Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od kad je stigao zelenis na pijacu,meni dijeta vise ne treba
ali ovo je interesantno
530297_4616003714038_1878436422_n.jpg

Nasa creva nisu kao kod biljojeda, nije ni zeludac, a narocito zubi. Zubi su nam bunodontni, slicni kao kod medveda, svinja, majmuna (svastojedi)... Zveri takodje poseduju bunodontne zube, sa nesto ostrijim grbicama. Zubi kod ovaca, koza i dr preživara su selenodontni i nemaju nikakve veze sa ljudskim

Nasa creva nisu kao kod biljojeda, nije ni zeludac, a narocito zubi. Zubi su nam bunodontni, slicni kao kod medveda, svinja, majmuna (svastojedi)... Zveri takodje poseduju bunodontne zube, sa nesto ostrijim grbicama. Zubi kod ovaca, koza i dr preživara su selenodontni i nemaju nikakve veze sa ljudskim
to sam htela da napisem, negde sam procitala da su ljudski zubi jako slicni svinjskim, a svinja ne jede jedino ono sta joj ne ponudis :mrgreen:

Ma da, svinja je tipican svastojed, jedina razlika kod nas i tipičnih mesoždera je ta što njihovi bunodontni zubi, mislim na kutnjake, imaju oštrije grbice. Naravno razlika je i u oštrini i veličini očnjaka. Naši zubi se jako razlikuju od zuba tipičnih biljojeda i nikako nisu prilagođeni na isharnu samo biljnom hranom....

mislim ja ne mogu da verujem sta se ovde pise
sad cu da prestanem da jedem meso jer mi nisu siljati ocnjaci :rotf:
valjda nismo toliki debili da ne znamo sta nam prija? ja slusam svoj organizam
kad sam bolesna recimo samo jedna dobra snicla na rostilju moze da me spasi
kad preteram s mesom jede mi se nesto sveze, i tad jedem salate
kad se osecam tuzno,jedem ugljene hidrate
voce skoro da i ne jedem jer mi ne prija
mlecni proizvodi mi prijaju delimicno,i jedem ih na osnovu potrebe a ne na osnovu duzine creva
ne svirajte onoj stvari i ne pravite preveliku filozofiju od hrane

mislim ja ne mogu da verujem sta se ovde pise
sad cu da prestanem da jedem meso jer mi nisu siljati ocnjaci :rotf:
valjda nismo toliki debili da ne znamo sta nam prija? ja slusam svoj organizam
kad sam bolesna recimo samo jedna dobra snicla na rostilju moze da me spasi
kad preteram s mesom jede mi se nesto sveze, i tad jedem salate
kad se osecam tuzno,jedem ugljene hidrate
voce skoro da i ne jedem jer mi ne prija
mlecni proizvodi mi prijaju delimicno,i jedem ih na osnovu potrebe a ne na osnovu duzine creva
ne svirajte onoj stvari i ne pravite preveliku filozofiju od hrane
sustina. nauciti prepoznati svoje potrebe :) necije telo trazi vise necije manje mesa necije vise...mislim da nema jednog pravila za sve.

Koliko kukam i udavih sa variranjem kg, dragi nasao odgovor da mi zacepi usta. Jer ne valja ni kad odobrava ni kritikuje, nadrlja svakako. :lol:
hahahahaha, kradem :)))
...Ej, zato kradem... :zurka:

Tema...pms i izgledam kao zaba...ali, sva srecna, fotkam se danas, ono raspolozena i tesim se da veci broj kg znaci koji misic vise, kad vidjeh :zeek: ...recycle bin--->epmty, da ne bi neko restore...ooo, da. :lol:
Mrzim hormone, jedne sredim, drugi odu...jedem kao ovca a nalik sam Milki-kravici... ovo je vise za rupu, ali ajde...

Poslednja izmena:
Cugam kefir, imam Tibetansku gljivu, kombuhu, kristale...dzaba, pokosilo me. Uskoro cu na put, pa nemam vremena da pustim da mi se organizam sam bori. :( Jedva se bori i sa antibioticima, sve mi se zacepilo, napola sam gluva...
Nemam krajnike, pa mi grlo strada bar jednom godisnje. (ok, prihvatam shale, izjave su mi vrh)

nemash krajnike? :per:
missim rekla si da prihvatash shale :)))))

Prihvatam, ali i nije neka, kad je najavim...kao kad nekom objasnjavam fazon, izgubi draz...evo, ovo sam skoro morala da pojasnim. Ni meni vise nije smesno, a bi.. :(
Pogledajte prilog 283407

ti u stvari uopste nemas problem sa stitnom zlijezdom, ti si samo gola depresija. jedno pola godine odgovarajucih antidepresiva, i bila bi ko nova. i nikad ih vishe ne bi popila, nisi ti taj tip, ne bi ti se vratila.

ti u stvari uopste nemas problem sa stitnom zlijezdom, ti si samo gola depresija. jedno pola godine odgovarajucih antidepresiva, i bila bi ko nova. i nikad ih vishe ne bi popila, nisi ti taj tip, ne bi ti se vratila.

Milan Tarot? Slatka, drago mi je. Pogodili ste.
...jesam u depresiji. Iako je sa velikim uspehom negiram i zivim i borim se kako znam i umem. Bez lekica. Ne volem sinteticke materijale...
Nije mi stitna otisla k vragu od lepog zivota...

Poslednja izmena:
bolje alkohol nego antidepresive, bar budes iskreno srecan par sati :heart:

doktori kažu da treba piti minimum 1l vode dnevno!

nauka kaže:
ko pije 1l vode dnevno za godinu dana u organizam unese 1kg ešerihije koli...
koja je normalan stanovnik debelog creveta... uzgredbudirečeno...:lol:

pa zar nije bolje piti pivo godinu dana nego pojesti 1kg g...na :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back