- Poruka
- 199
Lucca:On ne zivi,.....prezivljava![]()
hahahaah sto, sad si postala i baba vracharka pa znash kako ljudi zhive.
Da nisi ciganka mozhda a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucca:On ne zivi,.....prezivljava![]()
SuperNova555:Nemoj da me citiras ko papagall, budi originalna, ako uposhte znash sta ta rijech znachi![]()
SuperNova555:hahahaahahahhah ej ovo je vic dana, ili bojle vic godine hahahah.
Lucca:Dobro da te ne citiram kao PAPAGALL (verovatno misli na papagaja) da ti preformulisem DA LI SI PRIRODNO DELUJES KAO DROGIRAN........ :???:
klopka:Vi kao nase domaće zivotinje dok ste bili vezani kanapom a mi drzali bič vodili smo vas pravim putem a sad se taj kanap otkinuo pa vi ludujete kao svaka stoka puštena s lanca
ali vratiće se gazda sa bičem da vas smiri !!!!!!!!!!!!
SuperNova555:I gde se ovo "odigralo" hmmm da pogodim : U tvom bolesnom mozgu. Previshe se drogirash srbine.
Joj al imash bujnu mashtu chovjeche.
klopka:MASTA MOZE SVASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masta dovodi do ludila eto IIyria je bobego iz neke ludareklopka:MASTA MOZE SVASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SuperNova555:Da, da vidim ja dobro kakvu mastu imate bolesnu, samo ne mogu da shavtim sto chovjek moze da dobije sanjajuchi prazne i bolesne snove. Mozda tako se izivljavate, ko zna.![]()
vuk.k:Supernova budalo daj reci imali neka prinova zvucis nam veselo, mozda se magarica obliznila
SuperNova555:Ma predobro ja pricham tvoj jezik, ajt ti probaj moj? Papagajica.
Ili bolje rijechi nemoj ni da se trudish jer sa takvim pilechim mozgom cudno je da mozes i svoj sopstveni da znas.![]()
![]()
![]()
Lucca:Kojice mi k**** tvoj jezik, kada se nigde ne koristi u svetu.Srpski se koristi u Turskoj, Grckog, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, .... a tvoj jezik sama u slepom crevu, to sam inace davno odbacila...jos malo pa ga ni ti vise neces koristiti posebno kada ti dodju NATO-vci mapetovci
SuperNova555:hahaahh slushaj ti mala sa pilechim mozgom, srpski se koristi po tim zemljama samo u tvojim snovima ili samo medju srbima sto zhive tamo. Isto bi se moglo rechi i za Albanski sto se pricha po cijelim svijetom sa strane Albanaca najvishe, a ima i stranaca sto su ga nauchili. Razumesh, il je ovo previshe infromacija za tvoj pilechi mozak.
Lucca:vidim da iz svoje jazbine nisi ni izlazio jer da jesi nebi ovako pricao, razumem tvoju frustriranost sto zivis u slepom crevu i sto nas zabole k*** za tvoj jezik verovatno bi i ja divljala.O pilecem mozgu ne zelim da komentarisem jer prosto ne mogu da se spustam na tvoj novo a ti moj ocito da nisi u stanju da dosegnes.
SuperNova555:Piletina sa jezikom kobre. Eh za ovakvu zhivotinju jos nisam chuo do sad. Hvala ti Lucce sad sam nauchio jos nesto novo iz zivotinjskog carstva.
Plan "B" ce biti primenjen: Nezavisno Kosovo.klopka:SuperNova555
za tebe pitanje ,kakav je plan sta ce se desiti kad budete saznali da od nezavisnog Kosova nema nista ?
Ebra:Plan "B" ce biti primenjen: Nezavisno Kosovo.
Ebra:Plan "B" ce biti primenjen: Nezavisno Kosovo.
iskander:Dobro, ja cu da prihvatim sve sto je dobro i logicno, hajde ti meni sada objasni kako bi funkcionisala ta nezavisna drzava, ali ozbiljno te pitam, imate li vec neki program, kakva su vam stremljenja, republika ili monarhija, ekonomski sistem, vojne strukture, civilne strukture... opisi mi to, ako znas...
SuperNova555:Nemoj da filozofiras mnogo. Ako te stvarno interesuje izvoli pitaj naseg predsendika vlade. Znam da si mnogo ljubomoran zato lupetas bez veze ko da te stvarni interesuje. Gledaj tu svoja posla jer si i gde pripadas, zaboravi Kosove jer vidim da nisi za Kosove. Mnogo lazes za Albance, imas puno mrznje u sebi, mi tebe hlebom nahranili a ti sad nas gadjas kamenom ( pre ovoga metkom).Sedi tu gde si, nema sta trazis dole. Dole nam trebaju normalni i miroljubivi ljudi.
klopka:Prvo ja sam sa Kosova , sve sto sam rekao je istina jer Šiptare dobro poznajem a to da sam pun mrznje to je istina pa zar bih trebao da vas volim ????????
SuperNova555:Ncuk, niko te ne tera da nas volis, narochito imajuchi u obzir da vi srbi nikoga ne volite, ali i vi treba da imate na umu i da vas niko ne voli. Pitaj Slovenca, ili Hrvata ili Bosanca, ili Crnog Gorca ili Vojvodjanina ( pravog) ili Makedonce, mislis da vas vole? NE, ne vole vas. Takodje i sav Istok i Zapad ne vole vas. Kasapini Balkana.