Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto sad izgleda da imamo i drugačije mišljenje, taman sam krenuo da se stidim kolika sam neznalica :lol:

Cek nisam zavrsila :)
on kuva kako kad - nekad sa uljem nekad bez :P

- - - - - - - - - -

Nego bwe ljudi šta da pravim za Uskrs? Već sam isplanirala rolat od junetine sa kuvanim jajima unutra i dinstanu blitvu ali bih neku tortu da dodam, ali da bude ukusna i ostalim ukućanima.

Ja tolki rob hrani nikad ne bi (a i nisam bila). Moze disciplina sve, ali zna se kad se praznuje praznuje se po PSu, zato izaberi tortu koju volis i pojedi samo JEDNO parce (i vuk sit i ovce na broju).

Sad zvučiš ko moje dosadne (i debele) rođake:roll:

E a ti na onoj fotki sa sajma super izgledaš, a što se ovih vrsta namirnica i ostalih čuda što ovde sve pročitah, ja sam i dalje mišljenja da se smanjenim unosom hrane (bez obzira na vrstu), vodjenjem računa o tome kada se jede i umerenom fizičkom aktivnošću linija može održavati na željenom nivou. Za neko drastičnije smanjenje potrebne su strožije mere ali tebi čini mi se to ne treba ...

Mislila sam da je ovo tema gde se daje podrška ljudima koji drže dijetu a ne mesto za psihološku analizu ličnosti. Nebitno, kao što napisah na nekoj od prethodnih stranica, ko me je bio po ušima da pišem da sam i na kakvoj dijeti. Sama pala, sama se ubila.

Michael, stvarno me mrzi da ti sad objašnjavam zbog čega ne jedem određenu hranu i zašto vežbam a nisam debela. Dovoljno mi je što an takva pitanja odgovaram svakodnevno u rl-u.

Mislila sam da je ovo tema gde se daje podrška ljudima koji drže dijetu a ne mesto za psihološku analizu ličnosti. Nebitno, kao što napisah na nekoj od prethodnih stranica, ko me je bio po ušima da pišem da sam i na kakvoj dijeti. Sama pala, sama se ubila.

Michael, stvarno me mrzi da ti sad objašnjavam zbog čega ne jedem određenu hranu i zašto vežbam a nisam debela. Dovoljno mi je što an takva pitanja odgovaram svakodnevno u rl-u.

pa gdje ces vecu podrsku nego da spoznas sebe i zivis opusteno koliko je moguce u ova krizna vremena. i to mi je hvala za sve :confused:

E a ti na onoj fotki sa sajma super izgledaš, a što se ovih vrsta namirnica i ostalih čuda što ovde sve pročitah, ja sam i dalje mišljenja da se smanjenim unosom hrane (bez obzira na vrstu), vodjenjem računa o tome kada se jede i umerenom fizičkom aktivnošću linija može održavati na željenom nivou. Za neko drastičnije smanjenje potrebne su strožije mere ali tebi čini mi se to ne treba ...

bas tako...

ja se ne bi upustila tako lako u LCHF dijetu da nemam neke medicinske naznake za to (tipa nemogucnost obrade skroba i slicno) i da nije praceno na svakom koraku pod nadzorom lekara.
neki zagovornici ove dijete kao prilog istoj isticu da se pecinski covek milionima godina hranio na taj nacin, samo meso i ponesto sesonsko ubrano sa grane. ti isti zagovornici retko pa da kazem nikad ne idu malo dublje u tu tematiku, tj da je taj nacin ishrane dovodio do raznih oboljenja.
suma sumarum, moze da se krka samo meso i malo koja povrcka i vocka, ali uz to treba i jos jedna poveca cinija hemije da se nadoknadi sve ono sto se ne unosi tim nacinom ishrane.

Jeste ovo Pile podrska za dijetu, ali zar ne mozemo i da iskazemo svoje misljenje ako mislimo da je nesto hmm, da kazem i ne bas najzdravije?
Pogledaj sve te azijate. Hrana im se bazira pretezno na UH i jako malo proteina, pa nisu tako kilavi ko mi zapadnjaci, a nisu ni tolko debeli u tom broju ko i mi.

P.S. Greska mala mislila sam na proteine iz mesa.

Ok :D ...
Što se analize bilo čije ličnosti tiče to je poslednje što mi je namera da radim (ili meni rade) mada mslm da se i nije odnosilo na mene.
Odgovor zašto nešto radiš takodje nisam tražio, izvinjavam se ako je prijateljsko razmišljanje agresivno shvaćeno, definitivno se neće ponoviti, a što se podrške za dijetu tiče, mislim da je razgovor o tome da je to u stvari gubitak kilograma nešto lako i da je svako od nas u stanju to da uradi, takodje "podrška za dijetu", po meni čak mnogo važnija od toga koju vrstu namirnica ćemo jesti, jer više od pola bitke dobija se u "glavi"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back