Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja
guza-ne-moze-da-stane-u-farmerke.gif

Pravi muskarac voli obline,koske su za kerove.:lol:

Pojasni sliku sta tacno znaci?

Pozdrav od mene,guram nekako.

Valjda je poenta u tome da mišići imaju veću masu od masnoća, tj. teži su, pa tako osobe koje imaju veću
mišićnu masu imaju veću telesnu masu od onih koji u telu imaju više masnoća, pa se tako dešava da su deblje
osobe posmatrano sa aspekta kilaže mršavije od nekoga ko trenira i ko ima solidno izgradjenu mišićnu masu...

Valjda je poenta u tome da mišići imaju veću masu od masnoća, tj. teži su, pa tako osobe koje imaju veću
mišićnu masu imaju veću telesnu masu od onih koji u telu imaju više masnoća, pa se tako dešava da su deblje
osobe posmatrano sa aspekta kilaže mršavije od nekoga ko trenira i ko ima solidno izgradjenu mišićnu masu...

Ovde je ista masa u pitanju a mozda hoce da kazu da su misicavi mrsavi jer ovo sa prve slike zauzima previse prostora.

Nisam jela nista evo malopre se probudila i jos mi se spava.

Juce sam pojela izmedju ostalog oci iz pecene prasece glave,malo mozga i mesa-jako malo jer to volim da jedem a ne treba da preteram jer je jako.

Prekjuce przenu dzigericu i tri srca pileca mislim isto przena-srca imaju lep ukus a dziga ne bas ali kazu dobra je protiv migrena i glavobolja svih vrsta.

E, od sutra okrećem novi list. Odmor je prošao. Prve dve nedelje sam imala majstore pa nekad nisam ni stizala da jedem i oslabila kilo. Ali sam zato treće nedelje samo sedela i jela, i nabacila 2 kg.
Vraćam se svom režimu ishrane. Skuvala sam ovas i dodala sveže voće (jabuke, groždje, dunja) i sasvim malo suve brusnice, seckanih badema, nekih semenki i cimeta. To će biti za doručak. i napravila sam mali (ne sasvim zdrav) sendvič za užinu da izdržim do ručka i da ne dodjem u iskušenje da svraćam u pekaru. Poneću i groždja, malo mi je samo taj sendvič. Ne sme se gladovati!!

e toliko zastranila još nisam, kao ta samanta iz linka....

Prvi dan "novog lista" je prošao zadovoljavajuće. Posle doručka od žitarica i voća, popila sam tako jaku kafu, da satima nisam ništa poželela da pojedem. Inače mi, što sam starija, sve manje prija kafa i više volim nes sa dodatkom neke od ovih aromatizovanih. To ja smućkam nešto tipa kašičica nesa i kašičica slim i fit. Mada su sve te 2u1, a pogotovo 3u1 užasno kalorične i meni preslatke.
Onda je kolega doneo grožđe iz svog "vinograda" pa sam malo grickala, onda sendvič, pa kod kuće ručak pasulj sa salatom od pečenih paprika.
Posle sam farbala radijator u ćerkinoj sobi pošto je ona na ekskurziji i tako odolela ogromnoj želji da pojedem nešto slatko. Sad mi se užasno spava, tako da mi ne pada na pamet da nešto pojedem.

A jutros nisam mogla da nadjem gde mi staje autobus jer su mu zbog nekih radova promenili trasu, pa sam otpešačila 20 minuta do druge linije. Bravo ja!

izvinjavam se ako je neko vec kacio,ne pratim ovu temu redovno
malo pre citam moj omiljeni blog,zenska nasela na tuc krekere,samo oplice po njima,koliko soli imaju,koliko praznih kalorija,pa je napisala i ovo :
Da bi, dakle, potrošila, sagorela, uništila 500 bezvrednih kalorija koje je maznula za 5 minuta, prosečna osoba, s prosečnom kondicijom i prosečnom visinom i težinom, trebalo bi, otprilike, da:

Trči umerenim tempom bar 60 minuta (10 km)
Radi spinning, bar 60 minuta (30 km)
Radi intenzivan step aerobic bar 50 minuta
Radi intenzivnu zumbu bar 50 minuta
Pliva umerenim tempom bar 70 minuta
Hoda uzbrdo na traci žustrim tempom bar 100 minuta
Hoda brzinom 5km/h bar 120 minuta
Šeta brzinom 3-4km/h bar 200 minuta
Radi jogu za početnike minimum 300 minuta

ODJEDNOM??????

Upoznala sam u bolnici devojku koja je imala neki hormonski poremecaj,
pa da bi to uspesno sredila, i da moze da se posveti potomstvu, morala je i kilazu da dovede u red
dobila je plan promene ishrane, i to od dr ginekologa endokrinologa
nije se pridrzavala 5 obroka jer nikako nije mogla da uklopi u obaveze
ali je jela zdravo, sveze, peceno ili kuvano...i nije imala vremena za fizicku aktivnost, a i "mrzelo me" kaze

i za godinu i po dana -34 kilograma
doktorka u viziti zinula samo
pokazala nam slike iz ranijeg perioda...
rekoh "ti si moj idol, kad se porodim pa krenem na sredjivanje stanja, na tebe cu da mislim"

neverovatno

ja sam resila da kupim trku za trcanje tj. da skupljam pare da kupim istu
Купи орбитрек мање оптерећује зглобове, а трчи у природи.
Мсм нисам користио ни траку, ни орбитрек, али једна од сестричина ми се бавила моделингом и сматра орбитрек пуно бољим.
images

Прави срБски(:mrgreen:) орбитрек, а ту напред између ручица ти је показивач времена, утрошених калорија и још неких других параметара.
Постоји и промена оптерећења у 8 степени, барем тај који она има.
Био је 99 евра тамо 2008. међутим сад су га напеналили више него двоструко, али углавном је челична конструкција и чврст и отпоран је.

nema sanse orbitek. probala iu vrlo brzo posle koriscenja istog kolena ne osecam. traka pravi manji udar na celo telo jer je ravna povrsina i za kolena je mnogo zahvalnija. trcanje u prirodi ce da popriceka dok mali deci ne postanu veliki deci pa na bajs i vozaj dok ja trckaram.
dok nije bilo deci isla sam pre posla trcanje, a uvece bajs i to je bilo cisto u vidu rekreacije, a ne zbog mrsavljena ali korist se videla posle par meseci. ta kombinacija mi je najvise prijala, a probala sam sve i svasta :)

- - - - - - - - - -

ja sam resila da kupim trku za trcanje tj. da skupljam pare da kupim istu

nije trku nego TRAKU :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back