Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glaaaadna sam:rida: I sve me boli od jučerašnjeg treninga. Šmrc.

Nije problem odreći se gricki, hleb ionako ne jedem, pasti i sl. Ali mi nedostaju slatkiši. Čime bih mogla da se zasladim a da ne zgrešim mnogo?:think: Mini-čokoladica? Bonžita?

ela sir,unutra nastrugana jabuka i posuto cimetom
nije lose stvarno
ja pre neki dan stavila na vruc tost,samo nisam rendala jabuke,vec na tanke kriske

ela sir,unutra nastrugana jabuka i posuto cimetom
nije lose stvarno
ja pre neki dan stavila na vruc tost,samo nisam rendala jabuke,vec na tanke kriske

Hvala Smokvičasta ali meni smetaju mlečni proizvodi (reakcija na laktozu u vidu mučnine i povraćanja:(). Mada bih mogla da nastrugane jabuke prodinstam sa malo vode i ulja (hladno ceđenog) i dodam cimet, m? Ili da ispečem jabuku u rerni, to mi je još lakše. Dala si mi ideju. Nešto kao dijetalne tufahije:mrgreen: Mada moja koleZinica koja je na dijeti, sprema tufahije tako što u jabuke doda samlevene lešnike i naseckane orahe i tako ih ispeče u rerni. Mljac.

ako uzima whey sta ce joj sir onda?

- - - - - - - - - -

ja se razmisljam da uzmem bananu ili nesto slicno, sa slagom bez secera :think:

Ma ja sam na nekom iščašenom režimu meso, meso, samo meso i gooooomila povrća (ali onog sa malo kalorija). Ništa hleb, ništa voće, može samo Ella sir (koji ne podnosim) i to je to. Kad mi je stigla dijeta na mail, jedva sam se suzdržala da ne pozovem trenera da ga pitam je l se on to drogira ili šta? Hoće da riknem od gladi:mrgreen: Ja stvarno nisam u fazonu gladovanja, i ovako sam mrgudni nadžak, zamislite kakva tek gladna. Reklama "kad si gladan, nisi sav svoj" je moja autobiografska.

Hvala Smokvičasta ali meni smetaju mlečni proizvodi (reakcija na laktozu u vidu mučnine i povraćanja:(). Mada bih mogla da nastrugane jabuke prodinstam sa malo vode i ulja (hladno ceđenog) i dodam cimet, m? Ili da ispečem jabuku u rerni, to mi je još lakše. Dala si mi ideju. Nešto kao dijetalne tufahije:mrgreen: Mada moja koleZinica koja je na dijeti, sprema tufahije tako što u jabuke doda samlevene lešnike i naseckane orahe i tako ih ispeče u rerni. Mljac.

dodaj neki protein u to (badem, lesnik...)

Ma ja sam na nekom iščašenom režimu meso, meso, samo meso i gooooomila povrća (ali onog sa malo kalorija). Ništa hleb, ništa voće, može samo Ella sir (koji ne podnosim) i to je to. Kad mi je stigla dijeta na mail, jedva sam se suzdržala da ne pozovem trenera da ga pitam je l se on to drogira ili šta? Hoće da riknem od gladi:mrgreen: Ja stvarno nisam u fazonu gladovanja, i ovako sam mrgudni nadžak, zamislite kakva tek gladna. Reklama "kad si gladan, nisi sav svoj" je moja autobiografska.
Da li imaš i neke dane sa visokim unosom UH u tom jelovniku?

Da li imaš i neke dane sa visokim unosom UH u tom jelovniku?

Ne. Ovo su dve nedelje na proteinima. Meso (junetina, teletina, konjetina, piletina, ćuretina), određene vrste ribe i povrće (uglavnom zeleno tipa brokoli, prokelj, kupus, zelena salata i sl.) Postoji opcija da se pije proteinski napitak (ima sa ukusom vanile/čokolade/jagode) ali ja nešto ne volim te bilderske suplemente ili kako ih već zovu.

samo da vidim da se razumemo whey je ostatak od mleka (da kazem surutka), sto bi dodavala na to jos i sir?
Ne ne, whey je prah koji se kupuje u specijalizovanim radnjama za bodybuilding suplementaciju i služi prvenstveno za ishranu mišića nakon treninga sa težinama zato što mu je osnovna karakteristika brza apsorpcija u organizmu. Ponekad se dodaje sir kako bi usporio dejstvo (kada se ne uzima posle vežbanja), npr. pred spavanje. A može da bude i sjajna poslastica u raznim kombinacijama. Kome ne smeta sir npr, umuti whey sa sirom, doda po želji lešnike, bademe, stavi u friz i ima visokoproteinski sladoled, bez uh.

Ne. Ovo su dve nedelje na proteinima. Meso (junetina, teletina, konjetina, piletina, ćuretina), određene vrste ribe i povrće (uglavnom zeleno tipa brokoli, prokelj, kupus, zelena salata i sl.) Postoji opcija da se pije proteinski napitak (ima sa ukusom vanile/čokolade/jagode) ali ja nešto ne volim te bilderske suplemente ili kako ih već zovu.

te suplemente bi trebalo da jedes (pijes) posle treninga, da ne bi krenula da gubis misicnu masu. kad ti trener uvede malo UH mozes sama da pravis protein bars za posle treninga.

Znači, pravo rezanje! :)
Neka, samo napred i, uz vežbanje, biće rezultata.

Ja sam počela sa nekim svojim režimom koji uključuje kraći broj dana sa smanjenim unosom UH (meso, jaja, i svo povrće osim krompira i pirinča), koje "presečem" sa jednim danom gde je unos UH visok (pirinač, krompir, ovsene). Pa ćemo videti kako će ići...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back