- Poruka
- 9.147
Pre par dana dogodila se teška saobraćajna nesreća koja se dogodila na putu Sremska Mitrovica -Ruma.
Vozač ima oko 70 godina i u penziji je.
Pre neki dan mogli smo da čujemo i pročitamo vesti o vraćanju penzionera policajaca na njihovo radno mesto.
Da li ljudi u tim starijim godinama mogu da rade kao i mlađi od njih i mladi?
Ovde nije samo reč o pravdi i nepravdi već i o problemima koje prate rad tih starih ljudi.
Nije mi namera da ponižavam starije ljude jer ni ja nisam u "cvetu mladosti". Samo bih želela da diskutujemo o tome, koliko efikasno mogu da rade penzioneri u policiji i u saobraćajnom prevozu.
Šta vi mislite?
Vozač ima oko 70 godina i u penziji je.
Pre neki dan mogli smo da čujemo i pročitamo vesti o vraćanju penzionera policajaca na njihovo radno mesto.
Da li ljudi u tim starijim godinama mogu da rade kao i mlađi od njih i mladi?
Ovde nije samo reč o pravdi i nepravdi već i o problemima koje prate rad tih starih ljudi.
Nije mi namera da ponižavam starije ljude jer ni ja nisam u "cvetu mladosti". Samo bih želela da diskutujemo o tome, koliko efikasno mogu da rade penzioneri u policiji i u saobraćajnom prevozu.
Šta vi mislite?
Kamo sreće da lekar može da zaključi ko to 'nije sposoban da vozi', tj. da nikada neće da uzrokuje saobraćajnu nesreću.....
Hteo sam da kažem, mnoge nesreće NISU izazvane zdravstvenim problemima vozača....