Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.551
a da grickas krastavac (znam da nije sladak), ja se uvek vracam na taj krastavac 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne, whey je prah koji se kupuje u specijalizovanim radnjama za bodybuilding suplementaciju i služi prvenstveno za ishranu mišića nakon treninga sa težinama zato što mu je osnovna karakteristika brza apsorpcija u organizmu. Ponekad se dodaje sir kako bi usporio dejstvo (kada se ne uzima posle vežbanja), npr. pred spavanje. A može da bude i sjajna poslastica u raznim kombinacijama. Kome ne smeta sir npr, umuti whey sa sirom, doda po želji lešnike, bademe, stavi u friz i ima visokoproteinski sladoled, bez uh.
Ma nema šanse da se proširiš, sa našom ženskom količinom testosterona, mission imposible.Eto, sad si mi razjasnila zašto mi piše sir za večeru. Jedino me strah da se od tih suplemenata ne proširim u svim pravcima/smerovima. Hoću mišiće ali ne bih da ličim na ženskog Švarcija.
a da grickas krastavac (znam da nije sladak), ja se uvek vracam na taj krastavac![]()
Što zdravstvenih tegoba sa kostima, što problema sa varenjem.Da, tako mi piše u programu. Ali sam juče zaboravila da ga pitam koji suplement da pijem. I koliko nakon treninga.

Ma nema šanse da se proširiš, sa našom ženskom količinom testosterona, mission imposible.
Ma nema šanse da se proširiš, sa našom ženskom količinom testosterona, mission imposible.
Nisam stručnjak, ali sam čitala po raznim forumima da nije štetan i da se ne može porediti sa "hemijom".Onda ću da kupim. Kažu da je ukus ko šejk od jagode/čokolade. Što i nije loše.
sirila bi se da uzimas stereoide, ali neces od proteina
). Iskreno, imam neki otpor prem asvemu praškastom, ne volim ni toplu čokoladu iz kesice.Ima raznih dijeta, ja sam se opredelila za tu neku varijantu gde se 4 dana ide na smanjen unos UH, a peti dan se UH povećaju kako ne bi došlo dousporavanja metabolizma i kako bi se organizam resetovao i krenuo ispočetka opet.Znači, ako sam te dobro razumela, fora je da se najpre šokira organizam neunošenjem ugljenih hidrata i šećera a onda se postepeno uvode određenim danima? A je l imaš neki dan kada "zgrešiš", šta jedeš kada ideš na rođendan, slavu ili kad te napadne torta iz frižidera?
e a bas ti je sa tim sparugama ubo, ko prst u dupe, kod nas ces pre naci naftnu busotinu nego sparuge po ceni da mozes da ih zapravo i kupisNe. Evo c/p lista: zelena salata, kupus, krastavac, brokoli, kelj, karfiol, pečurke, paprika, paradajz, luk, blitva, spanać, asparagus, prokelj, tikvice. Jedeš koliko hoćeš. A unos mesa je oko 100-150gr po obroku.

i koliko se tu u opste vlakana unosi u telo obzirm da ti je unos povrca ogranicen, a voca i zitarica uopste nema...ok, tebi dao na dve nedelje, al znam da su ljudi na tim visokoproteinskim dijetama bili mesecima, i niko me ne ce ubediti da je osim mrsavljenja, koje se da, dogodi, to zaista i dobro i zdravo za organizam 
Znači, ako sam te dobro razumela, fora je da se najpre šokira organizam neunošenjem ugljenih hidrata i šećera a onda se postepeno uvode određenim danima? A je l imaš neki dan kada "zgrešiš", šta jedeš kada ideš na rođendan, slavu ili kad te napadne torta iz frižidera?
e a bas ti je sa tim sparugama ubo, ko prst u dupe, kod nas ces pre naci naftnu busotinu nego sparuge po ceni da mozes da ih zapravo i kupis
malo su mi se popeli na glavu ti treneri sa proteinima i sve proteinske dijete i taj stav samo proteini toje najbolje, najzdravije, najovo najono....coveku trebaju ugljeni hidrati i to najvise za mozak ako se ne varam....zato su i sve te atkinsonove dukanove i slicne dijete i poznate po tome da ljudi prolaze kroz strasne periode nervoze, besa, glavobolje i iritacije jer im mozak nema izvor ugljenih hidrata koji im normalno treba...a vamo udri po proteinima ko da ce svi treba da budu badi badi bodibilderii koliko se tu u opste vlakana unosi u telo obzirm da ti je unos povrca ogranicen, a voca i zitarica uopste nema...ok, tebi dao na dve nedelje, al znam da su ljudi na tim visokoproteinskim dijetama bili mesecima, i niko me ne ce ubediti da je osim mrsavljenja, koje se da, dogodi, to zaista i dobro i zdravo za organizam
![]()

Ima raznih dijeta, ja sam se opredelila za tu neku varijantu gde se 4 dana ide na smanjen unos UH, a peti dan se UH povećaju kako ne bi došlo dousporavanja metabolizma i kako bi se organizam resetovao i krenuo ispočetka opet.
U suštini, svaka izbalansirana dijeta daje rezultete, ako se pridržavaš, sad sve ovisi šta kome odgovara i koliko ima da skine.
Cheat meal je ok, jednom nedeljno recimo, ali opet, sve ovisi ko ima koliko da skine i na kakvoj je dijeti.
). Kilogrami mogu i da ostanu.Tako je negde i moj višak i plan, osim što keramiku i ne moram da imam.... zadovoljna bih bila i sa sexy zaobljenim stomačićem.Realno, neki moj višak je po mojim merilima 5-7kg, a po njegovim 2-4kg. Još se nismo našli na sredini ali pregovaramo. Šalim se, moj cilj su zategnuti mišići i ravan stomak sa pločicama (home made keramika). Kilogrami mogu i da ostanu.
Ako osećaš glad, povećaj zdrave masti, tipa orasi, lešnici, bademi..Pazi, možda sam laik po pitanju suplemenata ali teško će on mene naterati da gladujem i brstim travu ako osetim i mrvu vrtoglavice, glavobolje i sl. Njegova neka teorija je da se ovaj režim ishrane ne primenjuje duže od dve nedelje jer nako tog perioda organizam počinje da reaguje negativno. Ja bih samo volela da navikavanje na dan bez ugljenih hidrata ide postepeno a ne ovako "cap!" odmah u hladnu vodu![]()

au jedino sam ja ovde u dvocifrenom broju u plusu![]()
Ajmo zene,devojke i devojchice...mali tanjiric onaj od sholje za caj,pa kolko stane, a ne stane mnogo...za uzinu voce...leb tanjushno parche...vechera jabuka,chaj neki keksic,dvopek...probati,ne boli a pomaze![]()

I kretati se sto vise, trcanje, setnja... Dobre patike su bolje i od najbolje dijete, i akcija...
.pa neko ne moze da trchi...dobro moze brzi hod...slazem se...jbg moze i drva da cepa i da riba pod zicom...msm svako mora to da prilagodi sebi...glasam za malo tanjirche jer je unos kolichine hrane itekako bitanI kretati se sto vise, trcanje, setnja... Dobre patike su bolje i od najbolje dijete, i akcija...

Skroz sam izgubila iz vida taj fazon sa malim tanjirom, a provereno funkcionise. Lepo si sve napisala jednostavno i u par reci.Ajmo zene,devojke i devojchice...mali tanjiric onaj od sholje za caj,pa kolko stane, a ne stane mnogo...za uzinu voce...leb tanjushno parche...vechera jabuka,chaj neki keksic,dvopek...probati,ne boli a pomaze![]()
Imaju li one Walmaxx patike neki dodatni uticaj. Jel ima neko iskustva ili strucnije objasnjenjeI kretati se sto vise, trcanje, setnja... Dobre patike su bolje i od najbolje dijete, i akcija...