Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim,kretenizam...sta drugo reci
a nisam nista zgresila

nije kretenizam
metabolizam mora da se pokrene
ono sto si brzo izgubila na pocetku je bila voda koja je bila vezana za tkiva
uglavnom zbog unetih ugljenih hidrata
e sad, bilo bi dobro da malo povecas potrosnju aktivnostima i da ubrzas proces

smokvo, ti vidi koliko ti je pametno da slusas dajviku-razvratnicu (kako-vec-andrea-rece) i njene savete za fiz. aktivnosti... Dobro znas da si postenazena.com... :mrgreen:

smokvo, ti vidi koliko ti je pametno da slusas dajviku-razvratnicu (kako-vec-andrea-rece) i njene savete za fiz. aktivnosti... Dobro znas da si postenazena.com... :mrgreen:

cek da ponovim fotku za one koji su je propustili na drugoj temi :smeker:

sk-1.jpg

nije kretenizam
metabolizam mora da se pokrene
ono sto si brzo izgubila na pocetku je bila voda koja je bila vezana za tkiva
uglavnom zbog unetih ugljenih hidrata
e sad, bilo bi dobro da malo povecas potrosnju aktivnostima i da ubrzas proces

a nije mi jasno ŠTA treba smokilić da IZGUBI više? :think: ima teretanu u kući..mssmm (valjda se dobro sećam fotke) neka stavi telo u "mengele"
mada, ne treba da su kosti prioritet u odnosu na muskulaturu i malo salceta koje daje šmekić i ženstvenost :)

jao dobro si me podsetio,po nekad skroz zaboravim:mrgreen:
a nije mi jasno ŠTA treba smokilić da IZGUBI više? :think: ima teretanu u kući..mssmm (valjda se dobro sećam fotke) neka stavi telo u "mengele"
mada, ne treba da su kosti prioritet u odnosu na muskulaturu i malo salceta koje daje šmekić i ženstvenost :)
e moja tolka,potpuno te razumem
tako meni nikada nece biti jasno kako radi tv,koliko god puta mi objasnili,ja cu izgleda zauvek ziveti u neznanju...
neke stvari jednostavno su izvan naseg poimanja...:aha:

Inače, ova fora sa upisivanjem u tabelu svega pojedenog u toku dana, ma koliko debilno deluje na prvi pogled, totalno je korisna pošto ni sami nismo svesni koliko pojedemo (bar ja nisam) dok ne stavimo na papir (ekran), pa onda skontaš da ipak u toku dana nisi smazala samo šniclu i salatu već si čalabrcnula i jednu napolitanku i pola bonžite i čapnula si mužu iz tanjira par krompirića i komadić karađorđeve (samo da probaš)...Pa se bogme nakupi kalorija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back