Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
sto je meni smesno kad neko kuka kako ne moze da navuce pantalone preko dupeta, mi maloguze imamo potpuno suprotan problem - kako zadrzati farmerke na struku bez da krenu da se svlace same od sebe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Savrsena! Ona nema problem. Bas nikakav. Da mene pita, rekla bih joj da hoda samo u najlonkama![]()

tek da se zna
![]()
Pojasni sliku sta tacno znaci?
Pozdrav od mene,guram nekako.
Valjda je poenta u tome da mišići imaju veću masu od masnoća, tj. teži su, pa tako osobe koje imaju veću
mišićnu masu imaju veću telesnu masu od onih koji u telu imaju više masnoća, pa se tako dešava da su deblje
osobe posmatrano sa aspekta kilaže mršavije od nekoga ko trenira i ko ima solidno izgradjenu mišićnu masu...

link za motivaciju...niste najgori od sve dece
izvinjavam se ako je neko vec kacio,ne pratim ovu temu redovno
malo pre citam moj omiljeni blog,zenska nasela na tuc krekere,samo oplice po njima,koliko soli imaju,koliko praznih kalorija,pa je napisala i ovo :
Da bi, dakle, potrošila, sagorela, uništila 500 bezvrednih kalorija koje je maznula za 5 minuta, prosečna osoba, s prosečnom kondicijom i prosečnom visinom i težinom, trebalo bi, otprilike, da:
Trči umerenim tempom bar 60 minuta (10 km)
Radi spinning, bar 60 minuta (30 km)
Radi intenzivan step aerobic bar 50 minuta
Radi intenzivnu zumbu bar 50 minuta
Pliva umerenim tempom bar 70 minuta
Hoda uzbrdo na traci žustrim tempom bar 100 minuta
Hoda brzinom 5km/h bar 120 minuta
Šeta brzinom 3-4km/h bar 200 minuta
Radi jogu za početnike minimum 300 minuta

Samo da prijavim, skinula kilce na moru...sad moram opet na merenje da vidim de sam...msm proshlo deset dana otad to se zalepi zachas![]()

Moj muz jeste, msm uz more i mene pa ti vidiOranDZado,sve se nesto mislim: Kad bih ja tebe uzimao 3x dnevno jedno tri nedelje,da li bih uspeo da smrsam?!![]()
i nek mi neko kaze da na moru ne moze da se smrsha laze, ili je lenj
to meni pomazeКупи орбитрек мање оптерећује зглобове, а трчи у природи.ja sam resila da kupim trku za trcanje tj. da skupljam pare da kupim istu
) орбитрек, а ту напред између ручица ти је показивач времена, утрошених калорија и још неких других параметара.
ja sam resila da kupim trku za trcanje tj. da skupljam pare da kupim istu