PODELA KOSOVA I METOHIJE

Ono sto je mene najvise zaprepastilo od strane Shiptara jesu leci koje su delil po Kosovu. Na njima je bilo nesto tipa da nisu Nemanjici bili na tom prostoru nego neki njihovi Nimani, da manastiri nisu srpski nego njihovi a da su im to Srbi oduzeli i tako neke budalastine. Sto je najgore to je pisao neki njihov "ugledan" istoricar. E na takve stvari stvarno nemam komentara.

biochemist:
Ono sto je mene najvise zaprepastilo od strane Shiptara jesu leci koje su delil po Kosovu. Na njima je bilo nesto tipa da nisu Nemanjici bili na tom prostoru nego neki njihovi Nimani, da manastiri nisu srpski nego njihovi a da su im to Srbi oduzeli i tako neke budalastine. Sto je najgore to je pisao neki njihov "ugledan" istoricar. E na takve stvari stvarno nemam komentara.

sto si zaprepascen? to je plitika mrznje....iluzija apsurda, pomutis pamet tamosnjem stanovnistvu pa lovis u mutnom.Pa to stalno i svuda rade (zapad), to je sistem vec oproban i funkcionise posebno kod populacije sa niskim nivoom svesti.Taj njihov "ugledni" je dobio kintu da laze narod i boli ga *****. ;)

biochemist:

isto tako mene je impresinirao uspon Milosevica i to na Kosovu + Seselj i razno razni Janko i Marko i Djordje ( u novijoj povjesti ) sve zavisi sta su sanjali i koliko im je dosegapo pokrivac...Netki se kriju po spiljama, vecina jede kiflice za dorucak u Den Hagu ( dok im ne zazliju ) nastavak zna se ....Zadnja dinastija Milosevic sve srdno trosi kusur od zadnjih ratovanja po Moskvi.... Suma sumarum crvjena crta na kraju za vas...

biochemist:
Hajde da vidim tebe kako odgovaras na pitanje cija je to zemlja, ko je tu od vajkada, ciji su manastiri tamo.... Hajde

Jasam i prije i odgovorio na ovakva pitanja...Citaj moje postove mozda ces utuviti nesto....Ne mozes ti mene izazivati na mejdan jer za to i MI '' konja imamo ''.....Da te nebih ostavio zedna pored izvora... stoga mani se corava posla barem samnom....Eto ti pdf ISTORIJA pa tamo srbuj ....

biochemist:
Ti o pravoj istoriji Srba na Kosovu ne mozes da mi ispricas nista novo, jer sve znam. Mozes samo neke nove lagarije da izneses i to je to

To za njih nisu lagarije, oni zive u svom virtuelnom svetu.Ne znaju kao ljudi da objave rat pa da se potrude oko preuzimanja, vec im je strategija da truju novo nastale umove da je Kosovo njihovo.To je ta nova istorija koja se uci samo kod njih po privatnim skolama ( kucama).

e da je imala baba muda drugacije bi se zvala ??? Uzmite gusle pa pocnite redom od raznoraznih vasih sklepanih careva,zaduzbina , dinastija ( Nemanic pa sve do Milosevic ) nemoj te zaboraviti i autoktone vase izdajnike,vazale itd...sve to vi redom pa dokle stignete pa ponovo refren...mozda stignete nekud...Mozda do galaksije ipak ste vi nebeski narod....Hmmmm

Schädel:
e da je imala baba muda drugacije bi se zvala ??? Uzmite gusle pa pocnite redom od raznoraznih vasih sklepanih careva,zaduzbina , dinastija ( Nemanic pa sve do Milosevic ) nemoj te zaboraviti i autoktone vase izdajnike,vazale itd...sve to vi redom pa dokle stignete pa ponovo refren...mozda stignete nekud...Mozda do galaksije ipak ste vi nebeski narod....Hmmmm

Ne kazem da smo nebeski narod, gusle su prevazidjena stvar mi idemo napred a ne u nazad, na tvoju zalost.Znamo mi kako se zemljom trgovalo nekada u miraze i zarad carskih i kojekakvih p*****, ali ovo sto se sada desava je van pameti i to dobro znas, posebno sto nisi klinac, pa reci sta god hoces.I granice koje sada postoje posle raspada Yuge su AVNOJ-ske, djavola bi i CG imali more, sa Lovcena bi gledali.Sve granice treba da se ispomeraju.Ako se druge granice ne pomeraju onda Kosovo treba da ostane Srpsko.To sto su ga Ameri uzeli da naprave bazu, ja poima nema zasto se ti tome veselis
.

Back