goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Izvrtanje teza,poluistine,čiste laži...Dobar vam arsenal ,al očigledno i vaše biračko telo umorno od toga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon rascepa Srpske radikalne stranke, novoosnovani naprednjaci zadržali su 33 od 613 mesta u lokalnim skupštinama. Na izborima 11.
maja prošle godine SRS je osvojila ukupno 1.586 odbornika.
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=127793

Нису "повратили", то су мандати које је СРС освојила на локалним изборима и успела да задржи упркос покушајима крађе ...
Нема ту ничега сумњивог, Закон о локалним изборима је прецизан ...
А и оставке нису "затурене" ...
И за твоју информацију,
највећи број мандата није ни дошао до Суда ...

Оног тренутка кад Тадићи процени да се Тома недовољно не ангажује на деструкцији опозиције, слатко ћемо се смејати и ја и ти ...![]()

Znači radikali su povratili cca 95% odborničkih mandata?
Pred "Tadićevim" sudovima?
Meni ovo sumnjivo, a vi kako hoćete![]()
Мени би било сумњиво да су их оставили Гробару.
Pa prekinuli ste opstrukciju da bi se usvojio budžet, mora nešto i da dobijete.
Sitno, doduše![]()
Прекинута је опструкција - иначе потпуно легалан инструменат парламентарне борбе опозиције - у тренутку када би неусвајање буџета могло проузроковати озбиљно нарушавање већ уговорених аранжмана, значи у интересу Републике Србије и њених грађана ...
За узврат тражени су одређени уступци (што је такође нормално и уобичајено) који су обећани и наравно нису испуњени ...

Прати фабулу радње, узрочно-последичне везе ...
Е па следећи пут ћемо прво да тражимо уступке па онда да радимо![]()

Србију (а не србију) - Велика Србија, велико и слово ...
И није у питању трговина већ договор, нешто што је сасвим уобичајено у свим Парламентима
КАДА СУ У ПИТАЊУ ВИШИ ИНТЕРЕСИ ...

Neka vam to bude nauk za sledeći put, pare unapred ili ništa od poslaТи и ја се данас баш напричасмо ...
Пази,
читај добро,
не ВАШИХ него ВИШИХ !!!
Да није било иницијативе ДС-а и молбе да се омогући изгласавање Буџета не би било ни договора (кога ДС наравно није испоштовао) ...

To za budzet je bila jedna od poslednjih stvari sto bi radikali mogli da unovce.Svaki sledeci izbori i bi ce sve manje i manje mandata,kako poslanickih tako i odbornickih.
Све у свему, и Тома је џаба кречио и само нека настави да је прозива, сигурна сам да ћемо чути и детаљан наставак приче о ванбрачној деци а онда га ништа неће опрати
И стварно је јадно и бедно да сада подноси пријаве на 176 страница о наводним увредама од пре пар месеци. Зашто се није жалио чим је то изречено? Па он је критиковао Гордану јер је плакала 2 сата након што је извређао а он се жали са пар месеци закашњења, само зато што се она жалила на њега. Где је ту логика?