Millena
Aktivan član
- Poruka
- 1.922
SuperNova555:hahahahaahah gde se snimala ova reportazha? u kom studiu u Beograd hahahahaha , ili bojle rechi u kome srpskom selu
pa i jeste za smejanje. ko ce bre vas kakvi ste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SuperNova555:hahahahaahah gde se snimala ova reportazha? u kom studiu u Beograd hahahahaha , ili bojle rechi u kome srpskom selu
Lucca:Njihove zene uniste da ne rebaju ni sebi samima...........onda skacu na druge.........dobro nisu sve iste verujem da je Anna dobra riba.![]()
vuk.k:Nismo mi tvoja braca ispod casti nam je hahahahahaha
Subota oko ponoci ja a kamion sam vec poslaoLucca:Oki doki Vucko ............kada kreces?
Millena:ona je iz grada. sigurno nije zamotana.
Ti i lucca morate doci na KiM sve to ipak treba da se vidiMillena:gledala sam reportaze sa kosova iz delova gde zive albanci. ma ono nema nigde. one zene njihove uvijene, bez zuba, niko te zene nista ne pita.. uzas.
vuk.k:Subota oko ponoci ja a kamion sam vec poslao

Millena:a super nova ce da ozeni neku iz "fine kuce". smernu i postenu. tata ce mu naci zenu on to najbolje zna.![]()
vuk.k:Ti i lucca morate doci na KiM sve to ipak treba da se vidi
Millena:hehehe, tata ce da isproba.![]()
Ako tata isproba nije postena oce da je vrati takav je obicaj, mnogo se razvode u zadnje vreme postene im devojke hhhahhhhahahahahMillena:hehehe, tata ce da isproba.![]()
vuk.k:Ako tata isproba nije postena oce da je vrati takav je obicaj, mnogo se razvode u zadnje vreme postene im devojke hhhahhhhahahahah
Millena:sa koliko se godina tamo devojke udaju? sa 15, 16?
vuk.k:rezervisu ih kad se rode, imao sam jednu Mailindu bila je rezervisana, buduci muz je bio odvratno ruzan
da se nebi udala za njega bila je sa drugim momcima
Kladim se da supernova nebi "provalio', ma svaka bi bila nevina hahahahahahahLucca:Pa kada su glupi, ne znaju sta je postena devojka.To sto je nevina ne znaci da je postena kada joj probije "led" pa kad odlepi kuku lele, ili nevina se uda a pre braka samo pushila i guzila se.............
vuk.k:rezervisu ih kad se rode, imao sam jednu Mailindu bila je rezervisana, buduci muz je bio odvratno ruzan
da se nebi udala za njega bila je sa drugim momcima
Lucca:Sa sela iz pasivnih krajeva i pre mece sto je sigurno sigurno............. a ove savremene emancipovane verujem u normalno vreme.Nego previse je zatucanih...........
70% u sestom, najzesce je obici drenicu face su im divljeMillena:u kom veku oni zive :?
vuk.k:Kladim se da supernova nebi "provalio', ma svaka bi bila nevina hahahahahahah
vuk.k:Kladim se da supernova nebi "provalio', ma svaka bi bila nevina hahahahahahah
Neznam sta im to znaci nikad nebi ozenio tkz. postenu, budalastine rekoh ja 6 vekLucca:Imam komsinicu siptarku ona treba da se uda za nekog sa Kosova.To je odavno ugovoreno oni se jos ne poznaju bas.