Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...samo da izjavim, merenje proslo povoljno, kilaza se vraca na svoje 62,5...ajd to pola kg mogu da zanemarim :manikir:

..evo i fotka..da se zna ovo sto mi stomak izgleda malo naduven, to je vezana trenerka:mrgreen:
..
13012013546-9.jpg

Jesi, jesi, samo si zaboravila...:)

Ja se sećam dok si još živela u CG i počela sa dijetom, kada si na onoj prvoj podršci pisala šta pojedeš u toku dana, da te kistina sve molila da počneš više da jedeš.

...to je bilo draga Domacice kad sam ja bila bez terapije koja mi je trebala, kad sam jela sta sam stizala i bila vise gladna nego sita, a na poslu provodila po 10-12 sati
na suvoj hrani....to vreme ni ne racunam, tada sam samo svaki dan bila debelja i deblja...

..a onda sam 2011, smrsala privih 10kg, pa onda jos 3, pa 2...a onda otisla u CG ponovo, i tamo celu zimu i leto nisam dobila ni grama, samo sam skinula jos 2kg..i tu sam
stala...sad zadnjih mesec dana sam bila dobila ta 2 opet...i eto resavam ih se polako....ako uspem da se zadrzim na toj kilazi 62kg, do proleca/leta, bicu jako ponosna
na sebe....eto tako:D

...e, da, i Bi je mislila na ovo sad vreme, a ne to od pre 2 ipo godine :heart:

Afro :klap: meni je ovo super , upravo takva linija i meni odgovara :aha: koliko si visoka?

....hvala, nekad sam bila 172-3, tako nesto, ali se sad "smanjujem" pa tu sam negde oko 170...i znam da bi bilo dobro neko
istezanje vezbanje tog tipa samo ne znam gde to da radim, u stanu i da hocu nemam na sta da "se okacim"...
e sad jos 1 problemcic..da se opustis i bacis tu dzak garderobu i malo zategnes utegnes

...ovo mi je kucna odeca, stara koja iskljucivo za to sluzi, i cuti ne staji mi na muku, malo toga imam sto mi je taman
ili tesno, skoro sve mi je veliko:(...a sto se zatezanja tice, u februaru idem rekoh vec na neku rekreaciju vise da bih vratila
kondiciju, pa se usput valjda i zategnem malo:lol:

...slaba vajda od toga, nisam ja karakter da vezbam sama :rumenko:mene neko treba da tera:mrgreen:

Ti bar priznaš, a ne ko neki...
Onda se priključi nekoj grupi, kao npr. ja. Ja sam na vreme priznala da nisam solo player, pa sam pronašla nešto što mi je blizu i povoljno, a vežbe drži fizioterapetkinja u penziji, koja izgleda i radi vežbe fenomenalno za svoje godine. Sve vežbe su u skladu sa mogućnostima i nikoga ne tera ništa preko toga.

Ti bar priznaš, a ne ko neki...
Onda se priključi nekoj grupi, kao npr. ja. Ja sam na vreme priznala da nisam solo player, pa sam pronašla nešto što mi je blizu i povoljno, a vežbe drži fizioterapetkinja u penziji, koja izgleda i radi vežbe fenomenalno za svoje godine. Sve vežbe su u skladu sa mogućnostima i nikoga ne tera ništa preko toga.

....zasto ne bi, nemam ja problem da kazem da nesto ne umam, ne mogu, nemam...mnogi imaju pa zbog toga me cesto i prozivaju kako navodno "kukam",
a ne radi se o kukanju vec o iskrenosti....inace sam nasla nesto slicno, blizu mi je, svaki dan je, i nekako mi se cini pristojna cena...eto...javicu kad krenem:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back