Komandant bele tehnike
Ističe se
- Poruka
- 2.546
Samo pumpaj!!SSP: Zgradu Pinka ograđuju velikim betonskim blokovima (VIDEO)
![]()
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/zgrada-pinka-betonski-blokovi/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo pumpaj!!SSP: Zgradu Pinka ograđuju velikim betonskim blokovima (VIDEO)
![]()
Што беже? Касни дневница? Тетки лек? Уплашили се Блајбурга?
А банане, јесу добијали? Можда је у томе био проблем?caciji su smugnuli od besnog naroda, cuti, ako su, u parku nisu moghli d'uce., a zeleli
svetina ih posecivala kao da ide u zoo vrt, i majmunisala
autonomas u cosak!AUTORSKA
Počelo je večeras veselo nema šta.
SUTRA ĆE TEK DA VIDIMO KAKO ĆE KADA SE POJAVE STOTINE HILJADA LJUDI I KADA KRENU PUTEM SLOBODE.
https://www.b92.net/info/politika/1...uli-traktor-i-gadjaju-policiju-fotovideo/vest
Па није му их Ангелина родила. Није их он љуљао. Добро, књиге им нису требале.Ono što mene plaši, slušajući navodnog predsednika je to, da imam utisak da je on sada spreman na svesno žrtvovanje ove jadne dece po Pionirskom parku.
ma jedi krempite!
sifize, javi se sutra ujutru, nas sam interesantanBio sam tamo kada su momci demolirali traktore. Pokušali smo da ih urazumimo da to ne rade, ali ništa od toga, bajkeri su već bili većinom otišli, ostalo samo nas par. Rekao bih da su bili navijači, mladi i neiživljeni klinci uglavnom.
А "Румуни", краду ли? Све су то вучлерови медији "пророковали".u celoj nasoj opstini ostao 1 pandur u patroli i 1 pandur na prijavnici.
svi ostali otisli za bg.
sve je ostalo na izvolte pljackasima. samo cekam sta ce biti
Nisam te baš razumeo, proveri semantiku.sifize, javi se sutra ujutru, nas sam interesantan
Потресло га вођино душевно стање, па се ни он не може исконтролисати. Преведено, лупа ко Максим по дивизији.Nisam te baš razumeo, proveri semantiku.
na to i racunam, ne razumes nista osim ds, cro i natoNisam te baš razumeo, proveri semantiku.
To sam ja odavno rekao. Zamisli jedna Slovenija koja je u rangu nekog Luksemburga da bude deo teritorije kojom upravlja Vučić i sns. Otišli su na vremeSad vidimo da je Slovenija pobegla iz SFRJ s razlogom 1991.
Zamisli da se još 34 godine posle toga bave ovim pavijanima
Naravno da rade batinasi.Zar neko misli da ce se ova normalna deca spustati na nivo da prevrcu traktore i buse gumesumnjivo mi...pre bih rekao, da ovo rade provokatori
Nisam te baš razumeo, proveri semantiku.
Bio sam tamo kada su momci demolirali traktore. Pokušali smo da ih urazumimo da to ne rade, ali ništa od toga, bajkeri su već bili većinom otišli, ostalo samo nas par. Rekao bih da su bili navijači, mladi i neiživljeni klinci uglavnom.
Naravno da rade batinasi.Zar neko misli da ce se ova normalna deca spustati na nivo da prevrcu traktore i buse gume
Ja mislim da je bila greška šta prvo nisu upali u Pink i RTS već išli kod ćaca, što su mogli na kraju.SSP: Zgradu Pinka ograđuju velikim betonskim blokovima (VIDEO)
![]()
Pa parkiste napadaju rezimski batinasi i unistavaju traktore,to je jasno kao dan.Apelujem na batinase da prekinu sa unistavanjem traktoraE sad daj svoje mišljenje o nenormalnim forumašima koji
sa oduševljenjem pričaju o napadu na 'ćacije' i uništavanju
traktora.
Odjednom više nisu protiv nasilja, uživaju u nasilju ako su jači i oni (njihovi) ga čine.
Izgleda da su ukapirali kakvo su oružje doneli na izvolte demonstrantima.Pa parkiste napadaju rezimski batinasi i unistavaju traktore,to je jasno kao dan.Apelujem na batinase da prekinu sa unistavanjem traktora
Kaze ti da se javis sutra ujutro.Nisam te baš razumeo, proveri semantiku.
Mali jedan golobradi sinoć turira jedan od onih traktora, ja mu priđem i pitam zašto to radi, on kaže "ja se izvinjavam ali moram, nisam nikad video traktor ovako izbliza."Dovezao Vučić bagere na izvolte, a dečica demoliraju umesto da ih iskoriste tako ne registrovane.
Glupavo, ako smem da primetim.
Sa obe strane glupavo.
Pa, rade ljudi uviđaj.Ali na stotine policajaca je među traktorima, gde su bili kad su lupani traktori?