Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imala si 73kg na koju visinu, ako nije tajna?

Deo da nemaš celulit je...pa u najmanju ruku za Zabavnik i Verovali ili ne, ali dobro ako ti kažeš da nemaš, ok.

Šetnja je za penzose i rekovalecente. Šetnjom niko nije smršao. Brzim hodom i trčanjem jeste.

Deo da svako treba da jede ono što mu prija je smešan. Meni prija čokolada i čips ali teško da je to hrana koju konzumiraš i mršaš.

...nije kaze imala je 85 pa dosla do 73....

Imala si 73kg na koju visinu, ako nije tajna?

Deo da nemaš celulit je...pa u najmanju ruku za Zabavnik i Verovali ili ne, ali dobro ako ti kažeš da nemaš, ok.

Šetnja je za penzose i rekovalecente. Šetnjom niko nije smršao. Brzim hodom i trčanjem jeste.

Deo da svako treba da jede ono što mu prija je smešan. Meni prija čokolada i čips ali teško da je to hrana koju konzumiraš i mršaš.
Način na koji ona mršavi može biti dobar zbog toga što će time da dođe do neke granice, koja ako ne bude zadovoljavajuća, napraviće još neke izmjene i neće da se zamori.
Kada neko treba više da skine, odredi dijetu koja je striktna i dođe do toga da shvati da tim načinom ne može dovijeka, a kako se mršavi sporo, to baš i izgleda da će trajati dovijeka.
Kada joj bude ostalo još nekih 5kg da skine, onda možda bude morala rigoroznije da brine o ishrani. Al nije njena ishrana strašna. Prženje nije loše ako prži na teflonu ili keramici sa malo ulja. Ni hljeb nije loš, domaći hljeb sa cijelim zrnom je vrlo kvalitetna namirnica.
Količina hrane je prvi problem koji se mora riješiti, a Zauz je baš od toga krenula i super joj ide.

Način na koji ona mršavi može biti dobar zbog toga što će time da dođe do neke granice, koja ako ne bude zadovoljavajuća, napraviće još neke izmjene i neće da se zamori.
Kada neko treba više da skine, odredi dijetu koja je striktna i dođe do toga da shvati da tim načinom ne može dovijeka, a kako se mršavi sporo, to baš i izgleda da će trajati dovijeka.
Kada joj bude ostalo još nekih 5kg da skine, onda možda bude morala rigoroznije da brine o ishrani. Al nije njena ishrana strašna. Prženje nije loše ako prži na teflonu ili keramici sa malo ulja. Ni hljeb nije loš, domaći hljeb sa cijelim zrnom je vrlo kvalitetna namirnica.
Količina hrane je prvi problem koji se mora riješiti, a Zauz je baš od toga krenula i super joj ide.

Ma jasno je meni da je kod nje kvačka bila u povelikom višku kilograma i nekretanju pa su smanjene porcije i šetnja odradile posao. Ali bez sporta tj. jače fizičke aktivnosti i adekvatne ishrane (ne rigorozne, niko ne kaže da treba da gladuje i sl) biće mlohava sa kožom na stomaku koju može u palačinku da savije i upaše u pantalone. Mislim, nije to ništa loše, nego kad se već trudi i ima volje da smrša šteta je da to ne uradi na valjan način. Moje mišljenje, a ona će naravno raditi onako kako misli da treba.

Ma jasno je meni da je kod nje kvačka bila u povelikom višku kilograma i nekretanju pa su smanjene porcije i šetnja odradile posao. Ali bez sporta tj. jače fizičke aktivnosti i adekvatne ishrane (ne rigorozne, niko ne kaže da treba da gladuje i sl) biće mlohava sa kožom na stomaku koju može u palačinku da savije i upaše u pantalone. Mislim, nije to ništa loše, nego kad se već trudi i ima volje da smrša šteta je da to ne uradi na valjan način. Moje mišljenje, a ona će naravno raditi onako kako misli da treba.
To je ozbiljno demorališuće.
Sve i da joj ostane izduvan i opušten mišić, može sa vježbicama da krene i nakon što malo smrša, kada dobije malo drugačiji oblik tijela. Ona ne voli teretanu i aerobik, ali je trčanje kako reče ok. Možda i nije loše da još malo smrša uz brzu šetnju, da ojača koljena, pa onda da trči.
Džaba to šta je idealan recept. Ako čovjek ne voli taj metod, vrlo brzo će da odustane. Bolje i sporije prema svom nekom ritmu.

da da tako je ne budite naivni,ovaj celulit strije i visak tona kg se slucajno tu naso,samo vi nastavite provaljivati propagandu,a ovi pomenuti se bas upropastise tom zdravom sporom hranom iz kucne rezije,ne brzom hranom
celulit i strije nikakve veze nemaju sa holesterolom i cinjenicom da je industrija statina jedna od najvecih i najprofitabilnijih u svetu, kao i sa cinjenicom da su se normalne vrednosti holesterola sa vremenom smanjivale, te je mos misliti sve vise i vise ljudi imalo "probleme" sa tim i da pametni doktori pojma nemaju odakle holesterol dolazi, ni cemu sluzi nego ti samo krajnje tupavo savetuju da jedes manje jaja i zivotinjskih masti...jok margarin i "dijetetske" proizvode sumnjivog sastava cu da jedem.

poceo sam sa treningom. Bio sam povredjen jedno dva meseca i onda pocecu danas pocecu sutra i nikako . . Ugojio sam oko 17 kg u zadnjih 6 meseci . Nesto je otislo u misice ali veci deo u salo . Procenat masti 17.8 % na prvom danu treninga . I kilaza 108 , sa odecom, visina 188 . Cilj je procenat masti ispod 10 % tj oko 10 kg kad bi moglo samo masti bilo bi odlicno. Jesu salate kuvani krompir i jaja . Bez ikakvog sira i mesa u narednih 5 meseci

poceo sam sa treningom. Bio sam povredjen jedno dva meseca i onda pocecu danas pocecu sutra i nikako . . Ugojio sam oko 17 kg u zadnjih 6 meseci . Nesto je otislo u misice ali veci deo u salo . Procenat masti 17.8 % na prvom danu treninga . I kilaza 108 , sa odecom, visina 188 . Cilj je procenat masti ispod 10 % tj oko 10 kg kad bi moglo samo masti bilo bi odlicno. Jesu salate kuvani krompir i jaja . Bez ikakvog sira i mesa u narednih 5 meseci
jesces krompir a izbaciti meso, el ti nas malo zayebavas :))))))

celulit i strije nikakve veze nemaju sa holesterolom i cinjenicom da je industrija statina jedna od najvecih i najprofitabilnijih u svetu, kao i sa cinjenicom da su se normalne vrednosti holesterola sa vremenom smanjivale, te je mos misliti sve vise i vise ljudi imalo "probleme" sa tim i da pametni doktori pojma nemaju odakle holesterol dolazi, ni cemu sluzi nego ti samo krajnje tupavo savetuju da jedes manje jaja i zivotinjskih masti...jok margarin i "dijetetske" proizvode sumnjivog sastava cu da jedem.
ja ne pomenu holesterol nigde,a naravno da imaju veze celulit strije salo visak sa holesterolom,veci je % istog u organizmu osobe koja ima visak svega.logicno,i da ima ga i onaj od 70 kila al manje i opet zdravije i sposobnije izgleda

samo da se pohvalim karakterom
ceo drugi dan bez kk i slatkisa
ali nas nimalo

inace
napad panike koji sam imala usled naduvenosti bio je posledica moje rasejanosti
odnosno potpuno sam zaboravila na pms
tako da nisam naduvena vise
ali jesam debela
mislim imam ja i dalje kuk struk i siiise vece no ikad
cak je i inaj odnos obima odlican
ali ja hocu po koj cm manje
dobro, sad nas siise mogu i da ostanu

da mi je tesko tesko mi je
jer smanjila sam i hranu
ali ajd da probam....
najgore sto ako ukoro ne vidim pomicanje sa mrtve tacke izgubicu motivaciju

nego jedete li vi sir
ali kad kazem sir mislim na onaj pravi, stari,prevreo

ali nas nimalo

inace
ali jesam debela

jer smanjila sam i hranu
ali ajd da probam....

nego jedete li vi sir
Безбедан је ако га једеш без хлеба, тј сам сир, евентуално с неким поврћем попут лука или паприке(али не и ајвара!).
Чак и ако га доста поједеш, споро се ресорбује и не иде лако у сало(сир је практично казеин + млечна маст + вода + нешто витамина и менерала).

ali nas nimalo

inace
ali jesam debela

jer smanjila sam i hranu
ali ajd da probam....

nego jedete li vi sir

....eh kad bi viskovi odlazili sa svih delova sem sa sissica bilo bi super, al' nece baksuzi:mrgreen:

...bravo Mileva, istrajaces ti ako bas, bas odlucis...sir jedem kad se setim da kupim ali mladi,
bas mladi, blago slan...te prevrele inace ne volim pa mi ne pada tesko....

...znam da se ne preporucuje ali ja uredno jedem pavlaku, kad nadjem onu od 12% kupim, ali kad
nema kupim onu od 20% i ne opterecujem se previse..mogla bih da zivim na razanom ili nekom
kvalitetnijem hlebu i pavlaci + mleko protiv koga napisase onolike "studije" kao losem za ljudsku
ishranu, al' dzaba im sve sto se mene tice...

...bila na snimanju gustine kostiju i proredjenost je 1%, za moje godine vise nego savrseno,
mlekce moje drago radi za mene:D

da se pohvalim nisam jeo nista 40 sati . Probacu ceo mesec da ne jedem nista . Gledo sam na you tube oni sto gladuju po mesec dana postizu odlicne rezultate . Juce uopste nisam osecao glad , tek me je sad malo uhvatilo . Ali mislim ako otspavam malo da ce sve to proci

da se pohvalim nisam jeo nista 40 sati . Probacu ceo mesec da ne jedem nista . Gledo sam na you tube oni sto gladuju po mesec dana postizu odlicne rezultate . Juce uopste nisam osecao glad , tek me je sad malo uhvatilo . Ali mislim ako otspavam malo da ce sve to proci

bez hrane ljudsko telo moze da izdrzi 40 dana
bez vode negde oko 7-8
a posledice se posle saniraju u bolnici, ako ne otkazu vitalni organi

to sto radis je kao da teras auto da radi bez ulja
samo ces da unistis motor,nista drugo
a remonta i generalke nema
mozda u nekom drugom zivotu

Dijeta koja ova cura vrsi

dMXkXLWisgY.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back