Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

Mali jedan golobradi sinoć turira jedan od onih traktora, ja mu priđem i pitam zašto to radi, on kaže "ja se izvinjavam ali moram, nisam nikad video traktor ovako izbliza."

Šta da radim nego da se smejem.
Šta znam ?
Meni je tužno već samo to što niko od demonstranata nije pomislio da iskoristi umesto da demolira traktore.

Muva bez glave .

E sad daj svoje mišljenje o nenormalnim forumašima koji
sa oduševljenjem pričaju o napadu na 'ćacije' i uništavanju
traktora.
Odjednom više nisu protiv nasilja, uživaju u nasilju ako su jači i oni (njihovi) ga čine.

Цитирај који форумаш је одушевљен 'нападом' на 'ћације'

Нико

Све и сви форумашице и форумаши који су за протесте су против насиља.....

Цитирај који форумаш је одушевљен 'нападом' на 'ћације'

Нико

Све и сви форумашице и форумаши који су за протесте су против насиља.....

Mogu ja da citiram al me mrzi. Moram smutiti nes.Malo ih ima miroljubivih.

Mogu ja da citiram al me mrzi. Moram smutiti nes.Malo ih ima miroljubivih.
pa ko pravi sr.nje? av?
Хулигани Партизана и Звезде између протеста и Полиције

Још један адут АВа за очување власти .

Гајио је по стадионима шљам и олош ..дилере дроге ..насиља..

Многи проверени 'кадрови' из ових група премештени су у легалне бизнисе одржавајање зграда

'Реал економија'

Њихово учешће у било којој форми је крајње штетно ...деструктивно и непожењно

Као што је 'опозиција' ... покушавала да заустави и скрене мометум и смер протеста

као што су пајаци у скупштини исценирали некакву 'борбу'

тако и 'навијачи' само су потенцијално место .. инсталирано место 'слабе карике'

Гајио је по стадионима шљам и олош ..дилере дроге ..насиља..

Многи проверени 'кадрови' из ових група премештени су у легалне бизнисе одржавајање зграда

'Реал економија'

Њихово учешће у било којој форми је крајње штетно ...деструктивно и непожењно

Као што је 'опозиција' ... покушавала да заустави и скрене мометум и смер протеста

као што су пајаци у скупштини исценирали некакву 'борбу'

тако и 'навијачи' само су потенцијално место .. инсталирано место 'слабе карике'

Pauleta, učesnica ustaničkih protesta sama kaže da tu ima raznih grupa. Što je logično.

Pauleta, učesnica ustaničkih protesta sama kaže da tu ima raznih grupa. Što je logično.

Како напредује свињац ?

За које је свиње ?

Оне за чварке ..оне са адидас сланином или мангулице ?

sam protest bez resenja za probleme je besmislen. sta se nudi? kako cemo dalje?

ocigledno je njegov cilj samo rusenje ava i postavljanje vlade koja odgovara onome ko kontrolise obojenu revoluciju.

Zelenski_2.

sam protest bez resenja za probleme je besmislen. sta se nudi?

ocigledno je njegov cilj samo rusenje ava i postavljanje vlade koja odgovara onome ko kontrolise obojenu revoluciju.

Друштво Без криминала и без корупције није решење ? :think:

Па ти овде неко ниси нормалан.

31K ahaha

toliko je bilo na Terazijama samo

bilo je 313K minimum
On brojao lično
IMG_0413.jpeg

Drogiranje Vučićem: 143 sata predsednika

14. mart 2025, 11:13Nemanja Rujević
Foto: FoNet/Instagram predsednika SrbijeObaranje rekorda u prisutnosti na televizijama: Aleksandar Vučić na RTS-u
Samo u januaru i februaru na pet televizija sa nacionalnim pokrivanjem emitovana su 143 sata govorancije predsednika Srbije Aleksandra Vučića
Tokom januara i februara su RTS1, Pink, Hepi, TV Prva i B92 emitovali nastupa, konferencija i izjava predsednika Aleksandra Vučića u trajanju od 143 sata.

Od toga je 51 sat bio uživo, a 535 puta su prenošene Vučićeve izjave sa društvenih mreža.

To je sračunao Biro za društvena istraživanja (Birodi) u novom izveštaju u koji „Vreme“ ima uvid.

Ta 143 sata izlaze na 2 sata i 26 minuta Vučića na nacionalnim televizijama – svakog dana.

Dakle, ne računajući kablovske televizije u Telekomovom kosmosu poput Informera, Kurira, Tanjuga i drugih, ne računajući Instagram predsednika koji tabloidi uredno prenose i ne računajući nebrojene „debatne“ emisije u kojima gosti ponavljaju ono što je Vučić rekao ili ga hvale.

Šampion od analiziranih kanala je Pink sa 62,6 sati Vučića za dva meseca. Slede B92 (27,5 sati), pa prvi program RTS-a (19,9), te TV Prva (18,7) i Hepi (14,6).

„Legitimacija lične vlasti“

„Ovo je dokaz medijskog drogiranja javnog mnjenja preko medija koji imaju najveći uticaj na biračko telo koje podržava Vučića“, kaže Zoran Gavrilović, prvi čovek Birodija.

On za „Vreme“ kaže da vlasti koriste prazninu u radu Saveta REM-a za još agresivniju propagandu mada, doduše, REM i inače ne radi svoj posao kao treba. Gavrilović misli da je preterivanjem sa Vučićevim nastupima na još jedan način narušen pluralizam medija u Srbiji.

„Cilj je da se legitimiše lična vlast, odnosno da se mediji umesto informisanjem i debatom bave promocijom, propagandom i odmazdom“, dodaje on.

Vučićeve izjave se posebno koncentrišu u prajm tajmu i dnevnicima. Grafikon Birodija prikazuje da je najberićetnije doba za Vučića između 18 i 20 časova.

Ono što mene plaši, slušajući navodnog predsednika je to, da imam utisak da je on sada spreman na svesno žrtvovanje ove jadne dece po Pionirskom parku.
O kom čoveku pričaš?I odakle pišeš?Ta deca u kampu takođe imaju pravo na život,kao i ovi što su nasilni i bahati,što uništavaju traktore i gađaju kamenicama policiju i neistomišljenike.Zar ne?

Back