PODELA KOSOVA I METOHIJE

SuperNova555:
Ncuk, niko te ne tera da nas volis, narochito imajuchi u obzir da vi srbi nikoga ne volite, ali i vi treba da imate na umu i da vas niko ne voli. Pitaj Slovenca, ili Hrvata ili Bosanca, ili Crnog Gorca ili Vojvodjanina ( pravog) ili Makedonce, mislis da vas vole? NE, ne vole vas. Takodje i sav Istok i Zapad ne vole vas. Kasapini Balkana.

Molim te pricaj mi o pravim Vojvodjanima...........cuj njega Vojvodjani.Koj si ti kreten.

Millena:
imas prave i vestacke. verovatno misli na starosedeoce samo sto nije cuo za tu rec.

U Vovodini zive Srbi, Madjari, Rumuni, Rusini ( postoji 24 nacije ) za Vojvodjane nisam cula iskreno.Rodjena sm u Vojvodini ali jos se nikada niko ni u jednom dokumentu nije tako izjasnio, kakva glupost boze sacuvaj.Narod Srpski se razlikuje od Srbina na jugu Srbije, sto je normalno ali to vec nema veza sa nacionalnom pripasdnoscu, nego nekim drugim stvarima.Sever i jug se svuda razlikuju ma koja drzava da je u pitanju.

Bitno je da se mi srbi razumemo ,volimo i da smo u najtezim trenucima bili jedni uz druge, eto u mojoj jedinici za vreme rata na KiM bila su dva madjara kao dobrovoljci kao i tridesetak ljudi iz vojvodine takodje ljudi iz republike srpske i dva rusa

Back