Lucca
Domaćin
- Poruka
- 3.370
Millena:ajde supernova, llirija isprazni se jos malo, uvece mama ne dozvoljava da se koristi net.![]()
Mali je talentovan za trpanje.........praznjenje mu slabo ide...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Millena:ajde supernova, llirija isprazni se jos malo, uvece mama ne dozvoljava da se koristi net.![]()
Imali smo mnogo problema kao nacija dobro smo i preziveli,nemoze sve odjednom da se resiLucca:Brate Vucko podrzavam tvoje misljenje![]()
U tom slucaju previse je "trpan" hahahahhhaLucca:Mali je talentovan za trpanje.........praznjenje mu slabo ide...![]()
Ako nastavi da ga trpaju prsnuce, neka sprema beli carsavLucca:Ovo bi trebala da mu bude terapija, ali mu slabo polazi za rukom...............moj mu je savet da nestane inace ce da prsne..........bas bi mi falio![]()
vuk.k:Imali smo mnogo problema kao nacija dobro smo i preziveli,nemoze sve odjednom da se resi
u svakom slucaju sve ide na bolje...
vuk.k:U tom slucaju previse je "trpan" hahahahhha

vuk.k:Ako nastavi da ga trpaju prsnuce, neka sprema beli carsav
Lucca:Hoce da nas sjebu sa svih strana ko Hitler jevreje, ali zilavi smo mi.........zato smo i najbolji..........zato im i smetamo, hoce da nas stamane..........ali ne vredi zato i ulazu u nas sada.Vidis da su Sipce poceli da stamanjuju na finjaka..........
Lucca:Hoce da nas sjebu sa svih strana ko Hitler jevreje, ali zilavi smo mi.........zato smo i najbolji..........zato im i smetamo, hoce da nas stamane..........ali ne vredi zato i ulazu u nas sada.Vidis da su Sipce poceli da stamanjuju na finjaka..........
vuk.k:Najbolji smo u svemu na balkanu a za mnoge i sire, ispod casti je komentarisati o tome sa siposima, mi bez njih mozemo i teret nam je i njihova blizina dok oni bez nas nemogu tako je bilo i bice. Bili su i ostace nase sluge, treba doci na KiM i obici kosovo bice svima jasno kako siposi zive
vuk.k:Najbolji smo u svemu na balkanu a za mnoge i sire, ispod casti je komentarisati o tome sa siposima, mi bez njih mozemo i teret nam je i njihova blizina dok oni bez nas nemogu tako je bilo i bice. Bili su i ostace nase sluge, treba doci na KiM i obici kosovo bice svima jasno kako siposi zive
Ti bolujes od neizlecive bolesti, spremaj carsav ili da saljemo donacijuSuperNova555:hahahahahahahahahahahaha aj ljudi kakve fore. Neverovatni ste. ajt ismejavajte me jos malo. Stoopid people good lord.
Lucca:Cuj Vuk dlaku menja ali ne i cud, tako i oni mogu da se foliraju da su savremeni ( naravno iz svega sto sam rekla izuzimam pojedince a oni znaju koji su)...ali mentol ostaje mentol
normalno ima pojedinaca ali vecina je zaostala.Veruj malo bas malo je tih pojedinaca, moram da brisem -spremanje za dojcLucca:Cuj Vuk dlaku menja ali ne i cud, tako i oni mogu da se foliraju da su savremeni ( naravno iz svega sto sam rekla izuzimam pojedince a oni znaju koji su)...ali mentol ostaje mentol
SuperNova555:hahahahahahahahahahahaha aj ljudi kakve fore. Neverovatni ste. ajt ismejavajte me jos malo. Stoopid people good lord.
Bicu skroman 95% u korist supernoveMillena:hehehe, oni savremeni. ma ko ce bre njihnormalno ima pojedinaca ali vecina je zaostala.
Lucca:Nisu glupe fore, nego istina mentolu.Cinjenice dokazuju tacnost, hoces da kazes da nema epidemije medju Albanjerosima..............ej lazi one tvoje brdjane mi koristimo savremene informacione sisteme.Komentari ovce poput tebe su mi bas simpa.....![]()

vuk.k:Bicu skroman 95% u korist supernove
Millena:hehehe, oni savremeni. ma ko ce bre njihnormalno ima pojedinaca ali vecina je zaostala.
vuk.k:Veruj malo bas malo je tih pojedinaca, moram da brisem -spremanje za dojc
Nismo mi tvoja braca ispod casti nam je hahahahahahaSuperNova555:Sto je bre "bracha" Srbi, danas ste mi nesto mnogo nervozni, ostali ste bez droge?
Millena:gledala sam reportaze sa kosova iz delova gde zive albanci. ma ono nema nigde. one zene njihove uvijene, bez zuba, niko te zene nista ne pita.. uzas.
Millena:gledala sam reportaze sa kosova iz delova gde zive albanci. ma ono nema nigde. one zene njihove uvijene, bez zuba, niko te zene nista ne pita.. uzas.