Vučićev Ćaci batinaš sa Marakane i dalje na slobodi

pop80

Elita
Poruka
15.837
Subota je, letnji dan. U Beograd dolazi jedna od najboljih reprezentacija na svetu, Engleska.

"Sine kaži dragička!"
"Dragička tata!"
"Idemo u Beograd, na utakmicu večeras!"
"Stvarno?", upitao je dečak kao da ne veruje u ono što je čuo.
"Stvarno!", odgovorio je otac.

U očima mališana radost.

"Idi u sobu i otvori ormar, imam nešto za tebe!"
Dečak trči do ormara vadi dres Srbije, oblači ga i grli svog tatu.
"Srećan rođendan, sine!"
"Hvala!"

Prvi put u Beogradu. Šetnja Knez Mihajlovom, Kalemegdanom.. Pljeskavice, sladoled.. pa pravac ka Topčideru

Ulaze na stadion, na istočnu tribinu.. Puno je, zastave svuda. Sviraju se himne. Otac gleda dečaka koji peva Božje Pravde. Srce mu je puno, ponosan je.

Igra se drugo poluvreme. Sa istoka kreće skandiranje protiv predsednika. Ceo stadion prihvata skandiranje. U istom momentu skupljaju se nabildovani navijači u crnim majicama i kreću da nasumično udaraju gledaoce. Deca su uplašena, plaču. Otac uzima svog dečaka dok ga Vučićev Ćaci šutira nogom. Nekako, u gužvi i svom tom metežu, je došao do izlaza. Zadihani i uplašeni odlaze s stadiona iako utakmica i dalje traje.

Ulaze u auto i odlaze iz Beograda. Ćute obojica. Otac je besan, gleda sina u retrovizor koji je oborio glavu i jeca.
"Izvini sine:", rekao je.
"Ne brini tata, ionako će nam dati još tri gola", rekao je dečak

Ova priča je izmišljena ali mogla bi da bude istinita. Na slikama se vidi kako Vučićev istetovirani batinaš nogom napucava roditelje sa decom.
Imamo i ime tog glavnog Ćacija kriminalca koji tuče narod. Miloš Lukovac.

Dva pitanja za policiju:
1) Da li postoji zakon u kome je zabranjeno da se skandira protiv predsednika?
2) Da li postoji zakon po kome se hapsi svako ko tuče roditelje sa decom na nekom sportskom događaju?

Prvo pitanje, odgovor: Ne!
Drugo pitanje: odgovor: Da!

I na kraju pitanje:
Da li je uhapšen Miloš Lukovac koji je snimljen i uslikan kako tuče narod na stadionu?
Naravno da nije. Posle utakmice je prijateljski proćaskao sa pripadnicima policije.

images.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam koliko lud moraš da budeš da kreneš da se biješ kad svi oko tebe skandiraju "Vučiću ******!"
stavi se u njegov polozaj...trebaju mu hitno pare, a ne voli da radi...mozda je kockar, pa je duzan nekim zelenasima...sitni narkodiler, kome preti robija...eto razloga, zbog cega napada ljude...sreca njegova, sto Srbi, nisu kao Nepalci

Subota je, letnji dan. U Beograd dolazi jedna od najboljih reprezentacija na svetu, Engleska.

"Sine kaži dragička!"
"Dragička tata!"
"Idemo u Beograd, na utakmicu večeras!"
"Stvarno?", upitao je dečak kao da ne veruje u ono što je čuo.
"Stvarno!", odgovorio je otac.

U očima mališana radost.

"Idi u sobu i otvori ormar, imam nešto za tebe!"
Dečak trči do ormara vadi dres Srbije, oblači ga i grli svog tatu.
"Srećan rođendan, sine!"
"Hvala!"

Prvi put u Beogradu. Šetnja Knez Mihajlovom, Kalemegdanom.. Pljeskavice, sladoled.. pa pravac ka Topčideru

Ulaze na stadion, na istočnu tribinu.. Puno je, zastave svuda. Sviraju se himne. Otac gleda dečaka koji peva Božje Pravde. Srce mu je puno, ponosan je.

Igra se drugo poluvreme. Sa istoka kreće skandiranje protiv predsednika. Ceo stadion prihvata skandiranje. U istom momentu skupljaju se nabildovani navijači u crnim majicama i kreću da nasumično udaraju gledaoce. Deca su uplašena, plaču. Otac uzima svog dečaka dok ga Vučićev Ćaci šutira nogom. Nekako, u gužvi i svom tom metežu, je došao do izlaza. Zadihani i uplašeni odlaze s stadiona iako utakmica i dalje traje.

Ulaze u auto i odlaze iz Beograda. Ćute obojica. Otac je besan, gleda sina u retrovizor koji je oborio glavu i jeca.
"Izvini sine:", rekao je.
"Ne brini tata, ionako će nam dati još tri gola", rekao je dečak

Ova priča je izmišljena ali mogla bi da bude istinita. Na slikama se vidi kako Vučićev istetovirani batinaš nogom napucava roditelje sa decom.
Imamo i ime tog glavnog Ćacija kriminalca koji tuče narod. Miloš Lukovac.

Dva pitanja za policiju:
1) Da li postoji zakon u kome je zabranjeno da se skandira protiv predsednika?
2) Da li postoji zakon po kome se hapsi svako ko tuče roditelje sa decom na nekom sportskom događaju?

Prvo pitanje, odgovor: Ne!
Drugo pitanje: odgovor: Da!

I na kraju pitanje:
Da li je uhapšen Miloš Lukovac koji je snimljen i uslikan kako tuče narod na stadionu?
Naravno da nije. Posle utakmice je prijateljski proćaskao sa pripadnicima policije.

Pogledajte prilog 1783282
Sta kaze @Casual Observer zbog cega je miloš lukavac na slobodi još uvjek?

Ne znam koliko lud moraš da budeš da kreneš da se biješ kad svi oko tebe skandiraju "Vučiću ******!"
Nikakav problem ako je zandarmerija tu da posle tvog napada na iznenađenje roditelje i decu, stane ispred tebe i onemoguce narodu da uzvrati napadacima

Da si pomno ispratio događanja video bi prijateljski caskanje zandarmerije i batinasa prije napada

Rezonujes kao da si pao sa kruške, da ti uopšte nije poznat odnos zandarmerije i batinasa....

Eto znate mu ime i prezime pa izvolite.
Ah da zauzeti ste trenutno i nematae vremena.
Nista.Drugi put.
Kada bude lezao ,a vas bude bar 15-ak.
glupane nismo mi sliedžije.. šta treba da idem da se bijem sa MMA borcem, da me izlomi, pa posle policija mene da hapsi? Ili su trebali ovi roditelji sa decom da se biju sa njima pa da hapse i njih i decu?
jbni Ćaci.. odakle li vam samo ovolika pamet?

Back