Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

SSP: Zgradu Pinka ograđuju velikim betonskim blokovima (VIDEO)​

zgrada-pinka-betonski-blokovi-e1741991506401-1000x560.jpg

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/zgrada-pinka-betonski-blokovi/
:lol:

Samo pumpaj!!

Ono što mene plaši, slušajući navodnog predsednika je to, da imam utisak da je on sada spreman na svesno žrtvovanje ove jadne dece po Pionirskom parku.
Па није му их Ангелина родила. Није их он љуљао. Добро, књиге им нису требале. :mrgreen: Он је спреман да "свој" народ гази, лаже чим зине, а да ће жалити за пар десетина плаћеника.

Nisam te baš razumeo, proveri semantiku.

Милитантни елеменат.

'Навијач' ...нема везе кога чега .... дилер растурач ...нема везе чега ....

Bio sam tamo kada su momci demolirali traktore. Pokušali smo da ih urazumimo da to ne rade, ali ništa od toga, bajkeri su već bili većinom otišli, ostalo samo nas par. Rekao bih da su bili navijači, mladi i neiživljeni klinci uglavnom.

Момци ?

:(

Они су већ напола ако не и скроз регрутовани за 'вођу '

Уразумити ? Неиживљени ?

Опет и опет стара прича ...

Толеранцијом било које групе навијача овај протест само ће бити мета 'оних других '

Beograde, dobro jutro :)
(Mi smo već na poziciji, ali nismo u opoziciji )
IMG_20250315_071424.jpg

Tu smo na uglu u kafani Starmax,
Svi traktori su polupani,.. temeljito i sve gume izduvane.. Tu smo sa ljudima iz Gračanice (sa Kosova) i iz Guče. Oni su tu od juče.. Kažu da su to sve njegovi polupali. Tendenciozno je da su svi traktori stari, ali sam usnimio i jedan nov :
IMG_20250315_071328.jpg

Oseća se da
"vazduh trepti, kao da nebo gori" Pun mesec, martovske ide...

Naravno da rade batinasi.Zar neko misli da ce se ova normalna deca spustati na nivo da prevrcu traktore i buse gume

E sad daj svoje mišljenje o nenormalnim forumašima koji
sa oduševljenjem pričaju o napadu na 'ćacije' i uništavanju
traktora.
Odjednom više nisu protiv nasilja, uživaju u nasilju ako su jači i oni (njihovi) ga čine.

E sad daj svoje mišljenje o nenormalnim forumašima koji
sa oduševljenjem pričaju o napadu na 'ćacije' i uništavanju
traktora.
Odjednom više nisu protiv nasilja, uživaju u nasilju ako su jači i oni (njihovi) ga čine.
Pa parkiste napadaju rezimski batinasi i unistavaju traktore,to je jasno kao dan.Apelujem na batinase da prekinu sa unistavanjem traktora

Pa parkiste napadaju rezimski batinasi i unistavaju traktore,to je jasno kao dan.Apelujem na batinase da prekinu sa unistavanjem traktora
Izgleda da su ukapirali kakvo su oružje doneli na izvolte demonstrantima.
Idu ti traktori i sa izduvanim gumama.
Nema tog kordona koji ih može zaustaviti.

Dovezao Vučić bagere na izvolte, a dečica demoliraju umesto da ih iskoriste tako ne registrovane.

Glupavo, ako smem da primetim.
Sa obe strane glupavo.
Mali jedan golobradi sinoć turira jedan od onih traktora, ja mu priđem i pitam zašto to radi, on kaže "ja se izvinjavam ali moram, nisam nikad video traktor ovako izbliza."

Šta da radim nego da se smejem.

Back