Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

Slažem se. Taj sofisticirani otpor avu, nešto je čime se dokazuje da danas nije sve haos, kao št tvrdi kolega Petrović kojeg sam citirao.
Evo bas sad pisem....moja najveca zamerka ovim protestima je sto su redari dozvolili da devojke i mlade zene prodju sa razbijenim glavama.

Studenti misle da ce Gandijevskim metodama pasti ovaj sistem, svako ko te napadne imas maksimalno pravo da se branis bez kompromisa...ne diras nikoga ali kad treba da se branis i da branis nekoga tu nema 6-5.

Naravno, samo gandijevskim metodama.

Zato su i toliko uspešni i zbog toga imamo to što imamo.

Studenti misle da ce Gandijevskim metodama pasti ovaj sistem, svako ko te napadne imas maksimalno pravo da se branis bez kompromisa...ne diras nikoga ali kad treba da se branis i da branis nekoga tu nema 6-5.
I mi kao narod treba da zastitimo mlade ljude posto je ocigledno da ne znaju ili ne umeju da se brane.

SSP: Zgradu Pinka ograđuju velikim betonskim blokovima (VIDEO)​

zgrada-pinka-betonski-blokovi-e1741991506401-1000x560.jpg

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/zgrada-pinka-betonski-blokovi/
:lol:

Pa zasto su onda morali da dodju i iz drugih gradova, zasto da bude masovno, a evo sta se dogadja u "masi"?

Autobusi za Sns miting na jednom mestu u Nišu​

19.04.2019. NA MITING U BEOGRAD OTIŠLO VIŠE OD 35 AUTOBUSA IZ ČAČKA​

https://www.youtube.com/watch?v=MxVCKo5PhPE

Je li još uvek imamo dilemu šta je debelokožac?

Znači debelokožac je u stanju da zaboravi da podržava nekog ko je pre samo nekoliko godina insisitrao na masovnosti i nazivu "najmasovniji skup u istoriji Srbije", podržava nekoga ko je dovozio ljude u autobusima iz cele Srbije; da bi se sad kad se situacija preokrenula taj debelokožac pitao "zašto dolaze iz svoh gradova", "zašto je bitno da bude masovno"...

More, fekalno obrađena motka preko leđa, najbolji tretman.

Nemoguće je da budući akademski građani, sudeći po fotografijama, svojim neznanjem i neodgovornošću izazovu izlivanje veće količine nafte iz traktora, ne razmišljajući o posledicama – da će se uvek naći neka budala koja će iz neznanja ili zlonamere baciti opušak i izazvati požar u kojem može nastradati veći broj ljudi, a još je sramnije što to znanje, ili bolje rečeno neznanje, odražava dublji problem našeg društva – Srbi ne žele da rade na sebi, roditelji očekuju da njihova deca ispune ono što oni nisu uspeli, deca očekuju da menjaju druge i društvo, a niko ne počinje od sebe, i zato je besmisleno birati stranu, biti za studente ili za vlast, jer i jedni i drugi zaslužuju istu kritiku.

to tvrde vucic i vucevic, jos ce i bedzeve da prave, a sta ti kazes na to njihovo?

Premijer u ostavci podelio fotografiju sa porukom – „I ja sam ćaci“​

au ybt, pa vama stvarno stavljaju neku drogu u te 🥪 🥪 kada sa vama ne moze ni da se razmene par pitanja i odgovora
Ja se baš potresao oko izjava. Neću sendvič oću kaprićozu.

Будале...
да сам ја њиховом Месту ја бих истрајао до краја,оно:- почео сам јем гоувна-јешћу их до краја-.
и онда се тако испрсиш и навијаш за Вођу...
Курир,телеграф,новости,политика,Б92,информер..
те само величају,Председник се слика са тобом и гурне ти у унутрашњи џеп Сакоа ковертицу од 20К евра.
Мало ли је за 3 дана Патње? :D
20k evra? Pa na onom snimku kad ulazi u crkvu, neko mu daje 1000 din da priloži na ikonu, on priđe ikoni i desnom rukom stavi u levi džep.

Back