smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
od kad je stigao zelenis na pijacu,meni dijeta vise ne treba
ali ovo je interesantno
ali ovo je interesantno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sam htela da napisem, negde sam procitala da su ljudski zubi jako slicni svinjskim, a svinja ne jede jedino ono sta joj ne ponudisNasa creva nisu kao kod biljojeda, nije ni zeludac, a narocito zubi. Zubi su nam bunodontni, slicni kao kod medveda, svinja, majmuna (svastojedi)... Zveri takodje poseduju bunodontne zube, sa nesto ostrijim grbicama. Zubi kod ovaca, koza i dr preživara su selenodontni i nemaju nikakve veze sa ljudskim

sustina. nauciti prepoznati svoje potrebemislim ja ne mogu da verujem sta se ovde pise
sad cu da prestanem da jedem meso jer mi nisu siljati ocnjaci![]()
valjda nismo toliki debili da ne znamo sta nam prija? ja slusam svoj organizam
kad sam bolesna recimo samo jedna dobra snicla na rostilju moze da me spasi
kad preteram s mesom jede mi se nesto sveze, i tad jedem salate
kad se osecam tuzno,jedem ugljene hidrate
voce skoro da i ne jedem jer mi ne prija
mlecni proizvodi mi prijaju delimicno,i jedem ih na osnovu potrebe a ne na osnovu duzine creva
ne svirajte onoj stvari i ne pravite preveliku filozofiju od hrane
necije telo trazi vise necije manje mesa necije vise...mislim da nema jednog pravila za sve.
...dobih, nasmejalo me...pa da prosledim...
))Koliko kukam i udavih sa variranjem kg, dragi nasao odgovor da mi zacepi usta. Jer ne valja ni kad odobrava ni kritikuje, nadrlja svakako.

...Ej, zato kradem...hahahahaha, kradem))

...recycle bin--->epmty, da ne bi neko restore...ooo, da. 
Nego, je li moguce nabaciti kg od sirupa, septoleta, C vit. sumeceg smeca...? (imam gadnu prehladu, pa pored antibiotika cugam i to)
baci to smece, pravi kefir i odjebi doktore![]()
Jedva se bori i sa antibioticima, sve mi se zacepilo, napola sam gluva...Nego, je li moguce nabaciti kg od sirupa, septoleta, C vit. sumeceg smeca...? (imam gadnu prehladu, pa pored antibiotika cugam i to)

...vreme je da predješ na vinjak... nikada nećeš biti bolesna...
...a i kg će postati nebitni...![]()
Preferiram votku/dzin...vidim da sam negde gresila...fala...
(nema adekvatnog smajlija
)
Cugam kefir, imam Tibetansku gljivu, kombuhu, kristale...dzaba, pokosilo me. Uskoro cu na put, pa nemam vremena da pustim da mi se organizam sam bori.Jedva se bori i sa antibioticima, sve mi se zacepilo, napola sam gluva...
Nemam krajnike, pa mi grlo strada bar jednom godisnje. (ok, prihvatam shale, izjave su mi vrh)
))))nemash krajnike?![]()
missim rekla si da prihvatash shale))))

Prihvatam, ali i nije neka, kad je najavim...kao kad nekom objasnjavam fazon, izgubi draz...evo, ovo sam skoro morala da pojasnim. Ni meni vise nije smesno, a bi..
Pogledajte prilog 283407

bolje alkohol nego antidepresive, bar budes iskreno srecan par sati![]()
ti u stvari uopste nemas problem sa stitnom zlijezdom, ti si samo gola depresija. jedno pola godine odgovarajucih antidepresiva, i bila bi ko nova. i nikad ih vishe ne bi popila, nisi ti taj tip, ne bi ti se vratila.
Milan Tarot? Slatka, drago mi je. Pogodili ste.
...jesam u depresiji. Iako je sa velikim uspehom negiram i zivim i borim se kako znam i umem. Bez lekica. Ne volem sinteticke materijale...
Nije mi stitna otisla k vragu od lepog zivota...

bolje alkohol nego antidepresive, bar budes iskreno srecan par sati![]()