Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....samo da se javim drugaricama na temi..i da prijavim da sam se ugojila, a trunku hleba pojela nisam:mrgreen:

....daleko bilo da tako jedem svaki dan, kao predhodna 4, definitivno bih se kotrljala:(

....od sutra na stari rezim...

2. Pijte vodu
Ljudi često misle da su gladni, a zapravo organizmu nedostaje voda. Zato sledeći put pre nego nešto pojedete nešto razmilsite kada ste poslednji put popili čašu vode. Neki stručnjaci čak preporučuju da popijete čašu vode pre obroka da biste manje pojeli.

podrzite me da do 11 odem da trcim umest da visim ovde s vama
:)
juce na poslu nesto radim a vidim kako mi se lepo ocrtavaju misici na rukama
vec :D
mada meni nije tesko napravit misice,jer oni su tu,ja se uvek bavim nekim sportom
ono sto je tesko je istopiti salo :rida: jer volim da pojedem pogresne stvari u pogresnim kolicinama :malav:

neo :cmok2:

sinoć sam pojela celu čokoladu sama :(
al' nisam je ja kupila nego dragi
a da nije kupio, popela bih mu se na glavu što nije
i ko mi je tu kriv
niko
:(

kupi (nabavi) neku ledjnu nosiljku za bebana, pa njega na ledja pa hodaj tako sa opterecenjem, ima da oma da potrosis tu cokoladu :)

- - - - - - - - - -

podrzite me da do 11 odem da trcim umest da visim ovde s vama
:)
juce na poslu nesto radim a vidim kako mi se lepo ocrtavaju misici na rukama
vec :D
mada meni nije tesko napravit misice,jer oni su tu,ja se uvek bavim nekim sportom
ono sto je tesko je istopiti salo :rida: jer volim da pojedem pogresne stvari u pogresnim kolicinama :malav:

linda kad se vratis da cujemo koliko si trcala :)
jel samo trcis ili radis jos nesto?
ja se isto kanim da krenem da trcim, samo moram neke pregovore pre toga da obavim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back