Ne razmišljam ni ja, nego se samo nameće. U šerijatskom pravu je predviđeno otkupljivanje za počinjeni zločin. Bio je prije nekoliko godina jedan primjer ovdje na Balkanu. Ne znam je li se dogodilo u Hrvatskoj, BiH, Srbiji ili u kojoj drugoj državi. Neki muslimanski migrant, mladić iz Afganistana ili neke druge nazadne wukoyebine ubio je nekog čovjeka. Ah, sada sam se sjetio. Ubio je nožinom čovjeka u autobusu u Zagrebu. U neko vrijeme nakon njegova hvaćanja i privođenja (mislim da su ga uhvatili u Italiji pa deportirali u Zagreb), došli su članovi njegove obitelji i ponudili sudu stado krava za otkup zločina. Suci nikako da im objasne da se u Hrvatskoj kazneni zločin ne može otkupiti, već se počinitelju sudi i ako buse osuđen, mora odslužiti zatvorsku kaznu. Kada je momak konačno shvatio da ništa od trampe stada krava za izgubljeni ljudski život, šokirao se shvativši svoju situaciju i počeo je plakati. E tako i Dodo. Napravio s*anje pa otkupio zatvorsku kaznu. Tu su mu muslimanski običaji ugodni za korištenje.