Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Zdrava za sportiste.shpagete su zxrava 'rana, svi sportisti je jedu))
- - - - - - - - - -
Intenzivno se bave sportom i nisu na dijeti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdrava za sportiste.shpagete su zxrava 'rana, svi sportisti je jedu))
- - - - - - - - - -
Intenzivno se bave sportom i nisu na dijeti.
Nece, ako pazis.
Bace se na zidne plocice.
Ako sklizne- nije dovoljno skuvana.
Ako se zalepi, a ostane cela-
Ako se raspadne- prekuvana.
Ne tebaju ni špagete na ovoj temi.Kao ni slatkiši.![]()
Postoje testenine od integralnog ili pirinčanog brašna, mada meni nisu nešto.
Postoje testenine od integralnog ili pirinčanog brašna, mada meni nisu nešto.
meni se pirincane bas svidjaju ali i tu moras ubosti kvalitetne
.... ok shvatio poruku, nisam znao da par kapi ulja na litar i kusur vode može napraviti neku štetu, ali prihvatam ....Ja sam probao pirinčane i nisu loše mada jesu malo bezukusne
Nego niko da kaže jel ide ulje u špagete.... ok shvatio poruku, nisam znao da par kapi ulja na litar i kusur vode može napraviti neku štetu, ali prihvatam ....
Njih se nisam usudila kupiti, pošto pojma nemam kako se prave. A i zabranjen mi je pirinač do daljnjeg. Ali sam njupala u kineskom restoranu i nisu mi se dopale.
Govorio je onaj Misic u -paklenoj kuhinji- da se ulje nikako ne stavlja u vodu pri kuvanju testenine, jerbo onda sos 'klizi' sa njih...
Ulje u pastu da ili ne zavisi po meni iskljucivo od kuvara i njegovih/njenih sposobnosti

sta se opterecujes, jedi sve, izbaci tu hranu sto nesvjesno pojedesh i superishka.
Eto sad izgleda da imamo i drugačije mišljenje, taman sam krenuo da se stidim kolika sam neznalica![]()

Nego bwe ljudi šta da pravim za Uskrs? Već sam isplanirala rolat od junetine sa kuvanim jajima unutra i dinstanu blitvu ali bih neku tortu da dodam, ali da bude ukusna i ostalim ukućanima.
Sad zvučiš ko moje dosadne (i debele) rođake![]()
Sad zvučiš ko moje dosadne (i debele) rođake![]()
Italijani.ma daj majke ti ko ce da baca kuvanu testeninu po zidnim plocicamahahahaha
jednostavnje je lepo probati, ili se drzati minutaze
i da, nikako ulje u spagete![]()
]
, zato izaberi tortu koju volis i pojedi samo JEDNO parce (i vuk sit i ovce na broju).

Mislila sam da je ovo tema gde se daje podrška ljudima koji drže dijetu a ne mesto za psihološku analizu ličnosti. Nebitno, kao što napisah na nekoj od prethodnih stranica, ko me je bio po ušima da pišem da sam i na kakvoj dijeti. Sama pala, sama se ubila.
Michael, stvarno me mrzi da ti sad objašnjavam zbog čega ne jedem određenu hranu i zašto vežbam a nisam debela. Dovoljno mi je što an takva pitanja odgovaram svakodnevno u rl-u.
E a ti na onoj fotki sa sajma super izgledaš, a što se ovih vrsta namirnica i ostalih čuda što ovde sve pročitah, ja sam i dalje mišljenja da se smanjenim unosom hrane (bez obzira na vrstu), vodjenjem računa o tome kada se jede i umerenom fizičkom aktivnošću linija može održavati na željenom nivou. Za neko drastičnije smanjenje potrebne su strožije mere ali tebi čini mi se to ne treba ...
Mislila sam da je ovo tema gde se daje podrška ljudima koji drže dijetu a ne mesto za psihološku analizu ličnosti. Nebitno, kao što napisah na nekoj od prethodnih stranica, ko me je bio po ušima da pišem da sam i na kakvoj dijeti. Sama pala, sama se ubila.
Michael, stvarno me mrzi da ti sad objašnjavam zbog čega ne jedem određenu hranu i zašto vežbam a nisam debela. Dovoljno mi je što an takva pitanja odgovaram svakodnevno u rl-u.