електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Браво, разлика је баш велика!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je i do vezbanja, jer je ne samo skinula visak, nego se i zateglaMislim da je zbog toga jer se goji uglavnom u centralnom delu pa odatle i mršavi.

Drzim i ne sumnjam.Drugari moji forumski, da vas sve ne citiram, svakom vam šaljem po jedno
Hvala vam na podršci i lepim rečima, ja sam stvarno presrećna.
Na slici se ne vidi, imam ja još dosta kg da skinem. A nisam se baš nešto ni zategla. Izgledam vitko, ali u odnosu na sliku od pre 2,5 meseca. Da me sretnete negde, ne bi ste me opisali kao vitku.
Pored toga što sam primetno vitkija nego pre, što me čini srećnom naravno, ponosna sam na sebe što sam ostala karakter i odolela svim iskušenjima.
Kao neko ko je bio zavisnik od slatkiša, ko je za sebe govorio da je poput heroinskog zavisnika, došla sam do toga da mogu svemu da odolim. Prosto da kažem neću, i da to bude tako.
Sasvim mi je realno da do kraja godine skinem još 10kg, i onda lagano to da održavam.
Držite pesnice da uspem.

Ne veruje žena da sam to ja. 

Bila sam kod nutricioniste. Nutricionistkinje, žena je. Drugarica išla na kontrolu, pa ja išla da se izmerim, i da malo popričam sa njom. Ono odnost masti i mišića i vode kaže da se odlično promenilo u odnosu na ono kada sam bila kod nje krajem 2017. godine. U odnosu na onda, izmršavila sam 13,5kg. Rekla mi ej da i dalje slušam sebe, jer mi odlično ide. Baš me je ishvalila kako sve odlično radim, i kako je napredak očigledan.

sutra je zadnji dan u mesecuJa sam opet smrsala, kad samo radim.
Prosle nedelje kod ujaka usput stanem 52
Od tad sam jos 2 skinula minimum
Na kraju meseca ima da dodjem do 45 kg![]()

I to sto kazessutra je zadnji dan u mesecu![]()

a taman cu imati visak energije gde da izbacimЈави реакцијуVečeras mi stiže zaovica. Ona ima onaj rendgenski pogled, koji te skrozira sve. Nije me videla više od mesec i po dana. Baš me interesuje šta će da kaže.

Reci joj Jesi bila skoro kod ocnog?Zaovica ništa ne komentariše. Samo me merka.![]()

Zaovica ništa ne komentariše. Samo me merka.![]()