Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
džordži, gdje to raste, da uberem i sebi? :D

ajde sad bez zajebancije, vi vježbači, napišite kakve bi se vježbe polusatne mogle raditi svaki dan :)
da ne namišljam ja... imam dva, tri "slobodna" dana sedmično, pa da ne bude da ništa ne radim :)

btw, u očaj me baca kad se nalijem vodom što vaga pokaže po 2,3 kg više... znam ja da je to voda, al opet, dok ne ispišam budem očajna... Buaaaaaaaaaaaaa :(((((
debelaaaaaaa, što si jelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

(i tako na tu temu :P)

ajde sad bez zajebancije, vi vježbači, napišite kakve bi se vježbe polusatne mogle raditi svaki dan :)
da ne namišljam ja... imam dva, tri "slobodna" dana sedmično, pa da ne bude da ništa ne radim :)

btw, u očaj me baca kad se nalijem vodom što vaga pokaže po 2,3 kg više... znam ja da je to voda, al opet, dok ne ispišam budem očajna... Buaaaaaaaaaaaaa :(((((

Uradiš par serija trrbušnjaka, par serija sklekova, par serija čučnjeva i nemaš šta mnogo da filozofiraš ... postepeno pojačavaš dok ne napuniš tih pola sata, jes da je malo dosadno i nije fensi uopšte, ali efekat je zagarantovan :aha:

jako se tesko naterati i ubaciti u brzinu ako se ne plati trim termin i teretana pa 3x nedeljno po sat i vise..ovako gajbi ili napolju uvek nesto ima prece

Ja dosla da vidim je l ima neka poruka za moje sise :(

Šta se sa njima desilo ... mada ako si ih izgubila negde ja ih video nisam :ljutko: :lol:

- - - - - - - - - -

jako se tesko naterati i ubaciti u brzinu ako se ne plati trim termin i teretana pa 3x nedeljno po sat i vise..ovako gajbi ili napolju uvek nesto ima prece

Najteže je početi, ali kad se dogovoriš sa sobom u glavi i postaviš sebi cilj .... onda je lako bilo gde, mada u pravu si da je u atmosferi gde su svi u tom fazonu mnogo lakše :aha:

kad ste već počeli sa vežbama, dajte nešto za zatezanje stomaka, koliko često i to
mada idem kasnije da čupkam neku travu oko ograde pa kontam da će i to pomoći bar malo zbog savijanja konstantnog

nece ni malo
to ce da ti pomogne da ojacas ledja
ili da te ledja zabole, ako su ti paravertebralni misici slabi
idi plivaj - stomak ce da ti bude kao struna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back