Millena
Aktivan član
- Poruka
- 1.922
vuk.k:70% u sestom, najzesce je obici drenicu face su im divlje
joooooooooj, mogu misliti. ti si se tamo svega nagledao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vuk.k:70% u sestom, najzesce je obici drenicu face su im divlje

Lucca:Smem da se kladim da jos nikada nije nista kresno, mozda neku zivotinjku..........o tome mu jos tata prica hahaha

hahahaha luda si, nezem stvarno ako nije postena bez obzira na svadbu vracaju jeLucca:Smem da se kladim da jos nikada nije nista kresno, mozda neku zivotinjku..........o tome mu jos tata prica hahaha
vuk.k:Neznam sta im to znaci nikad nebi ozenio tkz. postenu, budalastine rekoh ja 6 vek
Sreco nema postenih zato su se i okomili na zivotinje hahahaha, onaj lik sa magaretom je iz drenice a to je tamo cesta pojavaMillena:on je nevin 100 %. ceka covek brak, pa kada navali na postenu![]()
vuk.k:hahahaha luda si, nezem stvarno ako nije postena bez obzira na svadbu vracaju je
vuk.k:hahahaha luda si, nezem stvarno ako nije postena bez obzira na svadbu vracaju je
ili nemoj mi reci da carsaf pokazuju, fuj!Njima nije to bitno samo da se dodvore strancima, nemaju ni malo ponosa, a ponos i cast su najbitniji kao i samokriticnostLucca:zato sto misle da su muski najpametniji a nisu ni svesni koliko su zene lukave.....budale to im je jedini nacin da ih zajebavaju..........ali nece jos dugo.Kad im se zene opuste pored NATO-vaca idi ne smem ni da zamislim.
Ujutru na proveru mami i tati i braci da vide dali je postena hahahahahaMillena:kod super nove bi to proslo on nebi provalio.ili nemoj mi reci da carsaf pokazuju, fuj!
vuk.k:Njima nije to bitno samo da se dodvore strancima, nemaju ni malo ponosa, a ponos i cast su najbitniji kao i samokriticnost
SuperNova555:Sto? prichas nam za srpske obichaje? ne treba jer znamo svi kako ste bolesni.
vuk.k:Ujutru na proveru mami i tati i braci da vide dali je postena hahahahaha
Dobre su, malo tvrde pazar u pocetku, ali kad se ponu neumeju da sidju moje iskustvoLucca:Zato su najbolje pusacice hahhhahaha, cast izuzecima naravno. 8)
vuk.k:Njima nije to bitno samo da se dodvore strancima, nemaju ni malo ponosa, a ponos i cast su najbitniji kao i samokriticnost
Millena:i svi onako gledaju. hehehehehe!!! kakav narod!!!!
vuk.k:Dobre su, malo tvrde pazar u pocetku, ali kad se ponu neumeju da sidju moje iskustvo

Tacno i istinito i potpuno normalnoLucca:Kod nas nije vazno da li je zena nevina.....zena ima ista prava kao i muskarci.Ona je ta koja odlucuje sa kim hoce da zivi, ko joj po svemu odgovara a ne ko joj je nametnut.Zene se kod nas sexaju sa zadovoljstvom ako to to zanima, nisu silovane i psihicki opterecene kao masine za izdrkavanje.
SuperNova555:kad je Bog stvorio Srbe, dokazao je da ima smisla za humor. Sto drugo rijechi o vas. Glup i pokvaren narod do srzi.![]()
narod ma kakav narod nepripadaju oni ljudskoj rasi hahaaha, mos mislit IIyria nosi carsav i pita mamu jeli mu zena postena ili nije hahahahahahahahaMillena:i svi onako gledaju. hehehehehe!!! kakav narod!!!!
vuk.k:narod ma kakav narod nepripadaju oni ljudskoj rasi hahaaha, mos mislit IIyria nosi carsav i pita mamu jeli mu zena postena ili nije hahahahahahahaha
Oni u evropu- nikad veruj ni tad, no otom potom ima vremena uvericemo seLucca:Glupi smo kao svi Hriscani da ne kazem cela Evropa yeeeeeeeeeeeees.........stvarno mi nije jasno zasto zurite u Evropu kada su tamo sve sami ludaci ( za vase pojmove)
Lucca:Glupi smo kao svi Hriscani da ne kazem cela Evropa yeeeeeeeeeeeees.........stvarno mi nije jasno zasto zurite u Evropu kada su tamo sve sami ludaci ( za vase pojmove)
vuk.k:Oni u evropu- nikad veruj ni tad, no otom potom ima vremena uvericemo se
vuk.k:Oni u evropu- nikad veruj ni tad, no otom potom ima vremena uvericemo se