- Poruka
- 199
Millena:a vojvodjanin nije srbin xexexe, kako si ti pametan. u svakom slucaju nas vole vise nego vas.
Naravno da nije. Al sta znas ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Millena:a vojvodjanin nije srbin xexexe, kako si ti pametan. u svakom slucaju nas vole vise nego vas.
SuperNova555:Naravno da nije. Al sta znas ti![]()
klopka:Pa ako vas vole onda idite kod njih i jednom za uvek napustite Srpsku zemlju
SuperNova555:Ncuk, niko te ne tera da nas volis, narochito imajuchi u obzir da vi srbi nikoga ne volite, ali i vi treba da imate na umu i da vas niko ne voli. Pitaj Slovenca, ili Hrvata ili Bosanca, ili Crnog Gorca ili Vojvodjanina ( pravog) ili Makedonce, mislis da vas vole? NE, ne vole vas. Takodje i sav Istok i Zapad ne vole vas. Kasapini Balkana.
Millena:imas prave i vestacke. verovatno misli na starosedeoce samo sto nije cuo za tu rec.
vuk.k:magarce ne vole vas ni albanci iz albanijeeto gizi je to priznao ,na nas su svi ljubomorni zato sto smo najbolji u svemu hehehehe
SuperNova555:Naravno da nije. Al sta znas ti![]()
Millena:ma on je malo fijuk.

NISTA NEOBICNO POZNATO JE DA SU MAGARCI TVRDOGLAVI I GLUPI....Lucca:Na koga se tako glup? Na mamu ili na tatu........ :shock:
vuk.k:Bitno je da se mi srbi razumemo ,volimo i da smo u najtezim trenucima bili jedni uz druge, eto u mojoj jedinici za vreme rata na KiM bila su dva madjara kao dobrovoljci kao i tridesetak ljudi iz vojvodine takodje ljudi iz republike srpske i dva rusa
vuk.k:magarce ne vole vas ni albanci iz albanijeeto gizi je to priznao ,na nas su svi ljubomorni zato sto smo najbolji u svemu hehehehe
vuk.k:Bitno je da se mi srbi razumemo ,volimo i da smo u najtezim trenucima bili jedni uz druge, eto u mojoj jedinici za vreme rata na KiM bila su dva madjara kao dobrovoljci kao i tridesetak ljudi iz vojvodine takodje ljudi iz republike srpske i dva rusa
Lucca:Malo.............hahaha, mali je ovca garant, nema kvalifikacije ni za cobanina....![]()
![]()
![]()
SuperNova555:Evo ovo ti je prava srpska famozna izjava. Sa ovom ste cijelim svijetu dokazivali kako ste GLUP narod .hahahahahahahahahahahahahahahaha

Suvise si glup da bi bilo sta razumeo........SuperNova555:hahahaha srbi da se vole medjusobno???? ej , ovo ti je vic godine.
SuperNova555:Da zaboravio sam da si baba vracharka pa znash sve hahahahahahaha.
Moje je misljenje da smo mozda previse samokriticni........Lucca:Znas uostalom kako drugi kazu NE DAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE![]()

vuk.k:Moje je misljenje da smo mozda previse samokriticni........