba da ojaca misice nogu oko kolena preko visokog otpora na ovoj masini....sto se trake tice, nisam neki ljubitelj iste, iako sam zime cesto provodila na istoj, medjutim ono sto se meni desilo je da je prvo pravo trcanje posle trake bilo katastrofa, mislila sam da cu da prodjem kroz srcku i slog istovremeno, potpuni gubitak snage i nemogucnost da normalno zavrsim rutu koju sam pre toga bez problema radila itd...traka ne moze da se poredi sa pravim trcanjem (posle sam i citala na tu temu, i definitivno svi clanci podrzavaju cinjenicu da je trcanje napolju zahtevnija i kompletnija vezba za celo telo, dok je traka iz neke druge price...mada traka ima prednost u tome sto ti manje opterecuje kolena udarac nego trcanje u prirodi...ali mene vise nece videti osim ako se ne preslim u neke hladne krajeve, daleko bilo, sto se najverovatnije nece nikad dogoditi.

Drage moje,..

molim vas da li u toku ciklusa dobijete 2kg ili se ja gojim gledajuci u slatkise????

Imala sam 61kg i sad stala na vagu i opa 63!!!! :eek:

Au, ovo je veoma opasno, ja bih se zabrinuo zestoko :think:

Ne znaci da si se ugojila u vidu sala, ako jedes puno UH i dobro se hidriras moze biti vecina od tih 2 kg od glikogena i vode...
Isto tako kada skinete 5 kg za vikend, to nije salo...vec vecinom voda... :pop:

Poslednja izmena:
Upoznala sam u bolnici devojku koja je imala neki hormonski poremecaj,
pa da bi to uspesno sredila, i da moze da se posveti potomstvu, morala je i kilazu da dovede u red
dobila je plan promene ishrane, i to od dr ginekologa endokrinologa
nije se pridrzavala 5 obroka jer nikako nije mogla da uklopi u obaveze
ali je jela zdravo, sveze, peceno ili kuvano...i nije imala vremena za fizicku aktivnost, a i "mrzelo me" kaze

i za godinu i po dana -34 kilograma
doktorka u viziti zinula samo
pokazala nam slike iz ranijeg perioda...
rekoh "ti si moj idol, kad se porodim pa krenem na sredjivanje stanja, na tebe cu da mislim"

neverovatno

5 obroka je nepotrebno, mit. Ukupan broj kalorija (proteina/UH/masti) mozes podeliti na bilo koji broj obroka...bitna je ukupna kolicina.
Isto tako nije bitno ako jedes UH posle 18 h ili tako neke price za babe. Na primer, treba ti 2000 kcal da odrzavas svoju telesnu masu i ti ne jedes nista do 8 uvece i onda pojedes 1600 kcal...naravno da neces dobiti salo jer si jela ugljene hidrate kasno :lol:

Licno sam jeo i po 6-7-8 obroka ranije, sad jedem 3-4 bez ikakve razlike. Mada pratim kalorije kad hocu nesto da postignem, ako ih ne pratim uglavnom stojim na istoj kilazi posto ti telo "trazi" onoliko koliko mu je potrebno za "odrzavanje".

- - - - - - - - - -

Svaka od navedenih aktivnosti sagoreva 500 kcal...ne odjednom.

- - - - - - - - - -

čupka, manje trčanja više čučnjeva, dupe ti se spljoštilo skroz

:hahaha1:

tumblr_m49bolK6FL1rtbaxgo1_400.png

dat-ass.jpg

Poslednja izmena:
pa sad nije orbitrek bolji od trcanja, ali definitivno manje opterecuje kolena i pre nego sto se neko baci na trcanje ako su mu slaba kolena treba da ojaca misice nogu oko kolena preko visokog otpora na ovoj masini....sto se trake tice, nisam neki ljubitelj iste, iako sam zime cesto provodila na istoj, medjutim ono sto se meni desilo je da je prvo pravo trcanje posle trake bilo katastrofa, mislila sam da cu da prodjem kroz srcku i slog istovremeno, potpuni gubitak snage i nemogucnost da normalno zavrsim rutu koju sam pre toga bez problema radila itd...traka ne moze da se poredi sa pravim trcanjem (posle sam i citala na tu temu, i definitivno svi clanci podrzavaju cinjenicu da je trcanje napolju zahtevnija i kompletnija vezba za celo telo, dok je traka iz neke druge price...mada traka ima prednost u tome sto ti manje opterecuje kolena udarac nego trcanje u prirodi...ali mene vise nece videti osim ako se ne preslim u neke hladne krajeve, daleko bilo, sto se najverovatnije nece nikad dogoditi.

Meni su otisla kolena od trake za trcanje :neutral:
Samo priroda I trcanje u prirodi

A sta sa onima koji imaju dete/decu?

pustis ih da trce pa ti za njima :D:D
salim se

jel znas ti dijetu zasnovanu na ishrani dvogodisnjaka? :D

evo :zcepanje:

Verovatno ste primetili da je većina dvogodišnjaka fit. Sinulo nam je da je to možda zbog njihove
ishrane. Nije skupa, a raznovrsna i kvalitetna.
Zato smo zapisali tačno šta jedu dvogodišnjaci i došli do fantastične nove dijete kojom možete
garantovano biti u top formi. Srećno!

Prvi dan

Doručak
Kajgana od jednog jajeta. Parče tosta s marmeladom.
Prstima pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod.
Pojedite jedan zalogaj tosta a marmeladu razmažite po licu i odeći.

Ručak
Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mleka.

Žvacite naizmenično bojice i čips. Potegnite tri gutljaja mleka, a ostatak prospite.

Užina
Štapić, dva novčica od 2 dinara i jedan od 1, četiri gutljaja ustajalog piva.

Večera
Ispržite tost, namažite ga buterom i bacite na kuhinjski pod.

Drugi dan

Doručak
Pojedite jucerašnji tost s poda. Popijte pola flašice arome vanile.

Ručak
Pojedite pola ružičastog karmina i jednu cigaretu.
Posle toga progutajte kocku leda.

Užina
Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu.
Uzmite nazad i cuclajte dok ponovno ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.

Večera
Kamenčići ili sirovi pasulj, koje ste čuvali u levoj nozdrvi. Pire od krompira preliven ledenim čajem.
Jedite viljuskom.

Treći dan

Doručak
Dve palačinke s mnogo preliva. Jedite prstima, pa ih obrišite o kosu. Popijte pola čaše mleka, pa
je napunite palačinkama.
Posle doručka pokupite jučerašnju lizalicu sa tepiha, poližite dlačice i stavite je pod jastuk.

Rucak
Tri ribice, puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Između zalogaja pljujte na pod.
Razlijte čašu mleka po stolu i pijte ga tako što ćete umakati prst u njega.

Večera
Čaša sladoleda, šaka čipsa, nešto vina i kafe.

Poslednji dan

Doručak
Prelijte čašu pahuljica čašom mleka i dodajte šolju šecera. Kad pahuljice omekšaju, popijte mleko
a pahuljicama nahranite psa.

Ručak
Četvrt tube paste za zube, komadić sapuna i maslina.
Pronađite onu lizalicu i dovršite je.

Užina
Maskara.

Večera
Čaša špageta bolonjeze prelivenih čokoladnim mlekom.

Ako ste se strogo pridržavali ove dijete, trebalo bi da ste do sada izgubili 4-6 kilograma i nalazite se na
oporavku u bolnici, posle gubitka svesti trećeg dana.
Dijetu možete ponoviti još dva puta u toku sezone, kombinujući sastojke.

Prijatno i srećno!!

Evo ja sam nervozna toliko da sam kupila i cokoladno mleko i sok Hello multivitu i ima bubaca skuvanih :zaljubljena: a nmg da jedem.

Jel* normalno da gubim apetit? Da jedem jer znam da treba da jedem?

ako nisi gladna nemoj,zasto bi jela
zeludac se vremenom smanji,secam se da kad sam izgubila oca jako sam slabo jela,i npr napravim omlet od jednog jajeta i stomak hoce da mi pukne,najela se :eek:
isto tako moze da se rasiri pa budes rupa bez dna,mozes pojesti ceo dzak krompira za rucak :lol:

samo hocu da izjavim za kameru da sam se ugojila, ali ima mnesto drugo da izjavim damama na temi - od kako sam nabacila koje kilo - Bogu hvala - seksualni zivot mi se popravio
u odnosu na period kad sam bila mrsava, muz mi je rekao - bolje da si ovakva sad, nego onako ispijena i nikakva
a moja mudra cerka je rekla - ja sam mala i debela i svi decaci se loze na mene, to cela skola zna
moj jedan dobri kolega je rekao kako voli punije jer su nekako otvorenije ie deluju mu zdravije

ne mora da znaci da je mrsavost seksipilna, to sam htela reci
naravno, niko ne zeli da izgleda kao pokretni tenk, ali obline - to jos nikog nije unesrecilo

samo hocu da izjavim za kameru da sam se ugojila, ali ima mnesto drugo da izjavim damama na temi - od kako sam nabacila koje kilo - Bogu hvala - seksualni zivot mi se popravio
u odnosu na period kad sam bila mrsava, muz mi je rekao - bolje da si ovakva sad, nego onako ispijena i nikakva
a moja mudra cerka je rekla - ja sam mala i debela i svi decaci se loze na mene, to cela skola zna
moj jedan dobri kolega je rekao kako voli punije jer su nekako otvorenije ie deluju mu zdravije

ne mora da znaci da je mrsavost seksipilna, to sam htela reci
naravno, niko ne zeli da izgleda kao pokretni tenk, ali obline - to jos nikog nije unesrecilo

I meni je drug, kada sam se sa 44 kg, ugojila na 47 rekao: "E, sada izgleda zdravo :)"
Ni jedna krajnost ne valja. Ali, koji kg gore ili dole, ako se osoba dobro u svojoj kozi oseca, ne menja sliku :)
Nekima "visak" stoji. Inace, gube svezinu.

ako nisi gladna nemoj,zasto bi jela
zeludac se vremenom smanji,secam se da kad sam izgubila oca jako sam slabo jela,i npr napravim omlet od jednog jajeta i stomak hoce da mi pukne,najela se :eek:
isto tako moze da se rasiri pa budes rupa bez dna,mozes pojesti ceo dzak krompira za rucak :lol:

Moguce.To je stres-evo i ja sam pod stresom mozda zato.Evo sad imam drugu stvar na pameti-pijem cokoladno mleko ili ga jedem sa hlebom i prija mi.Skoro svaki dan ga pijem.Ne znam o cemu se radi.

Earring-uglavnom u skoli punije devojcice i one bas problematicne tezine dobijaju tonu jezivih nadimaka i tome ako se ne stane na kraj unisti se samopouzdanje deteta.I nije isto debeo i puniji-dve totalno razlicite stvari.

Skinula sam jos dva kilograma :hvala: 73 imam sad.Mada stalno mislim da se vaga pokvarila i stavljam je na razne povrsine koje su ravne da vidim da li je to tacno.

Zakopcala sam pantalone za po kuci i mogu da disem normalno i normalno hodam-ne stezu me :srecna: :orkestar: .

Poslednja izmena:
Moguce.To je stres-evo i ja sam pod stresom mozda zato.Evo sad imam drugu stvar na pameti-pijem cokoladno mleko ili ga jedem sa hlebom i prija mi.Skoro svaki dan ga pijem.Ne znam o cemu se radi.

Earring-uglavnom u skoli punije devojcice i one bas problematicne tezine dobijaju tonu jezivih nadimaka i tome ako se ne stane na kraj unisti se samopouzdanje deteta.I nije isto debeo i puniji-dve totalno razlicite stvari.

Skinula sam jos dva kilograma :hvala: 73 imam sad.Mada stalno mislim da se vaga pokvarila i stavljam je na razne povrsine koje su ravne da vidim da li je to tacno.

Zakopcala sam pantalone za po kuci i mogu da disem normalno i normalno hodam-ne stezu me :srecna: :orkestar: .
nisam sigurna koji je sastav cokoladnog mleka i da li je kupovno ili ne jer ih ne pijem, ali ako jeste ja pretpostavljam da je u kombinaciji sa hleom razlog sto ti toliko prija jer preko toga u cugu uneses gomilu secera i materijala za pretvaranje u secere u telo...secer stvara neku vrstu zavisnosti i kad se naviknemo da unosimo slatko telo ti trazi....ako ikako mozes zameni to necim (sejk banana i mleko, mozes cimet da ubacis i jos neke zacine ako volis, isto je slatko bez icega dodatog, a bolji ti je izvor kalorija - mozes cak i malo topljene crne cokolade za ukus da dodas ako ti je bas do cokolade i kontam kad preracunas da nije nista kaloricnije od kombinacije cok mleko i hleb)...isto vazi za sva slatka i gazirana pica, ako mozes zameni necim domacim u svojoj izradi, sode su po mom misljenju ubedljivo najgori izvor svega loseg u ishrani, seceri, aditivi, boje, kojekakve hemikalije itd...

inace to sto rece linda stoji, sto manej jedes zeludac ti manje trazi, i obrnuto ako trpas u njega ko u rupu bez dna u to se i pretvori i onda si stalno gladan.

dakleM
uvek pomislim da sam dotakla dno i da ne moze gore
aispadne da moze
pre par dana mi se desilo nesto sto nisam ocekivala
nisam mogla da obucem farmerice
istina oduvek bile tesne ali sad
onda nekako se uguram
a one stezu do krvi
ali ako
tako i treba kad sam svinja
i shvatim da mora drugacije
izbacila sam dve dana cela slatkise
istina juce sam uzela kocku cokolade
ali samo kocku
bila sam u jako losem stanju, otekla uzsno, a to nije bas uobicajeno za mene
pesacila sam jedno 7 km tj isla pesaka do trznog centra i natrag, bilo vruce a ja u onim tesnim farnericama
mozda to mozda ne, cak mi i srce prolupalo
a to se ne desava
i onda sam cim sam stigla uzela kocku cokolade i casu kk kao prvu pomoc
dane pocinjem cajem bez secera sa limunom
sad vidm da mnogo hvale i obicnu vodu sa limunom
pa cu tako i ja
kolicinski jedem malo, istina jedem prilicno abuka koje su mi se vec ogadile
i tako
sebi sam dala mesec dana fore da vidim reyultate
danas cu da se sjjebem, idem veceras na svadbu
nego
ubedjue me jedna poznanica koja je inace mrsava ko grana
da dzabe mi svako odrucanje ako uzmem makar i kocku cokolade ili gutljaj soka

moja teorija je da ako smanjim unos kalorija trebalo bi da dovede do reyultata
ali ubija mi volju takvo razmisljanje

dakleM
uvek pomislim da sam dotakla dno i da ne moze gore
aispadne da moze
pre par dana mi se desilo nesto sto nisam ocekivala
nisam mogla da obucem farmerice
istina oduvek bile tesne ali sad
onda nekako se uguram
a one stezu do krvi
ali ako
tako i treba kad sam svinja
i shvatim da mora drugacije
izbacila sam dve dana cela slatkise
istina juce sam uzela kocku cokolade
ali samo kocku
bila sam u jako losem stanju, otekla uzsno, a to nije bas uobicajeno za mene
pesacila sam jedno 7 km tj isla pesaka do trznog centra i natrag, bilo vruce a ja u onim tesnim farnericama
mozda to mozda ne, cak mi i srce prolupalo
a to se ne desava
i onda sam cim sam stigla uzela kocku cokolade i casu kk kao prvu pomoc
dane pocinjem cajem bez secera sa limunom
sad vidm da mnogo hvale i obicnu vodu sa limunom
pa cu tako i ja
kolicinski jedem malo, istina jedem prilicno abuka koje su mi se vec ogadile
i tako
sebi sam dala mesec dana fore da vidim reyultate
danas cu da se sjjebem, idem veceras na svadbu
nego
ubedjue me jedna poznanica koja je inace mrsava ko grana
da dzabe mi svako odrucanje ako uzmem makar i kocku cokolade ili gutljaj soka

moja teorija je da ako smanjim unos kalorija trebalo bi da dovede do reyultata
ali ubija mi volju takvo razmisljanje

u pravu je ta mrsava ko grana
najmanja kolicina uh vezuje vodu
i onda si kao balon
i nema pomaka
mora resrikcija uh u prvo vreme, a kad pokrenes metabolizam, moci ces odredjenu kolicinu uh da unosis u toku dana i to ce telo lepo da obradi
predug ti je rok od mesec dana, daj sebi prvo nedelju dana bez uh
i videces i sama rezultate! posle ce da ide lakse
svaka ljubav milesa boli, a prema maloj guzi najvise :zag:

Ma, Mileva, to je glupost da češ sve da pokvariš kockicom čokolade. Ako možeš zaista da se zaustaviš na jednoj, to je super. Mislim da jedna kockica (možda čak i ceo red) neće da ti pokvari dijetu, a mnogo će doprineti tvom duševnom stanju i zadovoljstvu jer znam da voliš čokoladu i koka kolu. Smanji to koliko god možeš, ali ne moraš baš da se odričeš potpuno jer ćeš stalno biti nervozna i nezadovoljna i onda ćeš možda jesti nešto drugo.
Te mršavice uglavnom ne vole da jedu i njima je lako da se odreknu svega. Ja sam svesna da često jedem zato što volim, što uživam u hrani, a ne zato što sam gladna. Zato meni ne treba ništa da zavaram glad jer gladi i nema.

Ja se evo nedelju dana hranim ujutru žitaricama i voćem, posle jedem uglavnom groždje za užinu, ponekim danima neki sendvič, ali uglavnom mi se dešavalo da pregladnim do ručka, do nekih 5-6 sati. U stvari nisam uopšte osećala glad, ale me ubijala glavobolja što za mene nije uopšte svojstveno. Ručak u tih 5-6 sati je bio normalan, šta sam imala kuvano i posle toga uglavnom nisam ništa jela. I nema nikakvih rezultata :rida: Valjda je malo vremena, s obzirom da to nije neka velika redukcija hrane, pa treba duže. Trudila sam se da hodam više nego do sada, ali moglo je to i više.

mileva bre preseci za sva vremena i izbaci tu kokakolu, meni nije jasno kako mozete to sebi da radite...pa ko da ne znate da kk izaziva zavisnost, iskukaj par dana i oslobodi je se, zar ti nije zao same sebe da je pijes toliko :lol:

Uh, nisam videla da me je Dive demantovala i pre nego što je prošao moj post. Ja sam prošle jeseni lepo lagano skinula 2-3 kg, samo malim izmenama, pri tome sam uglavnom svaki dan jela i nešto slatko, neki kolačič ili kocku-dve čokolade. Ali sam mnogo hodala i nije bilo jedenja kasno uveče što mene uglavnom uništava.

- - - - - - - - - -

mileva bre preseci za sva vremena i izbaci tu kokakolu, meni nije jasno kako mozete to sebi da radite...pa ko da ne znate da kk izaziva zavisnost, iskukaj par dana i oslobodi je se, zar ti nije zao same sebe da je pijes toliko :lol:

E, draga, kad bi to bilo tako lako, narkomana ne bi ni bilo! Nemamo svi tako jaku volju da kažemo sebi Neću! i da ne pijemo ili ne jedemo ili ne pušimo ili se ne drogiramo.

ma najgore je sto vise nisam sigurna ni zasto je pijem
uhvatim sebe da je pijem kao vodu, nista ne osecam ukus
cak i cikoladu jedem kao neko sto jede hleb
ynaci zvacem a ne uzivam

istina
juce sam u onoj jednoj kocki bas uzivala a i u kk
ustvari pomislila sam da mi je lose i da mi je srce prolipalo a ja se tresem i recimo ne mogu da stisnem sake
jer mi je pao secer
i tako
idem da se spremam za tu svadbu na koju mi se ne ide od 5 je tako da je glupo...dnevno-nocne svadbe su mi za subotu...

ja nisam pristalica toga da sve izbacis, jer vecina ljudi pre ili kasnije pukne, i vidjala sam zene koje prate koje kakve dijete i kad zavrse onda zeljne svega potamane sve pred sobom i vrate kg dok trepnes...nego cista matematika, manje jedem vise se trosim = gubim kilograme. ako uz sve to vodis racuna o kvalitetu hrane, to je potpuni uspeh i cilj kojem treba da se ide :)

Uh, nisam videla da me je Dive demantovala i pre nego što je prošao moj post. Ja sam prošle jeseni lepo lagano skinula 2-3 kg, samo malim izmenama, pri tome sam uglavnom svaki dan jela i nešto slatko, neki kolačič ili kocku-dve čokolade. Ali sam mnogo hodala i nije bilo jedenja kasno uveče što mene uglavnom uništava.

- - - - - - - - - -

E, draga, kad bi to bilo tako lako, narkomana ne bi ni bilo! Nemamo svi tako jaku volju da kažemo sebi Neću! i da ne pijemo ili ne jedemo ili ne pušimo ili se ne drogiramo.
cuj, ja sam zivela svojevremeno sa osobom koja je u frizideru uvek imala zalihe koka kole, i to light...i jednom dosla ja kuci zedna nema u frizideru moje ladne vode, reko daj malo kk da se osvezim...pa opet sledeci dan, pa sledeci dan pa sledeci :eek: dok nisam kroz neko relativno kratko vreme u uzasu shvatila da sam postala zavisna od tog sranya. samo mi na umu bila kk gde da je pijem i jedina opcija za gasenje zedji :eek: i onda sam rekla sebi cekaj malo budalo, el ti shvatas cime se trujes? i onda sam jednostavno prestala da je pijem, i to dok sam je sve vreme gledala u frizideru samo sam je sve vise i vise mrzela dok nije prosla kriza i onda sam shvatila da sam prema istoj potpuno ravnodusna...eno i sad je imam u frizideru jer je neko kupio da pije sa rumom, stoji vec par nedelja i kontam da cu uskoro da je prospem i zafrljacim ostatke u kantu :lol:

Eriu hvala.Mozda organizam trazi slatko a ja ga generalno ne jedem nisam slatkara -gazirano po koji gutljaj po nekada popijem ali izbegavam uglavnom.Daje rezultate,ali shvatila sam da mi je spavanje jako bitna stavka-moram normalno da pocnem da spavam.

Jela sam danas malo przene paprike,malo bele svinjske dzigerice i svinjskog srca przenog :zaljubljena: na ulju.Mast gledam da ne koristim vec kad god mogu ulje .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back