Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ga ja budem opleo neće više hodati.Ponovo su se osilili...Jer optužnica za Đikijevo ubistvo nije bila potpuna..Ovo samo na Netu zajebancija...:)
Па управу си, али не да није била потпуна, него није уопште тачна...а кад помислим шта ти се у главици муља, дође ми да се покидам од смеха.:rotf:

Него, оплети болан...шта те спречава?:hahaha:

п.с. само да те потсетим, ово је тема о Томи...има једна посебна о Коштуници и ДСС-у, нађи је па крени да пуцаш.

ОПа управу си, али не да није била потпуна, него није уопште тачна...а кад помислим шта ти се у главици муђа, дође ми да се покидам од смеха.:rotf:

Него, оплети болан...шта те спречава?:hahaha:
Bojim se...:neutral:

Sva dosadašnja pojavljivanja u javnosti Nikolića i način govora je gluma u kojoj sada hoće sebe da predstavi kao uglednog političara sa mirnoćom izražavanja bez upućivanja zamerki drugim sagovornicima i blaćenja političkih suparnika.Baš me zanima dokle će da izdrži.

....до прве женске "ногице".........:hahaha: :hahaha::hahaha:
.

Кад се неко "саплете" о ногу,..она је чврсто на земљи!:roll:

.

Не треба Томиславу ни женска нога да се саплете, он има такав склоп личности да саплиће сам себе а ми ако се умешамо тим боље.

Шта је пипао тог човека кад је напипао пиштољ?
И ово ИДИОТИ ЈЕДНИ баш онако приличи једном перспективном политичару. Ја нисам чула да било ко од садашњих вођа СРС-а има тако кочијашки речник.

И ово ИДИОТИ ЈЕДНИ баш онако приличи једном перспективном политичару. Ја нисам чула да било ко од садашњих вођа СРС-а има тако кочијашки речник.

Можда је хтео да опипа нешто друго.:hahaha:
Само ограничене особе могу гласати за њега. Живи доказ спремности прекрајања "идеологије" коју пропагира и спремности на деформацију исте у складу са потражњом.

9kv328.jpg
:D

Прикочи мало,......
омашио си га начисто,...нешто ти се стриптизете врзмају по мозгу,..

Хајде се сад врати,....па поново на ова врата закуцај и
.....онда постављај или пиши о Томином политичком
"стриптизу"

.

Јуче је "Ало" објавио да је Шешељ написао књигу која се зове:

"Пропали пуч Томислава Николића".............:hahaha:

Надам се да ће зато овај "стриптиз" да му успе!

У "Пропалом пучу Томислава Николића" , обима од 1.000 страница,
Шешељ је око 950 страница посветио "Медијској хронологији пропалог
пуча", док око 50 отпада на стенограме чувене седнице Централне отаџбинске
управе од 12. септембра 2008.године.

************************************************************************************
Minhauzen Vučić u štampi

Ako je „Propali puč“ izneverio čitaoce, naslovi sledeća tri dela dr Šešelja
obećavaju bolju zabavu. Knjige koje su u pripremi naslovljene su:
„Haški denuncijant Tomislav Nikolić“ (105. deo sabranih dela),
„Portparol lopovske stranke Aleksandar Vučić“ (106)
i „Srpski baron Minhauzen A. Vučić“ (107).

http://www.alo.co.yu/politika/12749/Dosije_o_Tomi_na_1000_stranica
****************************************************************************************

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ево малог подсетника за све оне који сада тврде да је Тома добар и поштен човек. Тома је између осталог :
- говорио за Ђинђића да је мафијашки премијер. Сад говори да су имали специфичан пријатељски однос.
- предвидео му смрт (вероватно знајући нешто више о томе пре убиства).
- рекао да му није жао што је Ћурувија убијен.
- назвао Тадића усташом у емисији Утисак недеље.
- ишао пред суд говорећи како ће преиспитати пресуду Легији.
- претио ванредним стањем када је био изабран за председника Скупштине.
- хтео да прогласи окупацију и поведе нови рат.
- говорио да ће ослободити Драгољуба Милановића.
- вређао Вука Драшковића у Скупштини.
- ударио Бранислава Поморишког у Скупштини и зато био суспендован 6 месеци.

А сад мало цитата :
новинар : То што председника Србије називате усташом је говор мржње.
ТН : Јесте усташа и шта сад? А зар говор мржње није ако неко каже да су радикали упропастили државу, увели државу у рат, осиромашили све становнике Србије ...

Ђука је овде на форуму изјављивао да Тома никада није назвао Тадића усташом већ је рекао да је то глас народа.

'Ајмо даље :
новинар : Придружили сте се оптужбама функционера СРС Мирчића да је Ђинђић био криминалац. Да ли се то радикали поново враћају старој реторици односно да "вук длаку мења ...." ?
ТН : Нисмо мењали ни длаку ни ћуд. Исто би рекли и пре годину дана.
новинар : Зар није, најблаже речено, неукусно да тако говорите о убијеном премијеру?
ТН : Шта ме брига шта је неукусно. Што ме питају ко је био Ђинђић? Његова смрт јесте морбидна и трагична, али шта је човек који се дружио са свим криминалцима? Погледајте анкете, трпају га на треће, четврто место Срба свих времена. То нећу да трпим.

Значи Ђинђић се дружио са свим криминалцима а сад Тома прича да су били пријатељи. Баш лепо :dash: :dontunderstand: :roll: :thumbdown:

Томислав Николић о Воји Шешељу : "Шешељ је највећи интелектуалац кога сам срео у животу. Он ми је рекао (и не стидим се да то кажем) које књиге морам прво да прочитам ако мислим да будем успешан политичар. Послушао сам га. Много сам учио и научио."

Томислав Николић, потпредседник Радикалне странке, рекао је, како преноси "Блиц", да скуп "Националног строја" нису фашисти "већ деца од двадесетак година која никад нису починила акт фашизма".

И још мало :

Томислав Николић: Ја мислим да странка Богољуба Карића није могла да уђе у парламент, зато што нико не може да уђе у парламент без избора. Онда бисмо били прва држава у којој је нека странка постала парламентарна годину и по дана после избора. На западу, и то је начело којим се изгледа руководио Уставни суд Србије, на западу је допустиво да посланик иступи из посланичке групе, али је недопустиво да промени политичку странку, а посебно је недопустиво да неку странку својим уласком начини парламнтарном. И тренутно је у току састанак шефова посланичких клубова у Скупштини Србије, ја мислим да ће ту изаћи на видело ко шта мисли о демократији, о моралу.
Али, кад смо већ код морала, ја ћу да вам прочитам заклетву народног посланика Српске: "Ја, Живадин Лекић, заклињем се као народни посланик, заклињем се Свемогућим Богом, заклињем се својом православном вером, заклињем се својим именом и чашћу, заклињем се славом својих предака и будућношћу својих потомака, мојим посланичким мандатом у сваком тренутку ће располагати Централна отаџбинска управа Српске радикалне странке и њеној вољи ћу се безусловно покоравати. Како ја ову заклетву поштовао и испуњавао, тако и мени Бог помогао".

Ma sram ga bilo da pipa umesto da je izvukao kao ovaj stručnjak :rtfm:

Ево малог подсетника за све оне који сада тврде да је Тома добар и поштен човек. Тома је између осталог :
- говорио за Ђинђића да је мафијашки премијер. Сад говори да су имали специфичан пријатељски однос.
- предвидео му смрт (вероватно знајући нешто више о томе пре убиства).
- рекао да му није жао што је Ћурувија убијен.
- назвао Тадића усташом у емисији Утисак недеље.
- ишао пред суд говорећи како ће преиспитати пресуду Легији.
- претио ванредним стањем када је био изабран за председника Скупштине.
- хтео да прогласи окупацију и поведе нови рат.
- говорио да ће ослободити Драгољуба Милановића.
- вређао Вука Драшковића у Скупштини.
- ударио Бранислава Поморишког у Скупштини и зато био суспендован 6 месеци.

Interesantno je da ste ga, kada je to izgovarao veličali i aplaudirali mu, a sada to iznosite kao neku novost, obaveštavate nas koji znamo?:roll:
Da ga nije SRS kaznila zbog bilo kog od ovih postupaka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back