Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesantno je da ste ga, kada je to izgovarao veličali i aplaudirali mu, a sada to iznosite kao neku novost, obaveštavate nas koji znamo?:roll:
Da ga nije SRS kaznila zbog bilo kog od ovih postupaka?

За горе наведено му нико није аплаудирао нити то можеш да тврдиш пошто нигде није виђено. Није ни кажњен јер није имао ко да га казни.

За горе наведено му нико није аплаудирао нити то можеш да тврдиш пошто нигде није виђено. Није ни кажњен јер није имао ко да га казни.

Ne, nije:mrgreen:
Kad je govorio da je djindjić ustaša poskakivali ste na trgu od sreće, kad je vređao draškovića - aplauz radikala, da ne nabrajam, isti ste, samo je on promenio adresu.

Ne, nije:mrgreen:
Kad je govorio da je djindjić ustaša poskakivali ste na trgu od sreće, kad je vređao draškovića - aplauz radikala, da ne nabrajam, isti ste, samo je on promenio adresu.

Он никада није рекао на Тргу да је Ђинђић усташа већ у емисији и после није нигде поновио.

Malo smo pomešali i ti i ja.
Rekao je za tadića.
I na trgu i u emisiji.

Наћи ћу снимак са Трга да видим, ја се тога заиста не сећам а била сам тамо. Знам да је за ону ногу причао на митингу и да је ту настао општи транс и аплауз али само присталица, не функционера.

Interesantno i ne neverovatno. Političari su generalno bagra. Kao pacovi. Kad onjuše pravac slanine, onda svi trk u istom pravcu. :roll: Nije važno ko predvodi.
Interesantno jeste,ali je jako malo verovatno.Iz prostog razloga što je Toma previše neotesan i to se neće promeniti.Evropejci vole šminku a Toma je neće nikad napraviti pošto nema stila,a ni obrazovanje.Ono što se mora priznati DS-u je da je privukao ubedljivo najveći broj članova koji imaju neku duhovnu nadgradnju i visoko obrazovanje.Da bi im neko preoteo članstvo potrebno je da bude ubedljiviji i obrazovaniji od Tadije i da ima neku harizmu,pošto Tadić nema nikakvu.Bezličan je.

Савест ми је потпуно чиста. Немам односе ни са ким, посебно не са западним снагама,
силама и службама. Ако је руска амбасада страна агентура, ево пре три дана сам поново
био са његовом екселенцијом”,
рекао је Николић

После разлаза са лидером Српске радикалне странке Војиславом Шешељeм, шеф
посланичке групе „Напред Србијо” Томислав Николић имао је састанке са
америчким и британским амбасадором у Београду, сазнаје „Политика”.

Ову информацију за наш лист потврдили су и у амбасади Сједињених Америчких Држава.
Како каже аташе за штампу Рајан Харис, амбасадор Камерон Мантер се са Николићем
састао да би разговарао о „подршци Српске напредне странке европским интеграцијама”.

http://www.politika.rs/rubrike/Poli...a-ambasadorima-SAD-i-Velike-Britanije.sr.html

.....

А кога сада Тома посећује,..од кога тражи помоћ....?

...

''Онај ко неће никад да разговара са амбасадором САД, никад неће
скинути Тадића са власти''

рече Тома и....пусти воду!

Toma-1.jpg

.

Stajkovac hteo da se učlani u SNS

Da li je uhapšeni Boris Stajkovac član SNS-a?

- Mislim da nije...
Čuo sam da je pre 20-ak dana iskazao želju da se učlani u stranku.
Ne krijem, mi bismo ga tada primili
,
jer nismo znali za ovu istragu.
Sada je to već druga priča, mada smo rekli da su vrata naše stranke otvorena za sve. Mi ne možemo da znamo ko je pod istragom ili ko je uradio nešto nezakonito dok to zvanični organi ne saopšte.

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=60326&sectionId=29&view=story

Још један од "Кадрова" ...
Можда је члан, а можда и није, ал' већ ухапшен ...

Блатимо ???

Па зар је блаћење дати линк новинског чланка и извући интересантан део ???

О каквом убиству пишеш ???
Тома је извршио политичко самоубиство оног тренутка када је поверовао Тадићу да ће, уколико уништи СРС, ускочити у власт уместо Геј-ова ...

И Режим не подржава СНС,
оставља их да се "муче јадни" у Скупштини са украденим мандатима
и да скрећу поглед и гледају у земљу сваки пут када се мимоилазе са члановима СРС ...

Šešelj je ranije odobrio ubistvo Đinđića a nedavno je u Haškom kazamtu reko da se od njega može otići samo mrtav...:neutral:

И ја сам стари Радикал ...

Коме је Шешељ "одобрио" убиство Ђинђића ??? Каква ти је ово глупост ???

Као питали Воју Шешеља :
- "Чика Војо јел' смемо да убијемо Ђинђића ???"
Воја рек'о :
- "Добро, ајде, ал' до 22 да се вратите кући, сутра се иде у школу ..."

... "od njega se može otići samo mrtav..." ??? Од кога отићи, где отићи ??? О5 глупост ???

Да поновим,
растумачи шта си хтео да кажеш !!!
Ово једно са другим нема никакве везе, а вала ни са мозгом нема пуно везе ...

И да те подсетим пишемо на теми "Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back