А сад мало цитата :
новинар : То што председника Србије називате усташом је говор мржње.
ТН : Јесте усташа и шта сад? А зар говор мржње није ако неко каже да су радикали упропастили државу, увели државу у рат, осиромашили све становнике Србије ...
Ђука је овде на форуму изјављивао да Тома никада није назвао Тадића усташом већ је рекао да је то глас народа.
'Ајмо даље :
новинар : Придружили сте се оптужбама функционера СРС Мирчића да је Ђинђић био криминалац. Да ли се то радикали поново враћају старој реторици односно да "вук длаку мења ...." ?
ТН : Нисмо мењали ни длаку ни ћуд. Исто би рекли и пре годину дана.
новинар : Зар није, најблаже речено, неукусно да тако говорите о убијеном премијеру?
ТН : Шта ме брига шта је неукусно. Што ме питају ко је био Ђинђић? Његова смрт јесте морбидна и трагична, али шта је човек који се дружио са свим криминалцима? Погледајте анкете, трпају га на треће, четврто место Срба свих времена. То нећу да трпим.
Значи Ђинђић се дружио са свим криминалцима а сад Тома прича да су били пријатељи. Баш лепо
Томислав Николић о Воји Шешељу : "Шешељ је највећи интелектуалац кога сам срео у животу. Он ми је рекао (и не стидим се да то кажем) које књиге морам прво да прочитам ако мислим да будем успешан политичар. Послушао сам га. Много сам учио и научио."
Томислав Николић, потпредседник Радикалне странке, рекао је, како преноси "Блиц", да скуп "Националног строја" нису фашисти "већ деца од двадесетак година која никад нису починила акт фашизма".